Kako napraviti dete?

Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.820
Ako decko shvati i rec iz ovih komentara, dacu mu besplatan "hosting" za vezbu :lol:
 

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Mani se prijatelju babskih priča,kakve rode...Ako ne(znaš) da ti kažem...Decu donosi ševa!:D

I rastu u kupusu! :D

Ma kakve bre ševe... kukavice i ševe donose djecu jedino muškarcima rogonjama, a pošto su žene uglavnom poštene, to je vrlo mali broj. Vuk je u pravu, rode donose djecu. I poštari ponekad.yes3

Da,da...Licno sam gledao kako je mog malog komshu doneo postar....iz par navrata! Ne znam samo zasto mu je cale onoliko poludeo kada je dosao iz Iraka! :D
 
Poslednja izmena:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Poučan odgovor,samo onaj ko je imao lično iskustvo može napisati ovako nešto...iskustvo je majka pouke i dobrog rezona....


Hehehehe, samo budale stječu iskustvo preko vlastite grbače, oni pametniji pomažu komšiji da mu "roda" donese dijete. U pravu si, u pitanju je lično iskustvo. Imaš li ti kakvo na zadanu temu?
 
Član
Učlanjen(a)
17.04.2009
Poruka
4.299
Hehehehe, samo budale stječu iskustvo preko vlastite grbače, oni pametniji pomažu komšiji da mu "roda" donese dijete. U pravu si, u pitanju je lično iskustvo. Imaš li ti kakvo na zadanu temu?

Naravno da imam,ja komšilkuk za razliku od onih pametnih poštujem,što se pravljenja dece tiče nečekam "rodu", već koristim isključivo k***c i pravim samo mušku decu.Ko sumnja neka mi pošalje svoju ženu,uslugu nenaplaćujem...
 

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
I rastu u kupusu! :D



Da,da...Licno sam gledao kako je mog malog komshu doneo postar....iz par navrata! Ne znam samo zasto mu je cale onoliko poludeo kada je dosao iz Iraka! :D

Polude mnogi kad se vrnu nazad. Sindrom iritabilnih ganglija.


Naravno da imam,ja komšilkuk za razliku od onih pametnih poštujem,što se pravljenja dece tiče nečekam "rodu", već koristim isključivo k***c i pravim samo mušku decu.Ko sumnja neka mi pošalje svoju ženu,uslugu nenaplaćujem...

A ti si Rent - A - Car dečko. Pa još pro bono. Slabo će od toga leba da se najedeš. Ali pošto si vješt na jeziku, možda ti "lizing" bolje ide. Nešto si mi preozbiljno shvatio zajebanciju oko rode i ševe, kao da te nešto muči.
 
Master Of The Universe
Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
911
Kako napraviti musko a kako zensko dete?


Sta kazu obicaji, a sta nauka....



Zelja da se izabere pol deteta stara je koliko i ljudski rod. Jos su stari Grci pokusavali da dobiju sina tako sto su muskarci tokom polnog odnosa lezali na levom boku. Francuzi su u 18. veku podvezivali levi testis kako bi osigurali svog naslednika, a Danci su ispod kreveta stavljali makaze u zelji da dobiju devojcicu. Vremena su prolazila, obicaji i shvatanja se menjala ali je zelja za odredenim polom deteta ostala ista.

Obicaji

Danasnji roditelji ne stavljaju vise cekice i makaze ispod kreveta, vec na "savremenije" nacine pokusavaju da dodu do zeljenog pola. Da li konzumiranje "Kole" tokom trudnoce moze da "proizvede" musko dete? - cesto je pitanje koje se danas postavlja. Da li je cokolada "garant" zenskog deteta? Da li treba da vodimo ljubav samo kad je pun mesec?....

