Integrisana HD grafika

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.318
Ne bi to trebalo biti do drajvera.Win.7 pokupi osnovne stvari pri instalaciji,pa posle dogradnja drajvera i oestalih komponenti za programe,na Win.-u.Probaj sto kaze Hyper ako stignes do toga da pritisnes F8 da udjes u Safe Mode,ako nenoze da dodje dotle,ja mislim da taj OS na DVD-u nije dobar i da bi trebao probati sa drugim,ako imas.
 
Član
Učlanjen(a)
28.01.2010
Poruka
69
Udjem ja bez problema u sejf mod,izbrisem drajvere i sistem se pokrene sa VGA drajverima,ali cim instaliram drajvere ekran pocrni
 
Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.318
Neznam dal bi bilo dobro da izbrises te drajver i da instaliras pre njih neki program za skidanje drajvera.Mozda ti nadje prave drajvere.ja sam koristio nekad Slim Driver,tako kada sam imao problema sa drajverima.
 
Učlanjen(a)
28.02.2012
Poruka
5.118
Mislim da ti je grafika stradala. Nije prvi puta da sistem dize bez drajvera. Sa drajverima ili ne ucitava windows ili su prosarane boje na monitoru. U svakom slucaju bilo bi dobro da prekontrolises hard disk.
 
Učlanjen(a)
20.09.2014
Poruka
1.861
Da nije bre greskom instalirao drajvere za Vistu, izgleda da se ovi za 7-64 bita i ne spominju nesto cesto. Ja bi prebacio graficku sa drugog racunara za test da vidim da li bar slot za graficku radi. Mada nije s`goreg da instalira i 32- bitnu verziju Win-a, da vidimo da li radi, upgrade sa 32 na 64 ionako nije problem. A lepo ga juce covek na buvljaku rgnu sa lakat u stomak da uzme i graficku, a on kaze skupo mu da doplati jos 200 kintice kao taj g-force nije dobar i gle sad sta ispade.
 
Član
Učlanjen(a)
28.01.2010
Poruka
69
Ha ha ha,Bazlik djavole jedan,imam ja PCI expres graficku koja funkcionise odlicno.Ali mi je sin trazio da mu dam moju grafiku jer njegova ne moze da tera neku prokletu igricu.Posto se ja ne bakcem sa igricama,mislio sam da se ja prebacim na integrisanu grafiku,ali koliko vidim nema od toga nista.Probao sam danas sa raznim programima za pronalazenje drajvera i svi mi nude iste drajvere.Mora da je neka caka u biosu ali ne mogu da je provalim.
 
Učlanjen(a)
20.09.2014
Poruka
1.861
Probaj sa programom GPU-Z , da vidimo ima li koja korisna informacija, mada nije namenjen za nju, radi fore. Cekaj, ako sin nije koristio integrisanu prebaci njegovu karticu kod tebe.
(jesi li instalirao i drajvere za chip set)
Ili cap 20 evra u dzep, pa kupi sutra neku.

Jeli, a jel taj ekran potpuno crn ili pise pritisnite F10 ili F12 za opcije.
 
Član
Učlanjen(a)
25.08.2012
Poruka
97
Napravi spisak pa ga cepaj sve redom po nekoj mojoj logici,prvo bih premsetio ramove, onda proverio hdd, onda bih resetovao bios ili flesovao novi, mozda i odradio sistem, uglavnom mora da se ustanovi problem kroz dijagnozu, lepo ti ja ocistim moj pc, zamenim pastu na grafickoj hd 5450 1gb, pc je brendiran Fujitsu vratim graficku kad hoces nece da se upali, na ekranu samo crno, premestim ramove, upalim ga na integrisanu, ugasim vratim graficku, sve radi normalno. Sr...a se desavaju.
 
Natrag
Top