Rapidshere-info

LEGEND
Učlanjen(a)
19.10.2009
Poruka
9.187
:(KAKO BI OBJASNILI STA JE ,,RAPIDSHERE,,?:dntknw:

Ovako piše wikipedija:

Rapidshare je njemačka hosting tvrtka sa sjedištem u Chamu (Švicarska) koja nudi uslugu besplatnog pohranjivanja datoteka na svojim poslužiteljima. Financira se pretplatama na usluge s dodanom vrijednošću.
Rapidshare je jedan od najvećih pružatelja hosting usluge na svijetu. Prema njihovim podacima, na svojim poslužiteljima raspolaže s 4,5 petabajta (4,5 milijuna gigabajta) prostora.
Prema Alexa.com servisu RapidShare.com je dvanaesta najposjećenija stranica na internetu, dok se RapidShare.de nalazi na 240. mjestu.
RapidShare ima dvije stranice, a svaka od njih tvrdi da je potpuno samostalna. RapidShare.de je nastala 2002., dok je RapidShare.com pokrenuta 2006. godine.

btw... isključi Caps Lock !
 
__John__Wayne__
LEGEND
Učlanjen(a)
26.09.2009
Poruka
7.369
Ma nemas nikakvih ogranicenja. Kad napravis nalog na free zone fajlovi koje si uploadovo ce se moci skidati vise od 10 puta znaci neograniceno sto nije slucaj samo onako da uploadujes bez accounta na free zone!!
 
Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
14
Molim te ukucaj mi url gde se registrujem.posto nemogu da nadem
 
Član
Učlanjen(a)
16.08.2009
Poruka
932
mislim da je takodje dobro znati za free zonu. ako vam je mali upload mislim da ce te se samo nervirati i nista vise
 
Član
Učlanjen(a)
25.12.2009
Poruka
2
Zdravo korisnici ove stranice mozete li mi reci nesto(mislim da mi objasnite)?:
Ja hocu da skinem ove dokumentarce sinkronizovane i naprimjer bude mi 4 rara
medjutim ja skinem sve 4 i pocnem da ih otpakovajem preko (vin rara),ali 1 dodje do pola i trazi 2 ubacim 2 ali nikako nemogu da nadjem taj "file" sto sam ga raspakovao i nikako nerazumijem nepostoji pretrazim sve ,ali nemogu naci nazalost de mozete li mi objasniti.............
Ili mi reci mogu li se rarovi kako drugacije skidati i da bude brze,a ne preko onog glupog rapidshare-a............?????
 
Natrag
Top