team viewer - alternativa

Član
Učlanjen(a)
15.04.2011
Poruka
1.374
Interesuje me koji sme da se koristi u firmama

Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka
 
Član
Učlanjen(a)
07.12.2011
Poruka
460
...koji sme da se koristi u firmama
Kao što sam već spomenuo, svaki program sme da se koristi u komercijalne svrhe, tj. u firmama. Pitanje je samo načina licenciranja, tj. plaćanja.

Pretpostaviću da ti treba program koji sme da se besplatno koristi u firmi.

Generalno, svako besplatno korišćenje platežnih programa u firmama ima puno problema. Ili ne sme da se koriste u firmama, ili imaju funkcionalna ili vremenska ograničenja.
S toga je najsigurnija opcija potražiti opensource programe. Sa njima nema nikakvih ograničenja, kako u privatnoj, tako i u komercijalnoj upotrebi.

Takav je slučaj i sa predlozima koje si dobio. Svi gore spomenuti su platežni i imaju nekakva ograničenja, osim ultravnc-a koji je opensource. Jedino njega možeš nesmetano koristiti u firmi.
Ako ultravnc ne zadovoljava tvoje zahteve, tada se posluži tabelom [1].

[1]
Kod:
https://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_remote_desktop_software
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
15.04.2011
Poruka
1.374
Onda cu lepo da koristim samo ultra vnc i oroblem je resen :)

Hvala vam puno na savetima

Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka
 
Član
Učlanjen(a)
07.10.2009
Poruka
9
Nisam probao vise paralelnih konekcija..na jednom mestu pise: "You can control multi-computer simultaneously or share your screen to many pc......" pretpostavljam da moze.
 
Član
Učlanjen(a)
15.04.2011
Poruka
1.374
Probao sam ga, ali na zalost ne moze da se napravi nalog kao na Team Vieweru pa da se na listi ima vise racunara koji se vide na listi kada se pokrene Team Viewer na bilo kom od njih i da pristup na te racunare bude automatski bez trazenja dozvole
 
Učlanjen(a)
17.12.2019
Poruka
30
Definitivamente AnyDesk. TeamViewer stutters e lags like infern in ogni momentu ci hè assai muvimentu nantu à u screnu. AnyDesk hè liscia cum'è burro. Pensu chì simu à appruntà un immensu trasferimentu luntanu da a TV è versu AD per i bisogni di a maiò parte di e persone, una volta chì scopre quantu hè grande.
 
Natrag
Top