VIP IPTV
- Učlanjen(a)
- 25.11.2011
- Poruka
- 2.099
Sad ozbiljno da te pitam. Sta si ocekivao kada ste objavili sve ovo? Mislio si da ce neko da nadje listu i da gleda? Ne bre. Ljudi ce da nadju jednu listu, umesto da gledaju trazice novu, nacice 10 i bice im malo, onda ce hteti 100. Samo da bi nahranili svoju sujetu jer neko tamo ima vise od njih.
Ono sa Kajgane je sramota, i to nije uradio niko sa onog foruma vec neko ko je aktivan ovde ili na Sultanovic forumu, jer zna da ono ne bi smeo objaviti ovde. Kako to nije ovde objavljeno vec tamo? Hehehhe
Vise bih voleo da nikad nista nije objavljeno od ovih alata jer ti neko pre da listu pa potraje bar 20 dana, danas liste traju 1 dan ako imas srece da nadjes nesto sto niko drugi nije nasao. A sve se vrti od ruke do ruke i 90% ljudi koji se ovim bavi ima listu koju ima neko drugi ili treci.
I ja shvatam da ste zeleli pomoci, ali.. pitanje je koliko ste pomogli na ovaj nacin i na to je koliko vidim upozoravano jos na samom pocetku. Ali sad je prekasno.
Pa to i jest problem što samo neko daje listu. Koji si ti tu? Onaj što daje ili onaj što traži? Ajd eto uzet ćemo tebe za primjer, došao si na forum, rekao:
"Nov sam ovde pa malo ucim i gledam, mozete li mi se javiti putem PP-a samo za jedno malo pitanje. Hvala"
Jesam ti se javio? Imaš i ti tu poruku zar ne?
Recimo da ti nisam odgovorio ili da sam rekao neću da ti kažem, snalazi se sâm kao što sam i ja. Ja nikad nisam tražio skenere, liste, kanale. Kad sam došao ovdje prije 6 godina nisam znao baš ništa. Nisam čak imao ni VLC 1.1.11 instaliran.
Eh sad, zamisli da ovo zna npr. samo 10 ljudi i neće da ti kažu kako dolaze do listi. Niko ne daje alate ni način na koji dolaze do listi. Šta bi ti? Eto samo tebe pitam. Eto pošalju ti listu koja radi 20 dana, šta kad lista stane? Šta kad trza da ne možeš gledat? Opet ćeš mi se javit na pp i molit za listu? Šta ako ja više nemam? Šta ako mi eto dođe PMS i neću da ti pošaljem, eto ne sviđaš mi se, šta onda? Šta ako 10 ljudi koji to znaju odluče da odu, žena razbila pc i otišlo sve.
Šta je sa drugih listi? Ajd da pustimo ovo smeće od .ts, šta je sa sbb? Jesmo li poslali svima na pp? Šta se desilo? Isto što bi se desilo da smo slali alate na pp. Uvijek se nađe budala koju kasnije moraš ganjat po forumima da se lista obriše da bi vama duže radila. Šta je sa NetTV? Sa Fiber? Sa Moja WebTV? Šta je sa SiOL?, Amis? Neterra TV?, Iskon TV? Orion TV? Evo ti odgovori meni šta je sa ovih navedenih a ja ću tebi poslije reći šta je. Mislim da već znaš šta ću ti odgovorit.
Kako bi skenirao listu koja ima secure token? Kako bi skenirao listu koja ima base64? Sjećaš se FutuBox? Koliko je ljudi imalo skriptu od Sandy187? Nek' kažu evo javno ko god je imao. Znaš ko je imao? Niko. Šta se desilo? Isto što bi se i desilo da ste svi imali skriptu. Šta da npr. losmij nije napravio wmsDeAuth tj. ti npr. izvučeš strim sa neke stranice, dekodiraš base64 i vidiš da će ti strim radit samo 5 ili samo 50 minuta. Ti pitaš ima li neko riješenje a taj ko ima neće da ti kaže i samo postavlja slike a ti npr. nikad ne bi skontao na koji način to da napraviš da radi duže i da ne trza.
Šta da nikad nismo objasnili kako radi url helper, rtmpdump, rtmpgw, rtmpsrv, coojah, kako izvući token iz swf url?
Kažeš "na to je koliko vidim upozoravano jos na samom pocetku. " Što mi govori da si ti neki stari član.
Eto ti si glavni sad, reci mi ti sad kad si sve ovo pročitao, na koji način bi ti ovo uradio? Ne bi objavio ništa, čuvao bi samo za sebe? Slao bi na pp? Kome? Svima? Samo nekim? VIP? Šta je sa onih sa 0 postova? Objavio bi javno da svi nauče?
Eto odgovori na sva pitanja pa ćemo dalje.
btw. Evo i ovaj IPTV Hacker:
Kod:
http://www.mediafire.com/file/9rt8fowtuawkltx/Skener%C4%8Dina.rar
Malo je veći jer taj pronalazi sve liste svijeta, u njemu su sva imena svakog na planeti.
Znaš šta će se desit kad ga neki skinu? Ja znam.