Samsung S5230

Član
Učlanjen(a)
01.01.2010
Poruka
1
telefon samsung s5230 je u poredjenju sa ostalim po istoj ili slicnoj ceni ok, dizajn i mogucnosti. Planiram da ga kupim.
 
Član
Učlanjen(a)
17.05.2009
Poruka
3
Objasni kako može ako ti nije problem


e ovako,ja kako sam uspeo da skontam..
meni je inace na srpskom,pa cu tako da i pisem..
odes u meni/podesavanja/ekran i osvetljenje/widget i sada tu listas dole sve dok ne nadjes na neku ljubicastu ikonicu, nesto kao mobilni telefon.. e sada, cekiras je i ides na sacuvaj...
izadjes skroz odatle, i odes na ovaj meni koji se nalazi levo...
nadjes tu ljubicastu ikonicu, motaj gore,dole, jbm li ga... kada je otvoris, imas gore padajuci meni, dolazni poziv npr.. kliknes na to i tu ti se nalaze nove poruke... i sada biraj muziku koju oces da stavis za ton poruke...


edit: evo i na eng... ides meni, settings, display and light,, widget, nadjes tu ljubicastu ikonicu,(sound settings).. cekiras je, nadjes tamo u onom meniju i to je valjda to..
ko razumeo, shvatice..
valjda sam pomogao nekme xD
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
24.06.2009
Poruka
4
Ja ga imam nekih 15 dana i to je za sad najbolje po toj ceni,ja sam ga platio 140 eu,garancija 6 meseci, slusalice usb i punjac. Video sam u svim radnjama oko 16670 din pre 10 dana i sve je isto osim garancije od 24 meseca,mada meni to nije mnogo bitno. Extra sam zadovoljan,softver brz odlican ne baguje, jos da ima blic a iuto fokus bio bi vhr. Uskoro bi trebao da izadje isti sa Wifi pa ko kupuje nek obrati paznju. Pozz!
 
Član
Učlanjen(a)
10.02.2010
Poruka
1
Nadam se da ste uspeli da promenite ton za poruku, ja nosim tel od novembra i uglavnom sam gha provalila. A bas me zanima da li je neko menjao masku i gde je kupljena?
 
Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
sto se tice postavljanja svog wallpapera , uspela sam da postavim svoju sliku tako sto sam u images kliknula na cut ili resize, pa na edit pa na transform pa na resize pa customise gde sam odredila negde oko 533x 400 rezoluciju i posle malo zezanja sa settings pa wallpaper pa na image pa set uspala sam nekako. Znaci, da se izvesti samo treba malo vise strpjenja i maste. Nadam se da sam vam pomogla barem malo. Pozdrav!
 
Član
Učlanjen(a)
30.11.2009
Poruka
194
Telefon imam vec dva meseca,kupio za zenu pa ga ja zadrzao_Odlican je za te pare
 
Član
Učlanjen(a)
13.01.2010
Poruka
29
kupio sam ga preko vip-a telefon je super sve sto mi treba je tu.steta sto ne podrzava mp4 i sto baterija traje tri dana
 
Natrag
Top