Časni savjeti i trikovi za igranje video igara

Učlanjen(a)
16.05.2017
Poruka
1
Video igre su uživali godinama. Ako vi ili netko u vašoj obitelji igraju, informacije iz ovog članka bit će vam od velike koristi. Čitajte za savjet i informacije o igranju svojih omiljenih videoigara. Preuzmite demo igru prije nego što želite kupiti. To vam može pomoći da saznate punu verziju. Pazite da vježbate sigurnosne mjere predostrožnosti. Naše osoblje savjetuje da uživate s Gravity Guy hakiranim. Friv7 Omogući samo preuzimanja s potvrđenih ili pouzdanih web mjesta. Spremite igru u odgovarajuće utore. Ponekad stavite novi. Možda biste se htjeli vratiti u igru. Nećete imati ovo ako prečesto spremite na istom mjestu. Provedite neko vrijeme s djecom koja igraju igre koje vam se sviđaju. Djeca obično vole naučiti koliko god mogu od video igara.

Igrajte igru ili dvije sa svojom djecom. To vam može pružiti uvid u to kako vaše dijete i saznati više o tome što vole. Dijeljenje zajedničkog interesa s ovakvom djecom također može stvoriti sjajne razgovore. Također ćete gledati i pomoći njihovim razvojnim vještinama. Odmorite se pri igranju videoigara. Friv8 U stvari, možete se ovisno o igrama na nezdrav način previše udaljavati ako ne odstupite s vremena na vrijeme. Igranje igara trebalo bi biti zabavno. Ako ste ovisni o igranju, posavjetujte se s liječnikom. Ograničite vrijeme igranja igara. Gaming je nešto što neki smatraju ovisnima, a ljudi koji se dobiju ovisni su tamo, pa morate paziti na to. Pokušajte igrati najviše dva do tri sata svaki dan. Ako ste netko tko igra duge sate, pobrinite se da uzmete pauze.

Ne bacajte video igre. Mnoge trgovine omogućuju razmjenu starih igara za malo novca ili novca. Koristite ovaj novac da dobijete nove igre. Pazite da pazite da su vaša djeca sigurna kada se radi o igrama na mreži. Friv9 Pratite ljude s kojima se igraju s on-line. Neki predatori grabežljivaca upotrebljavaju online igre kako bi manipulirali malom djecom. Zaštitite svoju djecu tako što ćete ih onemogućiti da se igraju na mreži s neznanima na mreži. Ako ste roditelj, provjerite jesu li igre koje igraju prikladne za njih. Ocjenu možete provjeriti na prednjoj strani kako biste bili sigurni da je prikladan za odabir odgovarajuće igre. Vjerojatno ćete htjeti izbjeći video igre koje očito potiču prekomjerno nasilje.

Ponekad bonusi su samo korisnicima koji unaprijed naručuju rano. To može uključivati zupčanike igara ili značajke koje mogu biti dostupne samo prije puštanja u rad. Ako primijetite da vaše dijete postaje previše uključeno u videoigre ili dokazuje znakove agresije ili ljutnje tijekom igre, najbolje je da im dajte vremena. Friv2 Svake godine video gaming industrija raste uspješnije. Kada razmišljate o kupnji video igara, treba razmotriti nekoliko stvari. Svatko od igračaka svojim roditeljima može koristiti ovdje navedene savjete. Uzmite ono što ste naučili ovdje, a vi ćete biti bolji igrač video igara i također će biti bolji roditelj za igrače.
 
Učlanjen(a)
20.09.2014
Poruka
1.861
Ne bacajte video igre..
Bravo, bravo, nemam reci, sve si u pravu. Evo ja sam toliki fan igara da sam na kraju poceo i da ih pravim. Tolko sam jak da mogu cetri dana da ne spavam uopste. Ja sam odraso na igricama, da ne-postoji kompjuter, ja bih ga izmislio. Sad evo planiram da kupim zenu droida, to ti je kao robot, a lici na zenu. E sad, posto nemam dovoljno para moracu da kupim polovnu. Nadam se samo da ju prethodni vlasnik nece razakati previse. Inace si u pravu za ove polovne stvari, svaka cast za post i laku noc.
 
Član
Učlanjen(a)
12.05.2013
Poruka
27
Koj zen ébote, što više čitam, više sam u zenu.
Ako ste netko tko igra duge sate, pobrinite se da uzmete pauze.
Pa jedino da podesim "Force Shutdown" na kompu na svaka 2 sata - to mi se cini elegantno a pre toga macro "Ctrl+S". Ma da.
Ako primijetite da vaše dijete postaje previše uključeno u videoigre ili dokazuje znakove agresije ili ljutnje tijekom igre, najbolje je da im dajte vremena.
Koliko ? Na 10 metra ili van zvučnog opsega?
Vjerojatno ćete htjeti izbjeći video igre koje očito potiču prekomjerno nasilje.
Postal 2 ? Ko pritiska oroz ili zatvara vinogradarske makaze nekom oko "necka"?
Zuma ? Nastradalu su loptice.... Ali su one nacrtane, pa nema veze...
Ako ste ovisni o igranju, posavjetujte se s liječnikom.
Nisam? Kakve su pilule? XanaX ? for free ? Onda sam zavisan. A reko bi mi šta?
Igranje igara trebalo bi biti zabavno.
Na 70 levelu slabo mi je više šta zabavno, ali moram da izguram. Loki (the games) ?
onemogućiti da se igraju na mreži s neznanima na mreži.
Tebi ili njima? Pokaže li ti ličnu kartu ? Ako ga nisi naucio ranije da je zamoupistvo opasno po život i zdravlje, ne moraju na netu da ga ubedjuju u suprotno, više nego bilo gde drugde.
Svake godine video gaming industrija raste uspješnije.
Moram reći da sve teže nalazim igre s kojima mogu pobeći od stvarnosti. Ide s godinama samo...
 
Natrag
Top