Nameštena utakmica Nagoje?

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
Nameštena utakmica Nagoje?
23. oktobar 2009.


piksi-veca7596020091023044016.jpg


Svetske kladionice pretrpele velike gubitke zbog pobede saudijskog Al Itihada protiv Piksijeve Nagoje u polufinalu azijske Lige šampiona. Arapski tim pobedio sa 6:2, a meč meč došao iz "dvojke u keca".
U polufinalnoj utakmici azijske Lige šampiona japanski tim je primio čak četiri gola u poslednjih 13 minuta, od kojih dva u sudijskoj nadoknadi. Uz 7+, meč je došao "iz dvojke" što je izazvalo sunmjnju da meč baš i nije bio regularan.


Na sve to treba dodati podatak da su svetske onlajn kladionice u utorak pretrpele velike gubitke, jer su primile milione evra uplate na pobedu saudijskog Al Itihada protiv japanske Nagoje našeg Dragana Stojkovića Piksija.

U beogradskim kladioničarskim krugovima su nekoliko sati pre meča naveliko počele da kruže priče da će Piksijeva ekipa sigurno izgubiti meč i da su neke kladionice potpuno izbacile meč iz ponude ili su kvotu za pobedu domaćina sa početnih počele da spuštaju. Singl igra je bila zabranjena, a cela priča je, navodno, "provaljena" kada je procurela vest da je na jednoj od najpoznatijih svetskih onlajn kladionica uplaćeno skoro milion evra na pobedu Al Itihada.

Što se samog meča tiče Nagoja je već u sedmom minutu ostala sa igračem manje, ali je do poluvremena postigla dva gola i na odmor otišla sa prednošću od 2:1. Nagoja je drugi gol primila u 66. minutu, a od 77. pa do kraja primila čak četiri pogotka, dva po isteku 90. minuta.
 
Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
790
Али какав је гол дао Пикси на тој утакмици . Смех !

[YOUTUBE]XQPR43v64e4[/YOUTUBE]
 
Natrag
Top