Šta je novo?

Nedavni sadržaj od verige

 1. V

  Zagonetka vezana za histologiju

  Da li neko zna koje je značenje sledeće rečenice? "Budi moj Natrijum, biću tvoja voda." Ja znam samo da je vezano za histologiju i da ima neku romantičnu poruku.
 2. V

  koje kablove da koristim?

  Ima obe strelice Povezao sam žuti činč u tv karticu a beli i crveni preko banana adaptera u zvučnu. Kada pustim kasetu i slika i zvuk su super ali kada snimim materijal zvuk užasno krči. Da li znate u čemu bi mogao biti problem.
 3. V

  koje kablove da koristim?

  Prebacio sam u sva tri programa koja imam za snimanje na s-video ali i dalje nema ni slike ni zvuka. Kada prebacim audio kabl koji ide iz scarta sa tv kartice na zvučnu čuje se slabo zvuk kao iz daljine bez obzira što je pojačan na najjače.
 4. V

  koje kablove da koristim?

  Kupio sam kabl i povezao ali računar ne registruje signal. Šta da radim?
 5. V

  koje kablove da koristim?

  Hvala puno na brzim odgovorima. Dobro je da taj kabl može da mi završi posao. Ja sam se zabrinuo da ću morati da kupujem razne adaptere i kablove.
 6. V

  koje kablove da koristim?

  Jel mi sa s video nece slika biti crno bela. Negde sam citao da neki stariji recorderi ne mogu da podrze scart u s-video pa slika bude crno bela.
 7. V

  koje kablove da koristim?

  Od ova dva koji je bolje rešenje?
 8. V

  koje kablove da koristim?

  Imam video recorder Panasonic NV-SJ207 i tv karticu Kworld v-stream xpert tv pvr 878. Interesuje me kako da spojim i koje kablove da koristim za prebacivanje kaseta na racunar a da zadržim najbolji mogući kvalitet. Recorder mi ima samo scart i antenski. Kartica ima s-vhs, audio in, antenski...
 9. V

  problem sa grafickom ili necim drugim?

  Pokušao sam. Isto je.
 10. V

  problem sa grafickom ili necim drugim?

  danas sam instalirao drajvere mislim da je catalyst 14.12 verzija. Kada u catalyst podešavanjima za tv stavim 1080p(stavljao sam i 24Hz i 50Hz i 60Hz) smanji mi se na televizoru ekran u pravugaonik na sredini tv-a.
 11. V

  problem sa grafickom ili necim drugim?

  Imam graficku kartu: ATI AMD Radeon HD 6700 Series (MSI) procesor: Intel Core i3 2120 3.30GHz Povezao sam računar sa led tv-om hdmi kablom i hteo sam da pustam na kompu full bluray filmove(1080p) a da ih gledam na tv-u. Takođe sam hteo i da mi igrice budu na tv-u. Problem je sto kada pustim...
 12. V

  Kakav je kvalitet Easycap-a?

  Želim da prebacim neke stare vhs kasete na kompjuter. Čuo sam za Easycap USB 2.0 Video and Audio Capture. Mislio sam da ga kupim i povežem video rekorder sa njim preko scart adaptera koji ima S-Video i tri činča. Interesuje me kakav je kvalitet kad se vhs prebacuje preko ovog uređaja i da li...
Top