Internet Radio i Televizija - Zahtevi (Liste i Kanali)

Učlanjen(a)
13.10.2013
Poruka
27
Javio sam se D3n1su za vikend, mislio tema se zatvorila, kada ono tek se raspisalo. Morat ću i ja početi skenirati, da ne smaram ljude. Najviše hvala Torpedu, od 3 liste koje sam do sada koristio 2 su njegove, zadnja trajala do skoro.
Nije da se sada je pravim pametan, ali na koji god da sam forum, da li vezano za linux, IT, metafiziku, metorologiju...samo se ljud prepiru. Čast izuzecima koji su zahvalni na uloženom trudu i nesebičnost pojedinaca za dijeljenjem bilo kakvog znanja ostatku zajednice. Možda ću nekoga od vas gnjaviti na pp ako zaškripi, ali super ste momci!
 
Član
Učlanjen(a)
21.01.2012
Poruka
350
nisam dobio

da li neko ima HRT1 malopre je bila na forumu pa su je izbrisali

na P.M

hvala
dobio
 
Učlanjen(a)
13.01.2016
Poruka
275
Uf, pozalio sam sto sam trazio domacu listu i niko mi je nije poslao, a sad mi telefon svaki cas javlja da imam novi mail svaki put kad neko drugi zatrazi neku drugu listu.
Usput da kazem, kad su u pitanju domace liste da je nepravedno zapostavljen RTS Satelitski, koji nama na drugom kontinentu mnogo znaci jer je program prilagodjen nasoj casovnoj zoni. Bez njega mozemo samo da gledamo RTS1 koji radnim danom kad se vratimo sa posla ima neinteresantan program u sitnim nocnim satima po lokalnom vremenu. RTS Sat nisam video ni u starim domacim listama koje vise ne rade.
 
Član
Učlanjen(a)
18.11.2009
Poruka
243
Bio bi zahvalan ako bi mi neko poslao neku domacu listu na pp. mogu da dam jedan NBA leaguepass premium nalog za dobru domacu listu...ako ima zainteresovanih neka se jave :D
 
Natrag
Top