Član
- Učlanjen(a)
- 29.05.2010
- Poruka
- 466
recimo ovako...neke od mojih zamisli...
-odvesti se sa osobom koju volite na mesto koje svi smatraju *kres teritorijom*,izvinjavam se na terminu,ali da pojasnim uz primer ,na Kališ,noću i poenta je da ništa ne radite ...samo sedite i gledate u zvezde
-nositi veliki buket cveća ili plišanu igračku kroz centar grada (ne mislim na nošenje u kesi ,na bicikli ili slično, već ispred sebe vidno otkriveno)
-otići u podrum,zatvoriti vrata,vikati kao nenormalan,psovati (po mogućstvu postaviti vreću sa peskom i bosti je nožem,šutirati,pesničiti i sl.) i povrh svega je pljunuti onako iz dubine pete...
-ukrasti jednom u životu,paketić žvaka na primer
-ugasiti televizor i gledati ga bar 15 minuta tako isključenog...budite koncentrisani
-uništiti nešto što ste sa velikom mukom napravili_stvorili
-napiti se jednom
-ako ste nešto želeli uraditi a više ljudi vas ubeđujete to ne treba da uradite ,to uradite što je moguce pre (dovoljno je jednom)
-nešto što ne znate da radite ili mislite da ne znate pokušati u prisustvu bar jednog čoveka
-dati ime nekoj stvari,evo kompjuter mi prvo pada na pamet jer u njega gledam
-provesti celu nedelju sa nekim detetom...vašim sinom,ćerkom,sestričinom,sinovcem i sl. (ali bukvalno celu...od ustajanja do spavanja bez drugih obaveza)
Da na ulici pozdravimo osobu koju ne znamo,objasnite nekom gde se nalazi neki objekat ili ulica,prevesti babu ili nekog dedu preko ulice,pokupiti otpad sa ulice i baciti ga u kantu,kontejner ili staviti u džep pa baciti posle,ponudite pomoc na sred autoputa nekome ko je u kvaru i tako nekim sitnicama,svima bi bio lepši život...Mi,kao Srbi smo veoma dobar narod u dubini duše,ne znam zašto to prikrivamo ili pokrivamo :/
-Ovo prvo-toliko puta mi se desilo xexexe
-Ovo za nošenje buketa ili igračke mi nije baš najjasnije,ali ok
-Čuj u podrum,ja to radim u dnevnom boravku i sobi(ne pljujem jedino xD )
-Jesam ja mažnjavala čokoladu iz marketa,novine iz prodavnice...Nije baš neki strava osjećaj,mada evo tog se rijetko sjetim i nije sada da me grize savjest,nego ono...šta ja znam
-Znalo mi se dešavati ovo za TV,kada mi ga se ne da upaliti
-E,to je baš grozno,dođe da eksplodiraš
-Tvrdoglava sam,ovo mi je skoro svakodnevna situacija
-Pokušala stoj na ruci,kada nisam poginula!
U djetinjstvu,jesam učila voziti biciklo sa tatom,podrazumijeva se ova teza
-E nisam ništa imenovala,ali imam ludu prof. engleskog koja daje imena svim predmetima...Pomalo uvrnuto,ali simpa
-Napiti se,jedino ti ostaje mamurluk.Nažalost,pila sam
-nisam baš potpuno cijelu,ali provela sam puno vremena
A ovo što nije pod tezama sam sve obavila