Šta je novo?

Nedavni sadržaj od pupil

 1. P

  Internet Radio i Televizija - Zahtevi (Liste i Kanali)

  jedna ex yu lista u PP?
 2. P

  mislim da ti je lik u zadnjem postu rekao kako.nisam imao sa tim problema pa.vjeruj,ne znam.

  mislim da ti je lik u zadnjem postu rekao kako.nisam imao sa tim problema pa.vjeruj,ne znam.
 3. P

  pozzz Aco.da tebe ne zeza što ti je u biosu vjerovatno key od win 10 home.ja sam preko...

  pozzz Aco.da tebe ne zeza što ti je u biosu vjerovatno key od win 10 home.ja sam preko WIndows-ISO.dowloader.exe skinuo i šljaka mi bez problema.
 4. P

  IPTV Android aplikacije

  hvala drug na odgovoru.box je T-95 max.u međuvremenu sam nabacio iptv extreme mod i na njemu sve šljaka od miša pa preko Pink kanala koji na sf xc i ott navigatoru štekaju.
 5. P

  IPTV Android aplikacije

  Pozdrav momci.uz SF XC na box-u je i Advenced player i koristim ga za Pink kanale jer na SF XC sem Pink Film pola ekrana je zeleno i šteka.na istu MAC na Advenced playeru mogu da gledam sve Pink kanale ali imam problem što "ne sluša"daljinski od box-a pa moram koristiti miš.u čemu bi mogo biti...
 6. P

  SF XC za android

  Hvala za player,radi čak i na ovoj mojoj skalemeriji od Elit TV-a sve sem Pink Media(ima li neki poseban razlog pa nema Pink Romance).na box-u imam ott navigator,stb emu i Kodi.na svakom od njih svi kanali rade sem Pink kanala,dobivam nešto ovako kao u attchu.ima li neko odgovor zašto?
 7. P

  Simple TV

  Pozdrav znalcima.isprobao bih Simple player pa pitam: 1.kako skinuti player(linkovi koje sam ovdje našao su mrtvi) 2.podržava li EPG sa ovog foruma 3.podržava li ručno unošenje MAC Hvala unaprijed.truba sam za ove stvari pa računam na razumijevanje forumaša
 8. P

  Android box

  pozdrav znalcima ovog sopoćala.zbavio sam android box T-95 max i mogu vam reći da je super stvarčica,tv kanala ko u priči.veze nemam o andorid box i kako funkcioniše pa ću pitati,na njemu su već predinstalirana dva playera StbEmu pro, IPTV Extreme i Kodi Leyla 18.ni jedan(mislim na playere) nema...
 9. P

  Windows 10

  koliko sam skužio kopajući po netu da je to prijavljeni bug i očekuje se rješenje u nekoj od skorašnjih krpaža Microsoft genijalaca.
 10. P

  Windows 10

  znači desni klik-osvježi kad nanesem na "novo"tačno mu treba 8 sec da otvori podmeni.kod mene(nakon dodavanja)ima"nova fascikla,prečica itd...ima li kod tebe da da kad otvoriš win explorer da kad klikneš "radna povrišna"(sa lijeve strane),gore u ribonu da ima "nova fascikla"?
 11. P

  Windows 10

  kod mene desni klik-osvježi radi ali kad nanesem miš na "novo"sve se zamrzne
 12. P

  HP Pavilion dv6700 windows pitanje?

  mada smo se poštenski obrukali,druže.ne spomenusmo mu ni jednu Linux distru.bruka!
 13. P

  HP Pavilion dv6700 windows pitanje?

  naravno da je bolje da je što više RAM-a jer aplikacije su sve više i više gladne resursa.kad već ima 4GB onda nek skine win 10 64-bitni.ako je već odlučio da migrira sa Viste neka to bude dugoročno sa Win 10 jer podrša za Win 7 ističe 14.1.2020
 14. P

  HP Pavilion dv6700 windows pitanje?

  a što druže Jole ne bi na 4 Gb RAM radio 64-bitni?nabaci win 10 pro,imaš na netu za sitne pare key i raspali da se ne zezaš sa aktivatorima.
 15. P

  win 10 i driveri za grafičku

  druže,meni se to desilo nakon instalacije drivera za grafičku.ne mogu da vjerujem da su ovi iz AMD takvi šarlatani.evo da sam koristio neki program za update drivera pa da kažem da je negdje fulao.sem miša ledi i sjecka na videu.kad je prevršilo mjeru deinstalirao ta njesra i sve je o.k.
Top