Tajna seksepila samouverenost

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.982
26. 04. 2010 PRESS
Tajna seksepila samouverenost

Muškarcima su najprivlačnije žene koje su svesne sebe i svoje vrednosti i koje jako dobro znaju da je njihovo društvo privilegija. Zato, obratite pažnju na stav.


sex-and-the-city.jpg


Hod, govor tela, neuhvatljivost...

Svest o sebi i rad na sebi mogu da bubu veoma jaki afrodizijaci


Mnogi muškarci su priznali da su im najseksepilnije žene one koje su samouverene. Zašto? To su žene koje su svesne sebe i svoje vrednosti i koje jako dobro znaju da je njihovo društvo privilegija. Ne čudi zato što je samopouzdanje glavni afrodizijak.
Šta je zajedničko svim samouverenim ženama? Veliki broj muškaraca koji žarko želi da bude u njihovom društvu. Da je to velika istina potvrdila su brojna istraživanja, kao i najnovije sprovedeno u Velikoj Britaniji u sklopu koga su muškarci otkrili zašto im je samouverenost toliko privlačna.

Hod
Veliki broj muškaraca složio se da samouverene žene hodaju znatno drukčije od drugih žena. Samouverena žena može odmah da se prepozna po hodu. Visoko uzdignuta glava, blagi osmeh na licu, čvrsti, ali graciozni koraci. Hoda kao da je ceo svet njen i kao da je baš briga šta drugi misle o njoj. To ne može da se ne zapazi i to je izuzetno privlačno.

Govor tela
Većina ispitanika kaže da samouverene žene imaju drugačiji govor tela. Prema njihovim rečima, takve žene su opuštenije, bez grča na licu, gestikulacije su im blage i lako uspostavljaju kontakt očima. Muškarci kažu da im je prijatno u društvu takvih žena, ali napominju da ipak nisu previše opušteni, jer, kako kažu, radi hemija.

Komunikacija
Opšte je poznato da samouverene žene znaju tajne dobre komunikacije i da vrlo lako izražavaju svoje potrebe. Samouverene žene su gotovo po pravilu inteligentne, elokventne, tačno znaju šta žele, duhovite su i sa njima gotovo sve ide bez napora. Naučno je dokazano da samouvereni ljudi znaju da razgovaraju na pravi način i to tako da izražavaju svoje potrebe uz uvažavanje potreba drugih ljudi. A to je pravi seksepil.

Neuhvatljivost
Ko se oženi samouverenom ženom pravi je srećković. Jer, takve žene pre svega nije lako osvojiti. One ne padaju na fore koje muškarci često vrlo uspešno koriste sa ženama. Samouverene žene svesne su svoje vrednosti i ne predaju se tako lako. Mora da prođe puno vremena pre nego što muškarac zasluži da uđe u njihov život. A to je, tvrde ispitanici, vrlo uzbudljivo i vrlo seksi. Upravo takva neuhvatljivost glavna je karakteristika samouverenih žena, koje su zadovoljne sobom i svojim životom, pa ako odluče da nekog puste blizu, taj stvarno mora da bude vredan toga.

 
Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
26. 04. 2010 PRESS
Tajna seksepila samouverenost

Muškarcima su najprivlačnije žene koje su svesne sebe i svoje vrednosti i koje jako dobro znaju da je njihovo društvo privilegija.
Da, ali su takve žene često usamljene, što zbog straha muškaraca da im priđu, što zbog svoje preterane samouverenosti, a često i nemaju vremena za druge, samo "gaze" napred! Možda im to i nije neka prednost...:dntknw:
 
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.982
Ima i normalnih, samouverenih, ali ne preterano, kako si rekao. Takve se teško "brane" od muškaraca... :roll:
 
Natrag
Top