Šta je novo?

Nedavni sadržaj od bajtar

 1. B

  HP Solution Center

  Nije stvar do drivera zs printer, stvar je do aplikacije HP solution centar kojoj za rad treba podrška adobe flash playera. Od 15.01.2021. Adobe blokira rad aplikacija podržane flash playerom.
 2. B

  HP Solution Center

  Nadam se da ce i HP nesto napraviti za starije printere, dok radi radi. pozdrav
 3. B

  HP Solution Center

  Ja sam našao neku stariju verziju 10.0.32.18 i radi, to mi je trenutno najvažnije. pozdrav.
 4. B

  HP Solution Center

  Riješio problem, deinstalirao flash potpuno, obrisao registre, a zatim instalirao flash godine 2018. i sve proradilo, samo traži da nadogradim flash ali to ignoriram.
 5. B

  HP Solution Center

  Ima li rješenja za HP Solution Center, ne radi od kako je prestao raditi adobe flash player . Windows 8.1 i printer HP Deskjet F2290 .Hvala lijepa.
 6. B

  Acer Aspire 5

  Riješio:sa rufus snimiti USB Partition sheme GPT iTarget system UEFI a UEFI_SHELL služi da ručno dodeš na USB i pokreneš bootx64.efi a ostalo je rutina. hvala svima.
 7. B

  Acer Aspire 5

  Nešto slično dobijem kad se upali kom.
 8. B

  Acer Aspire 5

  Ima samo Boot mode: UEFI i Boot priority order: 1:UEFI_SHELL i nista drugo. U kartici Main podeseno F12 Boot Menu: enabled i sata mode : AHCI druga opcija je : RST with Optane.
 9. B

  Acer Aspire 5

  Acer Aspire 5 A515-52G-55S2, SNID 85201153434 , ne mogu dignuti Windows 10, šta god da uradim u Biosu imam Boot Mode: UEFI i Boot Priority order : 1. UEFI_SHELL. Molim pomoc, šta, gdje i kako podesiti bios da to proradi. Probao staviti password otvore se neke opcije i to je sve. Unaprijeh hvala.
 10. B

  Zaboravljena mreža

  Digao na noge provajdera i utvrdili gresku u ruteru i sada sve ok, ali je trebalo malo duze da provajder prizna gresku. pozdrav
 11. B

  Zaboravljena mreža

  kod prijavljivanja na wi-fi mrežu kliknuto je na mrežu zaboravi i ne mogu je nigdje vratiti, provajder resetirao ruter na tvorničke postavke, napravio novu instalaciju, prije bila win 10 home x64 sada win 10 pro x64 ima sve wi-fi mreže u zgradi osim zaboravljene. nemam više ideja, možda netko...
 12. B

  Zaboravljena mreža

  Kada zaboravite mrežnu vezu, ona se uklanja iz profila Wi-Fi mreže na PC-ju, kako je vratiti. Windows 10 x64. Bio bih zahvalan za odgovor.
 13. B

  Prebacivanje video snimaka sa ajfona na računar

  Ako je disk formatiran u FAT32 ne idu datoteke veće od 2Gb, NTFS ide bez problema.
 14. B

  Izgled foruma

  ako moze nazad na staro ne morem se snaci pozdrav
 15. B

  Povezivanje hard diska sa Laptop-om?

  tebi treba nešto takvo: https://www.svijet-medija.hr/art/kuciste-za-hard-disk-orico-25-sata-hdd-ssd-tool-free-aluminium-usb30-crno-2189u3-bk/80059
Top