Vjera i djela.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Lupas gluposti.

Zene niko ne primorava na silu da vrse abortuse, vec se one same masovno javljaju po bolnicama da ih izvrse.

Za razliku od toga tvoja crkva je milenijum ipo nasilnno hapsila, mucila i ubijala zene, muskarce, trudnice, starce i starice, i spaljivala ih na lomacama.

Dakle, tvoje tvrdnje su opsta propast.

Pocisti svoje dvoriste, a ne zagledaj u tudje.
 
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.349
Dakle, tvoje tvrdnje su opsta propast.

Pocisti svoje dvoriste, a ne zagledaj u tudje.

A tvoje su tvrdnje za "Nobelovu nagradu". Ti bi ubijao nevinu djecu zbog grijeha koje je počinio netko drugi!?!?!? Strašno. Da te pitam. Ima li netko pravo tebe ubiti kao čin kazne Staljinu?

A tvojoj drugoj tezi, kako djeca začeta u grijehu ne pripadaju Bogu, zaista je autor sam sotona.
 
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Krasan si ti. Ti bi ubijao nevinu djecu zbog grijeha koje je počinio netko drugi!?!?!? Strašno. Da te pitam. Ima li netko pravo tebe ubiti kao čin kazne Staljinu?

A ovo drugo što pišeš je zaista sumanuto i shizofreno. Naime, tezu kako djeca začeta u grijehu ne pripadaju Bogu (kažeš - Bog nema veze sa stvaranjem potomstva iz takvih odnosa) došapnuo ti je sam sotona.

Ne on, nego vera koja ga tera da tako misli.

Iz te je vere i izašla teza kako deca začeta u grehu (van braka, silovanje, incest, preljuba...) ne pripadaju Bogu. Greh je namera, a ona nema nikakve veze sa od Boga datim načinom na koji nastaje ljudski život.

A tvojoj drugoj tezi, kako djeca začeta u grijehu ne pripadaju Bogu, zaista je autor sam sotona.

Upravo tako. Jer, nakon što neko sebi da pravo da odlučuje pripada li neko Bogu ili ne, a ovde se radi o deci, može se očekivati da će isti sebi dati to isto pravo i za odrasle, pri tome sam određujući šta je greh.

A svi znamo koja je definicija "greha" za ove nasrtljivce koji se svima na glavu penju sa tvrdnjama da ni poznaju "karakter" Boga.

Da li izjava poput njegove može doći od nekoga ko ima u sebi Božanski duh? Ne, jer onaj ko ima takav duh u sebi, nikada sebi neće pridavati prerogative Boga, niti će sebi davati pravo da odlučuje ko je Božiji a ko ne.

Dakle, iza takve izjave, a ona je plod "vere" koju neko takav ispoveda, stoji niko drugi do pali serafim.
 
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Gade jedan brezobrazni , mi žene smo vama muškarcima samo strojevi za seks , tosi htijo reć , za tebe i takve kao ti , mismo blažene

Smiri se Antonija, ne radi se o tome, nego o klasičnom sektaškom bacanju krivice za svoje grehe na druge.

PS. To je radio i već ranije pomenuti, pa je zbog toga i naredio da se njegove sledbenice moraju zamotavati.
 
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Klanjajte se Ellen White, poručuje Miloš Bogdanović u "knjizi" Džordž Najtova kriza identiteta.

P.S. Čitajte Miloša.

Zašto bi se neko klanjao toj personi?

Zar to nije kršenje ovoga:
"Ja sam Gospodin, Bog tvoj, koji te je izveo iz zemlje Egipatske iz kuće ropstva, nemaj drugih bogova osim mene"

Kako to da je neko ko na "zakonu" navodno izgrađuje svoju "soterologiju", pozvan, čak mu je i preporučeno da se klanja smrtnoj osobi?

Ako je već tako, šta je onda ta osoba? Zašto oni koji se klanjaju toj osobi, uporno napadaju poštovanje svetaca i svetica Božijih kao idolatriju?

 
Učlanjen(a)
15.02.2015
Poruka
3.527
Da, Slape, ali oni slede "duha proroštva" - Ellen Gould Harmon White, te su tako zaista "adventistički" "kršćani".... šta god da je to. Ne ismevaju se sa "duhom proroštva".

Ps.. U vezi idolatrije prema već pomenutoj, čudi me da niko od njih nije dobio objavu da se Isusove reči koje je izrekao na Križu: "Eloi, Eloi, lama sabahtani" (Bože moj, Bože moj, zašto si me ostavio) trebaju čitati kao "Ellen, Ellen, ne zaboravi shabat"...No, možda je do te objave i došlo, nismo pripadnici kulta, pa ne možemo znati...

Eto sami ste se uverili da Darth ne prestaje huliti na Boga ismejavajuci Ga i uporedjujuci sa obicnim smrtnicima. Sramota nad sramotama!
Da, u tvojim zluradim snovima.

Bolje optuzi vernice tvoje crkve koje ne postuju ustanovu braka vec spavaju sa bilo kime van braka, a potom idu da obave aborus.

Daklem greh je nad tvojom pastvom, a ne na Adventistima koji postuju moralne biblijske principe i nemaju odnose pre braka.

Laodikeja, ne samo da vernice njegove Crkve kao normalno vrse abortuse, nego tome doprinose i njihovi svestenici koji siluju zene i maloletnika. Bas sinoc sam gledao statistihu Darthovih kolege, koja je zabrinjavajuca. Prilozene su lsike, data imena i Biskupije su izdale milione dolara da otkube prestupnike svestenike, koji siluju maloletnike i casne setre.
Pa neka nam Darth objasni sta on kaze na to bezumlje i bezakonje?
 
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.349
Bas sinoc sam gledao statistihu Darthovih kolege, koja je zabrinjavajuca. Prilozene su lsike, data imena i Biskupije su izdale milione dolara da otkube prestupnike svestenike, koji siluju maloletnike i casne setre.
Pa neka nam Darth objasni sta on kaze na to bezumlje i bezakonje?

Stiže odgovor :):

Po seksualnom zlostavljanju djece ovako stoje stvari što se tiče Adventista sedmog dana.

SAD: Rekapitulacija: Adventisti (0.500 prom.) / Katolici (0.147 prom.) = 3.4 (340 %)

Zaključak:
U institucijama crkve Adventista sedmog u SAD-u, djeca su seksualno zlostavljana 3.4 puta više (340%) nego u institucijama Katoličke crkve.

Australija: Konačni skor zlostavljanja – Adventisti : Svi ostali = 0.00115 : 0.000235 = 4.87 (487%)

Zaključak:
Unutar ustanova crkve ASD u Australiji djeca se seksualno zlostavljaju 487% više nego u svim ostalim zajednicama.
 
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Jao, bas je lepo to sto iznosi Stvarnoslap.
On ne samo da ima maniju gonjenja, vec mu je i hrana da pise ovakve stvari.

To je i logicno, jer kada neko nema Hrista, on bezi od samoga sebe i bavi se drugima, jer ne moze da pogleda samog sebe u ogledalu svog duhovnog nedostatka.
 
Natrag
Top