Internet Radio i Televizija - Zahtevi (Liste i Kanali)

Učlanjen(a)
13.05.2021
Poruka
39
Pozdrav, da oprobam srecu mozda se neko nadje..

ima li ko art,diogen ili twobrotherss u m3u formatu..

Znam da se tesko dobijaju ali eto,ne mogu preko MAC-a da ih napravim u tivimate pa mi treba m3u
 
UREDNIK
Učlanjen(a)
26.03.2019
Poruka
533
Pozdrav svima,da li mogu dobiti listu svih exyu, film,dokumentarni i regionalni programi ,koristim vaš playere tako da ako može bar do 20.8.2021 da traje,i imam jedan problem koristim pokućni net od A1 i kad sam na njemu neće da mi pušta niti jedan program kako da to riješim ,može i MAC ili m3u formati hvala unaprijed
 
Učlanjen(a)
15.08.2012
Poruka
30
Pozdrav svima,
potrebna mi je jedna exyu lista sa dobrom videotekom ako je ikako moguce u m3u formatu.
Hvala puno unapred.
 
UREDNIK
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.425
Zasto se moj zahtjev-molba za listu stalno brise ??? Postoji li neki opravdani razlog ? Deset dana pokusavam da dobijem listu, ali neko mi obrise zahtjev.....
-Kome je potrebna iptv lista ili neki određeni kanal u ovoj temi može da zatrazi. Listu ili kanal poslat će mu neki od članova foruma na privatnu poruku. Svima je već poznato da liste koje se postavljaju javno kratko traju a ovako bi svako mogao da gleda bez problema.

-Član koji pošalje listu citirat će zahtev i napisati da je poslao listu da ne bi drugi član poslao drugu listu na isti zahtev, tako će se osigurati da svako ima jednu kvalitetnu listu.

-Onaj ko trazi listu potrebno je da bude clan Serbian Foruma minimum dva meseca i da ima minimalnu aktivnost od 15 postova u bilo kom delu foruma, iz prostog razloga da ljudi ne bi kreirali nove naloge i trazili vise puta liste.

Pozdrav od ekipe Serbian Foruma.
 
Učlanjen(a)
02.11.2009
Poruka
134
Pozdrav drugari, ako ima neka sportska lista sa Arena kanalima da radi pouzdano bio bih zahvalan.
 
Natrag
Top