Šta je novo?

10 TB prostora na netu

Član
Učlanjen(a)
22.12.2010
Poruka
12
pozdrav svima,
Kineska kompanija Weiyun nudi 10TB besplatnog internet prostora, kojem se može pristupiti sa mobilnog android ili iOS sistema, ili desktop brausera. problem je u tome što je aplikacija za android na kineskom, dok je za brauser delimično na kineskom. Ja sam uspeo da dobijem 10TB prostora, ali nakon uplouda par slika, prozor je bio prazan, ali prostor zauzeća prijavljuje kao da ima nečeg, ali se ništa ne vidi.
Da li je iko ovo probao ili može da me uputi

A evo i linka ka 10TB besplatnog prostora
uputi
1. registrujte se na QQ,
2. skinite aplikaciju na Vaš telefon skenirajući QR kod,
3. logujte se iz aplikacije,
4. vratite se na link i kliknite Get 10TB
 
Učlanjen(a)
25.01.2014
Poruka
44
a zasto bi neko stavljao svoje slike na neke servere tudje sto neko ima pristup i moze da iskoristi to, neka hvala, svoja privatnost je najbolja. ja slike mogu cuvati na fleski nemoram ih cuvati po takvih sajtova.
 
Učlanjen(a)
06.03.2015
Poruka
1
Jos uvek nisam zvao da pitam sta je , pa da proverim ovde da li neko zna u cemu moze biti problem i da li se nekom slicno desavalo ?
 
Učlanjen(a)
11.04.2010
Poruka
481
Ni ja ne bih cuvao nista na netu sve da mi je zdravlje ugrozeno zbog toga. No, kako bilo, niko coveku ne dade odgovor na postavljeno pitanje ni posle dva meseca... Ja bih rado ali ne znam. Doduse s onim uputstvom za registraciju u njegovom postu gotovo da mi deluje kao da kinezi vrbuju korisnike "na kvarno" :)
 
Top