Svako je cuo bar jednu od ovih prica i pretpostavki. Svi znamo da su to stara i vecinom neistinita predanja i tracevi ....... ali sta ako neka od njih daju zeljene rezultate?! Parovi koji "ocajnicki" zele decaka ili devojcicu pokusace sve kako bi na kraju dobili ocekivani pol deteta. Njihova logika je: "Vredi probati, zasto da ne?!". "Pa, nista ne boli!"

Vase dete je ono sto vi jedete

Prema starim verovanjima, ono sto pre zaceca jedete moze uticati na ishod rezultata koji ce doci nakon devet meseci.

Ako zelite decaka........

Jedite sto vise mesa (sto je meso crvenije to je decak verovatniji)
Grickajte slane "zanimacije": cips, grisine...
Ocevi treba da piju pica koja su bazirana na sodi (najidelanija je koka-kola).
Ako zelite devojcicu.......

Oba roditelja treba da jedu ribu i povrce u sto vecim kolicinama
Jedite sto vise slatikisa (cokolada i ostale poslastice neka budu neizostavan deo vaseg dnevnog menija).

Uzitak u seksu odreduje pol buduceg deteta

Postoji nekoliko poza i polozaja tokom seksulanog odnosa koje odreduju pol deteta, verovalo se nekada. Sta vi mislite?!

Ako zelite decaka…

Posle seksa ostanite duze vreme u lezecem polozaju. Na taj nacin cete dati mogucnost "muskoj spermi" da pobedi "zensku spermu"
Vodite ljubav u stojecem polozaju
Neka vasa omiljena poza bude "otpozadi"
Bazirajte se na muskarcevom uzitku
Ukoliko muski partner prvi dozivi orgazam, prema narodnim verovanjima, rodice se musko
Ako incijativa za fizickim kontaktom potekne od muskarca, bice decak
Spavajte na levoj strani od svog partnera
Ako zelite devojcicu........

Ne preporucuje se misonarski polozaj (muskarac je iznad zene)
Vodite ljubav u polozaju u kojem je zena iznad muskarca
Koncentrisite se na njeno zadovoljstvo
Ukoliko zena dozivi orgazam pre muskarca mozete, prema ovom verovanju, decju sobu da obojite u roze
Ukoliko je incijativa za seksom na zeni - dobicete cerku

Sve je u vremenu i pravom trenutku

Narodi koji svoje planove i dnevne dogadaje jos uvek baziraju na horoskopu i polozaju zvezda, veruju da ce trenutak kada vodite ljubav biti presudan za pol buduceg deteta.

Ako zelite decaka.....

Vodite ljubav kada je cetvrtina meseca
Nezne trenutke ostavite iskljucivo za noc
Decaci se "prave" neparnim danima u mesecu
Pratite kompas - ukoliko je zenina glava okrenuta ka severu, dobicete decaka
Ako zelite devojcicu......

Vodite ljubav dok je pun mesec
Seks "primenjujte" samo u popodnevnim casovima
Devojcice se "prave" parnim danima u mesecu

Daleko veću pripremu zahteva "pravljenje" muškog deteta, po receptu kotorskog zaleđa. Dakle, treba sačekati noć mladog meseca, pogasiti svetla, ženu položiti postrance, na desni bok. Muškarac treba da je zaskoči od pozadi, sve gledajući u mesec, onako "muški", bez prethodnih nežnosti. Nema veze ako boli, ali tokom ljubavnog odnosa ni jedno od partnera ne sme da prozbori ni reč, niti pusti uzdah. I tako tri puta uzastopno.

Tibetanski medicinski tekstovi ističu da muški pol dolazi od preovladavanja muškog činioca, semena, i na sličan način, ženski pol nastaje usled preovladavanja ovuma. U prevodu bi se moglo reći: da će se roditi muško dete, ako je, tokom odnosa, muškarac bio strasniji, i obrnuto, rodiće se žensko ako je žena bila strastvenija.

