Decak koji se seca svog proslog zivota

Član
Učlanjen(a)
05.02.2010
Poruka
968
Decak koji se seca svog proslog zivota

Neznam sta da mislim ali ponudit cu vam ovaj tekst kao mozda moguci odgovor

Ako ne vjerujete u reinkarnaciju ili o tom jednostavno nemate mišljenje, ovu priču svakako pročitajte. Toliko je dojmljiva da će završiti i na velikom platnu.

James Leininger, 11-godišnji dječak iz Lafayette u Louisiani, u prošlom se životu zvao James Huston i bio je pilot američkog ratnog zrakoplovstva.

Ponajbolji je dokaz da je reinkarnacija moguća jer se sjeća gotovo svega iz prethodnog života, kako detalja iz ranog djetinjstva, tako i trenutka kada je umro u moru nakon što je japanska vojska oborila njegov zrakoplov nedaleko od Iwo Jime 3. ožujka 1945.

Evo kako glasi priča o njemu od samog početka, priča koju se dosad nitko nije usudio nazvati prevarom, jer je u njoj puno i previše teško objašnjivih detalja koji su i najveće sumnjičavce ostavljali s upitnikom iznad glave.

Tek nakon što je napustio kinderbet, James Leininger je iskazao golemu fascinaciju avionima.

Imao je tek 18 mjeseci kada je pokazao da poznaje stare ratne zrakoplove u detalje, pogotovo legendarni F4U Corsair, tip lovca u kojem je Huston i poginuo.

Kada je napunio drugu godinu, mališan je počeo patiti od stravičnih noćnih mora, te se ubrzo pokazalo da je svake noći iznova proživljavao svoju smrt!


[ame=http://www.youtube.com/watch?v=-5JEVvv-sQk]YouTube - Child's Nightmares and Memories Prove Reincarnation[/ame]



Svojim je roditeljima tada po prvi puta objasnio da se nekoć zvao James Huston, da je služio na pomoćnom nosaču aviona Natoma, da ja japanska vojska oborila njegov avion pogotkom u motor, i da je život skončao u moru (detaljnije o tom događaju u videu).

Njegov se otac Bruce, isprva posve skeptičan prema reinkarnaciji, potom dao u istraživanje, pa je poveo sina da upozna preostale živuće vojnike koji su služili na tom brodu. Malo je reći da je ostao bez riječi.

Nakon što je maleni James ugledao svoje stare ratne drugove, one koje je znao, pozdravio ih je poimence!

No, ni tu šokantnim otkrićima nije bio kraj. Roditelji dječaka zatim su našli i Anne Barron, sestru Jamesa Hustona, te je i starica ubrzo zaključila da je mališan – njen pokojni brat!

"To dijete mi je ispričao toliko raznih detalja iz našeg djetinjstva da nisam imala što zaključiti osim da je to doista moj brat. Na primjer, prisjetio se naših portreta koje je nacrtala naša majka, a za te slike baš nitko na svijetu osim nas nije znao", kazala je između ostalog gospođa Barron.

Priča o tom dječaku je nedavno objavljena i u knjizi Sole Survivor, a kako se čini, uskoro će završiti i na filmskom platnu.
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
08.01.2010
Poruka
933
Juuuu...zar je moguce ovo? Uhh bas me zivo zanima sta cu ja biti :D verovatno neki konj....
 
Član
Učlanjen(a)
22.12.2009
Poruka
448
ne moze dva puta isto macko :p

realno,ja verujem u reinkarnaciju,tako da se ne bojim smrti
 
Natrag
Top