Šta je novo?

Nedavni sadržaj od vmilic

 1. V

  Torrent Download pomocu klijenta

  Ja uglavnom koristim utorent (mikro torent) i skidam po vise stvari istovremeno (naravno brzina skidanja se smanjuje sa povecanjem broja ali jbga..)
 2. V

  Orion telekom

  Posle svih oih teskih reci na racun Oriona hajde da i ja nesto kazem. Imam wirles internet Orion oko godinu i po dana. U trenutku potpisivanja ugovora bili su najpovoljniji.Tada je protok bio 4/0,5 Mb/s za cenu od 1400 dinara i besplatnom opremom na 5GHz. U medjuvremenu je protok povecan na 5/1...
 3. V

  koji tablet?

  Ja imam Asus Nexus (google tablet koji radi asus) od 7 inca i prezadovoljan sam. U tom rangu od onoga sto se kod nas nudi mislim da je najbolji. Malo je skuplji ali vredi.
 4. V

  Pomoc-hitno

  Ma sljaka kao lud. Imao sam malo problema dok ga nisam rootovao (nisam citao pazljivo pa odabrao pogresne drajvere) ali sad ga punim i probam polako. Za sad je bez zamerke. P.S Njemu je nemoguce skinuti bateriju,ona je celina sa kucistem.
 5. V

  Pomoc-hitno

  uspeo sam.otkacio sam usb kabl i drzao power dugme desetak sekundi.Uh.U svakom slucaju hvala puno.
 6. V

  Pomoc-hitno

  ne postoje vidljiva. Vide se samo kada se upali tablet (nisu hardverska) http://prntscr.com/1013k2
 7. V

  Pomoc-hitno

  Pokusao sam bio sa volume+ i power i nisam uspeo.Mozda sam glup ali na nexusu ne vidim "menu" dugme ,t.j mislim da ga nema. Osim ova dva (volume i power ne postoji trece).
 8. V

  Pomoc-hitno

  Ne.Kako to da uradim.tablet ne daje nikakve znake.Komp se bio restartovao ,program ugasio a tablet mrtav. zaboravio sam da kazem da sam pocetnik u ovim stvarima (androidi i te stvari)
 9. V

  Pomoc-hitno

  Prilikom rootovanja tableta Asus Nexus i faze gde je u jednom trenutku bilo potrebno istovremeno pritisnuti power i volume + - na kratko je nestalo struje. Sada je tablet ugasen i ne mogu da ga upalim.postoji li neko resenje??? P.S Pokusaj rootovanja je bio pomocu programa Nexus Root Toolkit
 10. V

  Auto instalacija android .APK aplikacija sa PC-a

  Stalno mi izbacuje ovo : Screenshot by Lightshot Jel ovo verzija za x64 ?? ja imam instaliran win 7 ,trideset dvobitni.
 11. V

  Molim savjet

  To sam i ja nameravao.Problem je sto je potrebna mikro sim kartica (ne moza obicna) a nju ne mogu da kupim bilo gde. U svakom slucaju hvala.
 12. V

  Molim savjet

  Neznam da li je pravo mesto ali imam jedno pitanjce i potreban mi je savet u vezi toga.Dobio sam tablet Asus Nexus 3g. U njemu je bila Vip kartica. Ima li neko iskustva,da li su ti tableti kodirani kao i telefoni,t.j moze li kartica nekog drugog operatera (recimo mts).Ako su kodirani da li je...
 13. V

  Engleski - PONS-za pocetnike

  Sta si ovo stavio bre??? Antivirus vristi i ne dozvoljava download a kad ga iskljucim, download krene,stane posle nekog vremena i izbaci ovo http://prntscr.com/uzhrn ,uz to restartuje mozilu.I tako u krug.Pokusao sam jedno 20 puta i uvek isto.
 14. V

  Moji Tutorijali i Projekti - 2 DVD

  Stvarno sjajna stvar :wink:
 15. V

  Moji video tutorijali

  Jel mogu novi linkovi ?????
Top