Neke Tantre objašnjavaju da pol nerođenog deteta zavisi i od spoljašnjih okolnosti. Na primer, ako otac i majka opšte u prvoj polovini meseca (prve dve nedelje posle mladog meseca), postoji veća mogućnost da dete bude muško. Ako se začeće dogodi u drugoj polovini meseca, veća je mogućnost da dete bude žensko.

Prema nekim sistemima astrologije elemenata, odlučujuči uticaj na začetak muškog ili ženskog deteta imaju muški ili ženski vidovi godine, meseca ili dvanaest dnevnih kuća.

Taoisti garantuju 90% uspeha : za začeće muškog deteta polni odnos treba da bude kratak, a ejakulacija treba da se dogodi brzo, pre nego što žena dođe do orgazma. Muškarac mora da izvuče penis na pola, tačno pre ejakulacije. Muškarci sa preranom ejakulacijom češce "prave" mušku decu. Drugim rečima, ako je seksualna sposobnost muškarca slabija od sposobnosti njegove partnerke, on će uvek imati mušku decu. Ako je muškarac jaci, bračni par će često imati žensku decu.

Sve je stvar raspolozenja

Pojedina verovanja smatraju da raspolozenje u toku zaceca determinise pol deteta: dobro raspolozenje i opustenost donece cerku a zabrinutost sina. Po drugim obicajnim pricama, pol deteta determinise dominacija partnera u vreme zaceca: ukoliko je tada zena "glavna" rodice se cerka i vice versa.

Trik sa iglom i prstenom

Cesto se predvidanje pola deteta odredivalo tek posto zena zatrudni. Na skoro svim meridijanima poznat je trik sa iglom, koji "prorice" pol buduceg deteta i pre zaceca. Okacite iglu na konac i dajte nekome da je drzi oko dva sentimatera iznad vase ruke. Ukoliko se igla pomera napred i nazad - cerka vam je u buducnosti a ukoliko su njeni pokreti kruzni racunajte na sina. Vrlo slican je i prorocki trik sa bracnim ili verenickim prstenom. Na dlaci svoje kose okacite burmu. Protrljajte presten nekoliko puta o kaziprst i potom ga "okacite" malo iznad opruzene desne ruke. Broj puta koliko se prsten bude kruzno okretao pokazace vam koliko cete dece u buducnosti imati.

Biranje pola deteta: sta nauka kaze?


Da li mi mozemo da izaberemo pol deteta? Mozda da, a mozda i ne. Strucnajci su sumnjicavi sto ni malo ne sprecava roditelje da pokusavaju i silne pare ostavljauj po klinikama u nadi da ce dobiti cerku ili sina. Sve bolje upoznavanje mehanizma zaceca poslednjih godina iniciralo je nekoliko naucnih terorija o polnoj selekciji. Nazolost, nijedna do sada prisutno naucno tvrdenje nije opste prihvaceno u medicinskim krugovima. Osim osporavanja i pokusaja pobijanja verodostojnosti postojecih naucnih teorija, velika prepreka razvoju ove grane genatike predstavlja i etika. U poslednje vreme sve se cesce cuju prigovori o moralnosti i etickoj ispravnosti roditelja da biraju pol deteta. Vodece terorije o polnoj selekciji zasnivaju se na cinjenici da spermatozoidi nose pol (X hromozomi koje sperma nosi odreduju devojcicu dok su Y hromozomi odgovorni za muski pol) i da, u zavisnosti od prisutnog hromozoma, spermatozoidi imaju razlicite osobine: Y hromozomi su brzi i laksi ali manje otporni tako da krace opstaju od sperme koja nosi zenski pol. Americki strucnjaci poslednjih godina u odredivanju pola deteta (teorija objavljena septembra 1988. godine) primenjuju tehniku koja se sa uspehom vise decenija koristi za izbor pola zivotinja. Naucnici su obojili spermatozoide fluorescentnom bojom osetljivom na DNA. Pod laserskim svetlom primecena je razlika u kolicini genetskog materijala X i Y hromozoma. Pokazalo se da X (zenski) hromozomi imaju oko 2,8 odsto vise DNA nego Y (muski) hromozomi. Kada su hromozomi na ovaj nacin razvrstani, uz pomoc DNA detektora naucnici su vrlo lako razdvojili "musku" i "zensku" spermu i izvrsili vestacku oplodnju. Rezultati su na prvi pogled bili ohrabrujuci: od 14 parova koji su zeleli devojcicu 13 je i dobilo. Ovaj "eksperiment" (koji inace kosta 2.500 dolara) je pokazao mnogo vise srece po zenski pol : procenat dobijanja zenskog deteta je 85% dok je sansa za izbor decaka mnogo manja, samo 65% celija izolovanih ovom metodom nosilo je Y hromozom.

