"11 holivudskih minuta" Marije Karan

Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
5.533
"11 holivudskih minuta" Marije Karan
Sreda, 3. jun 2009. 12:16

v136633p0.jpg


Glumica Marija Karan igraće u novom filmu Hanija abu Asada "11 minutes" pored velikih holivudskih zvezda Mikija Rurka, Alise Barge i Vinsenta Kasela.

Film koji se snima po knjizi slavnog brazilskog pisca Paula Koelja premijerno će biti prikazan sledeće godine, a Marija će u njemu tumačiti jednu od sporednih uloga.


Erotska drama pre nekoliko dana počela je da se snima u Brazilu, a snimaće se i u Ženevi. Naša glumica za nekoliko dana putuje u Brazil kako bi se pridružila filmskoj ekipi, piše "Blic".

Film govori o Mariji, devojci iz Brazila koja sticajem nesrećnih okolnosti postaje prostitutka. Putuje u Švajcarsku gde se zapošljava u noćnom striptiz baru "Rue De Berne". Vlasnika kluba u kojem Marija počinje da se bavi prostitucijom igra Miki Rurk. Jedna od njenih brojnih mušterija je i perverzni muzički producent kojeg će igrati suprug Monike Beluči Vinsent Kasel.

Poslednjih godina Marija Karan živi na relaciji London - Los Anđeles, a u Engleskoj završava postdiplomske studije glume. Ulogu u ovom filmu obezbedio joj je američki agent. Marija je trebalo da zaigra u jednom od novih filmova Pedra Almodovara zajedno sa Penelope Kruz, ali nakon što je taj dogovor propao, naša glumica je dobila ulogu u novom filmu Hanija abu Asada.

Izvor: Mondo
 
Natrag
Top