Šta je novo?
SerbianForum

Dobrodošli na SerbianForum.org, mjesto na kojem možete pronaći apsolutno sve, mjesto druženja i odlične zabave!

10 stvari koje se NIKADA ne “žrtvuju” zbog veze

  • Začetnik teme crvendac_011
  • Datum pokretanja
crvendac_011

crvendac_011

Always a lady
MODERATOR
10 stvari koje se NIKADA ne “žrtvuju” zbog vezeDa, ljepše je udvoje, ali određene stvari nikada ne bi smjeli ni trebali žrtvovati zbog veze. Evo i koje!

Vašu sreću

Vaš partner treba donijeti sreću i radost u vaš život, a ne tugu i sjetu. Naravno, bit će i trenutaka kada će vas on rastužiti, ali ako su ti trenuci češći od trenutaka sreće, razmislite o tome…

Vašu zabavu
Da li se smijete i isprobavate nove stvari skupa? Iako je sasvim normalno da s vremena na vrijeme dođe do nesuglasica, vaš odnos uglavnom treba biti sretan i zabavan.

Vašu slobodu
U zdravoj vezi, trebalo bi da možete izaći sami i uživati, a da vaš partner ne bude zabrinut ili uznemiren. Posesivno ponašanje obično je pokazatelj nesigurnosti, a to je osobni problem partnera koji vi ne možete “popraviti”.

Vaš unutarnji mir
Kako biste bili sretni, važno je zadržati svoj unutarnji mir. Ako vas partner čini anksioznima, nervoznima ili uznemirenima tada se možete osjećati depresivno i težiti se “isključiti” od ostatka svijeta.

Vaša iskustva
Život je uzbudljiv. Tijekom života iskusit ćete mnogobrojne, briljantne stvari koje će vas učiniti zrelijima, mudrijima, sretnijima i pomoći vam pronaći svoj unutarnji mir. Ukoliko zbog partnera propuštate isprobati nove stvari, vrijeme je da se zapitate zašto je to tako. Je li vrijedno toga?

Vašu osobnost
Vaša osobnost je ono tko ste vi, a prava osoba će to cijeniti i voljeti iznad svega. U zdravoj vezi, nijedan partner ne bi trebao težiti da mijenja osobnost onog drugog, jer se oni vole zbog onoga što jesu i kakvi su.

Vaše druge veze
Na početku veze, većina parova prolazi kroz fazu medenog mjeseca – vrijeme uzbuđenja, zaljubljenosti kao i želje za konstantnim viđanjem i provođenjem vremena skupa. Međutim, ukoliko ste skupa već nekoliko mjeseci i ne viđate obitelj i prijatelje, to može ukazivati na posesivno ponašanje. Važno je da imate što više zdravih veza u životu, a prevelika ovisnost od partnera nije zdrava.

Vaša osjećanja
Veliki dio zdrave veze je poštovanje: partneri se trebaju međusobno poštovati i iskreno pokušati shvatiti osjećanja i mišljenja partnera, bez predrasuda.

Vaše snove
Dobra veza je partnerstvo – partneri se podržavaju na svakom koraku. Sasvim je normalno ako imate različite snove, ali i dalje se trebate međusobno podržavati.

Vaša uvjerenja
Vaša uvjerenja izuzetno su vam važna i nitko, osim vas ih ne bi trebao pokušavati mijenjati. Iako vaš partner ne mora vjerovati u ono u što vi vjerujete, bitno je da poštuje vaše vrijednosti. I vi njegove. Tražite uvijek sličnosti, a nikad razlike.

(minimagazin.info/atma.hr)
 
Top