Covid 19 i Bog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.325

Crisis in America: Millions of Veteran Nurses are Resigning or Being Fired Over COVID Vaccine Mandates​

1630818535068.png
Do You Want to be Injected with Something Millions of Nurses Refuse to Take and are Giving up Their Careers Over Because it is so Dangerous?

by Brian Shilhavy
Editor, Health Impact News


The Pharma-funded corporate media would like the public to believe that nurses who refuse to be forced to take an experimental shot as a condition for employment are a small minority.

But are they? What is going to happen this Fall if the United States loses 50% or more of their nursing staffs?

And who else is in the best position to evaluate the effectiveness or harm caused by the COVID shots, if not the nurses who treat those who are vaccinated in our nation’s hospitals?

If you got sick or injured and needed hospital care, who would you rather be treated by: healthcare workers who stand on principles even if it means losing their careers, or healthcare workers who know the truth but are willing to look the other way and follow standard protocols, no matter how harmful or ineffective, just so they can keep collecting their paychecks?

Here is the other side of the story from the nurses themselves in this video. Their voices are being censored.

Do your part to make sure their voices are heard. Share this video. It is literally a life and death issue.

This video was produced by me, and is available on our Rumble and Bitchute channels.



Google Prevoditelj
-Pharma financira korporativni mediji bih javnost da vjeruje da sestre koji odbijaju biti prisiljena da se eksperimentalni pucao kao uvjet za zapošljavanje su mala manjina.

Ali jesu li? Što će se dogoditi ove jeseni ako Sjedinjene Države izgube 50% ili više svog medicinskog osoblja?

A tko je još u najboljoj poziciji procijeniti učinkovitost ili štetu uzrokovanu cijepljenjem protiv COVID -a, ako ne medicinske sestre koje liječe one koji su cijepljeni u bolnicama naše zemlje?

Ako ste se razboljeli ili ozlijedili i trebate bolničku njegu, kome biste se više voljeli liječiti: zdravstveni radnici koji se drže načela, čak i ako to znači gubitak karijere, ili zdravstveni radnici koji znaju istinu, ali su spremni gledati na drugu stranu i slijediti ih standardni protokoli, koliko god bili štetni ili neučinkoviti, samo kako bi mogli nastaviti prikupljati svoje plaće?

Evo druge strane priče samih sestara u ovom videu. Njihovi glasovi se cenzuriraju.

Učinite svoj dio kako biste bili sigurni da se njihovi glasovi čuju. Podijeli video. To je doslovno pitanje života i smrti.
 
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.346

Švedska i Portugal zabranili ulaz putnicima iz Izraela zbog razbuktale pandemije

Nakon Portugala i Švedska zabranjuje ulaz u svoju državu iz Izraela, gdje vlada velika pandemija koronavirusa. Izrael je država koja je među prvima u svijetu procijepila većinu građana, a prednjači i u davanju treće doze cjepiva koju je već primilo 2 milijuna Izraelaca.

Pandemijska zaraza koronavirusom poprimila je u Izraelu brojčano veće razmjere nego 2020. kada još nije bilo cjepiva.

Broj zaraženih u Izraelu vrtoglavo raste i dosegnuo je pandemijske razmjere veće nego 2020. godine kada još nije bilo cjepiva. Već nekoliko dana prelazi 10.000 zaraženih osoba, a na dan 1. rujna bio veći od 20.000 osoba – prema relevantnoj statistici worldmeterscorona.info.
-------------------------------------
Zaključak: cijepljenje je genocid.
 
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.398
Isabel je dakle "genocidirana"? :). A i sam papa Franja je takođe "genocidiran" i još poziva na "genocid" kada se cjepio. I monasi sa Svete Gore...i oni su genocidirani?
 
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.346
Isabel je dakle "genocidirana"? :). A i sam papa Franja je takođe "genocidiran" i još poziva na "genocid" kada se cjepio. I monasi sa Svete Gore...i oni su genocidirani?
Nitko od nabrojanih nije imun na genocid.


Iz videa:

Dr. Kobi Haviv , (medicinski direktor bolnice Herzog u Jeruzalemu), kaže: "Većina pacijenata s koronavirusom u bolnici je potpuno cijepljena, uključujući i one s teškim simptomima bolesti."
Precizirao da je “95% teških pacijenata cijepljeno”, dodajući da “85-90% hospitalizacija su u potpunosti cijepljene osobe”, a bolnica “otvara sve više odjela COVID-a”
----------------------
Dakle, cijepljenje je genocid.

P.S. Samo maloumni priželjkuju i podržavaju ovakav genocid.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag
Top