Ostale metode za izbor pola deteta

Da biste primenjivali bilo koju od metoda za izbor pola deteta morate da znate tacan period vase ovulacije. Vecina zena svoju ovulaciju zasniva na crtanju karte bazalne temperature tela (BTT) i pracenju sekreta grlica materice. Strucnjaci za reprodukciju veruju da se dan pred ovulaciju BTT zene menja, da raste. Takode, tokom ovulacije vaginalni sekret poprima drugaciji izgled - postaje sluzav, bistar i rastegljiv, nalik sirovom jajetu. Prateci ova dva faktora vi mozete tacno da odredite period vase ovulacije. Kada posle nekoliko meseci upoznate vase telo i nacin njegovog funkcionisanja, kada sa sigurnoscu mozete da odredite period ovulacije, onda tek mozete da pocnete da primenjujete sledece teorije za izbor zeljenog pola deteta. - Setles metoda. Zasniva se na cinjenici da se Y hromozomi krecu brze ali da su manje otporni od X hromozoma. Y hromozomi su lasi i pokretljiviji, ali zato i mnogo nezniji. Autori ove metode tvrde da ce polni odnos koji je sto je moguce blizi periodu ovulacije doneti decaka . Ukoliko zelite devojcicu, vodite ljubav dva ili tri dana pre ovulacije. Uspeh ove metode procenjen je na 75% slucajeva. - Erikson metoda. To je takozvana metoda centrifuge, koja se danas primenjuje u mnogim klinikama. Sperma se uz pomoc, u vodi rastvorljivog rastvora, proteina albumina filtrira i potom centrifugom razdvaja na X i Y hromozome. S obzirom da su Y hromozomi laksi, oni "isplivaju" na vrh, a tezi, X hromozomi padaju na dno. Ovako razdvojenu spermu, u zavisnosti od pola koji se zeli, lekari vestackom oplodnjom ubacuju u matericu. Ukoliko, na kraju ne zelite da primnjujete ni jednu od predlozenih metoda a potajno se nadate da cete bas sada dobiti sina, moramo da vam priznamo da ste u maloj prednosti. Prema poslednjim podacima Svetskog centra za zdravstevnu statistiku godisnje se u svetu rodi vise decaka (51.2%) nego devojcica (48.8%). Situacija se u korist muskog roda (ili mozda zenskog, u zavisnosti kako ko gleda na stvari) u poslednje vereme promenila. Ranije se radalo vise zenske nego muske dece.

Prica se i da su "majstori" za mušku decu daleko lošiji ljubavnici od onih koji imaju devojčice. ;)

Ja, za sada, ovoliko.
Bilo bi interesantno čuti i Vas, vaše iskustvo i vaše "recepte". Možda koji i upotrebimo.

Ako kojim slučajem uspete pomoću ovih recepata da ostvarite željeni rezultat, javite se, pa red je da častite! :yea:

(Srpska Venera, Welcome - Yuku)
 
Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
04.08.2009
Poruka
65
ahahahahahahaha....sta sve necu vidjeti na ovom forumu....brate ti si car!
 
Natrag
Top