Učlanjen(a)
13.12.2012
Poruka
328
pozdrav svima, dali neko zna sta znaci servis d kod mercedesa e klase cdi 200
Мерцедес-Бенз Сервице Д код Значење
Када вас ваше луксузно возило упозори на Мерцедес-Бенз сервис Д на путевима у Портланду, једна ствар коју овај индикатор значи је да ће ваша следећа посета сервису захтевати око четири сата. Пошто значења Мерцедес-Бенз Д кода указују на нешто продужену посету одржавања, ово ће бити приказано неколико дана како бисте могли да направите одговарајуће аранжмане да закажете време сервиса које се уклапа у ваш распоред. Ваша посета сервису Д ће увек имати замену уља и проверу течности, али додељено сервисно време ће омогућити техничарима да се позабаве било којим другим специфичним поправкама.

Како очистити Мерцедес-Бенз сервис Д?
Када довезете своје возило за Мерцедес-Бенз сервис Д и будете спремни да се вратите на путеве Портланда, можете лако да ресетујете индикатор сервиса тако да ћете бити спремни за даља ажурирања сервиса. Изаберите Мерцедес-Бенз сервисни индикатор на мултифункционалном дисплеју, а затим двапут притисните дугме на инструмент табли. Након неколико секунди индикатор сервиса би требало да трепери, а затим да се врати на „0“, показујући да је ресетован.

Истражите више Мерцедес-Бенз сервисних кодова у Мерцедес-Бензу у Бивертону
Након што видите неке од основних задатака одржавања укључених у Мерцедес-Бенз Сервице Д, можете осигурати да ће ваше луксузно возило увек несметано функционисати на путевима у Портланду. Истражите кориснија значења Мерцедес-Бенз сервисног кода међу нашим низом сервисних савета и трикова. Закажите свој следећи термин за сервис са нашим искусним тимом за одржавање у Мерцедес-Бензу из Бивертона и уштедите на следећој посети уз наш асортиман специјалних услуга и попуста. Контактирајте нас данас за више информација о Мерцедес-Бенз сервисним кодовима и посетите наш сервис у Портланду!

izvor: https://www.mercedesbenzbeaverton.com/service-information-hub-page/service-d/
 
Natrag
Top