Feniks u polju ječma najavljuje smak sveta

Član
Učlanjen(a)
02.06.2009
Poruka
84
Ovo je jedna interesantna tema koja je danas ponovo aktuelna.

Najnovije otkriće kruga u polju koji prikazuje mitsku pticu Feniks kako se izdiže iz pepela, koji je nađen u oblasti Viltšir u Engleskoj, zapravo predstavlja upozorenje o smaku sveta, tvrde entuzijasti koji se bave proučavanjem krugova u polju, a prenosi britanski Telegraf.
crop1423732c.jpg

Ova neobicna slika veličine od oko 122 metra je otkrivena u polju ječma u Jejtsberiju u Viltširu.

Istraživači tvrde da je ova formacija u nekoj vezi sa mogućim kataklizmičnim događajem koji bi trebalo da se desi 21. decembra 2012. godine, poslednjeg dana kalendara civilizacije Maja.
Prema verovanju starih Maja, vreme života čovečanstva na zemlji se odvija u 13 ciklusa od 144.000 dana, a 13. ciklus se završava u decembru 2012. godine i tada će uslediti smak sveta.
Karen Aleksander, istraživač krugova u polju iz grada Gosporta ističe da je Feniks mitsko biće koje simbolizuje vaskrsenje i novo doba.
"Mnogi istraživači ovih neobičnih pojava veruju da se one odnose na 21. decembar i na Armagedon koji će, prema verovanju Maja, tada uslediti", izjavila je Karen Aleksanderi dodavši da bi se ova pojava mogla interpretirati kao ponovno uzdizanje ljudske rase nakon sudbonosnog trenutka.
"Svaka nova primećena šara je sve složenija i ko zna koliko će te šare evoluirati do dolaska 2012. godine", dodala je ona.
Nedavno je otkrivena i šara u obliku meduze, a prošle godine je u Viltširu otkriven neobičan dijagram koji predstavlja šifrovan prikaz prvih deset cifara broja pi 3.141592654.
article1190279052fc22b0.jpg

Sviđa mi se što pipci meduze nisu simetrični....valjda su tako hteli "odozgo". :)
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
02.06.2009
Poruka
84
Postavio sam na jednom forumu topik - šta će se desiti 21 decembra 2012 ?
Svi su odgovorili - I will die. Jedan je odgovorio - I will celebrate Christmass, a niko nije imao malo kreativnosti da kaže recimo da će tada da nam se otvori eustahijeva tuba ili prostor između obrva za treće oko, ili da dođu vanzemaljski oblici života i da nam usade novi vid inteligencije i nova čula... Ne, bato. Svi su naplašeni sa tim smakom sveta.
Ja mislim da prva stvar koju ćemo da pomislimo kada riknemo će biti: "E vidi ovo.... !" :D
 
Član
Učlanjen(a)
02.06.2009
Poruka
84
Nisam hteo da pravim opet novu temu za istu stvar, ali sam morao da stavim ovo jer je potpuno ludo :)

DROGIRANI KENGURI AUTORI ŠARA U POLJU

Tanjug, 25.06.2009 14:47:45
SIDNEJ - Misterija krugova u poljima maka na australijskom ostrvu Tasmaniji, za koje se verovalo da su ih ostavili vanzemaljci, rešena je nakon što se utvrdilo da su ih napravili drogirani kenguri.
Otkriveno je da su kenguri valabi ulazili u polja maka, jeli zrele čaure a zatim, potpuno
drogirani, tumarali okolo u krug.
Jedan od proizvođača maka na Tasmaniji kazao je da je bilo slučajeva ovaca i jelena koji bi se "ustondirali" nakon što bi obrstili makove.
Australija proizvodi oko 50 odsto sirovog materijala za morfin i druge opijate u svetu.
 
Natrag
Top