10 Gresaka u sminkanju zbog kojih mozete izgledati starije!!!!

Član
Učlanjen(a)
15.09.2009
Poruka
1
Saveti su odlicni,i mislim da mnogima mogu pomoci,mada ja licno sminkam samo oci-karmin i sjaj za usne ne volim,vise volim kad usne imaju prirodnu boju.Mislim takodje da svaka zena prilikom sminkanja treba da naglasi svoje jagodice.Ne neke jake nijanse-vac nesto neznije,diskretnije al ipak vidljivo.
 
Član
Učlanjen(a)
13.04.2010
Poruka
3
Tonirana krema

Svima bih preporučila toniranu kremu. Ne zatvara pore kao tečni puder, ne izgleda kao maska, samo malo tonira lice, skoro neprimetno ali dovoljno da blago koriguje nepravilnosti. I što je najvažnije, bor se ne ucrtavaju kao kod tečnog pudera.
 
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.979
7 make up grešaka koje nepotrebno dodaju godine

7 make up grešaka koje nepotrebno dodaju godine

Blic žena


Nema ničeg goreg od loše našminkane žene. Najčešći propust je što pripadnice lepšeg pola u velikoj meri preteruju sa preparatima i kozmetikom. Pročitajte kako da izbegnete neke od najčešćih make up grešaka.

7565_shutterstock_13938775-lepo_hf.jpg


Savete o načinu šminkanja shvatite krajnje ozbiljno, jer možete zaista mnogo da uradite za svoj izgled pravilnim načinom šminkanja


PUDER NE SME DA PRODRE U PORE
Ne koristite previše šminke. Da biste popravili utisak, nanosite puder četkom ili vlažnim sunđerom na lice. Izbeći ćete da vam puder prodre u bore i sitne pore, a imaćete blistav izgled. Korektor za podočnjake takođe nanosite diskretno i umereno. Stavljajte više na spoljne ivice oka. Nanosite ga u malim količinama.

PRESKOČITE AJLAJNER

Sa godinama naše oči se „opuštaju“, ali zato maskara može da učini čuda. Na gornji kapak nanesite tamnu olovku i to deblje na ivicama oka. Zatim nanesite maskaru u nekoliko slojeva.

LOŠ IZBOR KARMINA

Metaliziran ili neki drugi neodgovarajući karmin mogu da naruše vaš izgled. Posle 35. birajte ruževe diskretnijih nijansi koji ne sjaje previše.

POGREŠNO
ŠIŠANJE
Ležerno ošišana dama sa stepenastom frizurom imaće veće šanse da sakrije godine. Ne žalite novca i uvek uložite u svoju frizuru.

NEGA RUKU

Svaki put kada nanosite kremu na lice stavite malo na vrat i na ruke. To su zone koje takođe mogu odati koliko imate godina.

ZAŠTITA OD SUNCA

Uvek koristite kreme sa zaštitom faktorom, čak i kad napolju nije sunčano. Tako ćete izbeći da kožu oštećuju UV zraci.

MATIRANE SENKE ZA OČI

Metalizirane senke za oči mogu da prođu u srednjoj školi. Naš savet je da ih izbegavate jer izgledaju prenapadno.





 
Učlanjen(a)
22.06.2010
Poruka
4
Thanks, savjeti su korisni! Inače se ne sminkam svakodnevno (ili vrlo malo), pa mi dobro dodje koji savjet kad hocu da se dotjeram za neku svadbicu i sl. :dance2:
 
Član
Učlanjen(a)
16.06.2010
Poruka
16
I ja sam protiv mnogo sminke,u ove ljetnje dane pogotovo ,ali saveta nikad dosta.Hvala:yea:
 
Natrag
Top