Član
- Učlanjen(a)
- 03.10.2010
- Poruka
- 1.305
Istina o trojedinom Bogu nije paganskog porekla - jer se Bog u pocetku otkrio kao onaj u kome postoje vise licnosti, a u kontekstu cele biblije vidimo da ih ima tri.
U paganizmu postoji lazno pagansko trojstvo, ali postoje i druga ucenja koja se mogu naci i u Hriscanstvu i paganstvu, i pitanje je zasto oni koji kazu da je trojstvo navodno pagansko, zasto to ne kazu i za druga ucenja koja takodje postoje i u Hriscanstvu i u paganizmu.
Zasto im je ovo ucenje o trojedinom Bogu bas toliko zapelo za oko.
Nadam se da ces Spedy odgovoriti na ovo.
Bilo bi dobro da procitas ovo dole postavljeno plavom bojom, jer se u tome potpuno razotkriva pogresan zakljucak da je ucenje o trojedinom Bogu paganskog porekla.
Naime, ja sam svojevremeno napisao jednu analizu u kojoj sam objasnio poreklo razlicitih filozofskih ideja i ucenja, i tu sam obrazlozio biblijsku tvrdnju - da je Lucifer pali andjeo koji je pokrenuo na nebu pobunu protiv Boga, svojim zbacivanjem sa neba tu pobunu preneo na ovu zemlju, odlucivsi da je nastavi sa ciljem da sto vise ljudi takodje povede u pobunu protiv Boga, time sto ce se svim sretstvima boriti protiv Bozjeg poretka, i navesti ljude da krse Bozje moralne principe zapisane u njegovom zakonu koji je odraz Bozje volje, a on to najefikasnije cini indoktrinacijom, odnosno iskrivljujuci Bozju istinu koja je neophodni faktor za ljudsko spasenje..
Tako je Lucifer dolaskom na ovaj svet, stvorio svoj koncept istine, odnosno laz naspram istine, tako je kreirao svoje bogove, SVOJE TROJSTVO NASPRAM BOZJEG, svoje obredno ritualne sisteme, svoje mesije, spasitelje, andjele, duhove, svoj koncept stvaranja, istorijske dogadjaje koji su zapisani i u otkrivenjima biblije poput potopa, svoj koncept zagrobnog zivota i duhovnog sveta, raja, pakla, svoj sistem spasenja..itd, itd..
Tako je u istoriji postojala, i danas postoji, kopija celokupnog biblijskog ucenja, obucena u misticizam, i mnogobozacke filozofije, koje je kreirao sam Lucifer tvorac svih religija, religijskih pravaca, i filozofskih ideja koje su u suprotnosti sa jasnim otkrivenjima i istinom zapisanom u svetim spisima biblije..
Dakle, ucenje o trojedinom Bogu, ali kao sto smo videli i druga - je biblijska cinjenica, ali je Lucifer stvorio pandan Bozanskim istinama, da bi zaveo i poveo ljude krivim putevima da posumnjaju u istinitost njegovih otkrivenja zapisanih u njegovoj reci.
Ko ovo prepoznaje ima mudrost koju mu daje sam Bog, ko ne - njega vuku stihije lazi i prevare koje je kreirao sam sotona - neprijatelj Bozji i covekov.
Izmišljaš i bogohuliš! još jednom ti kažem da Bog nije množina još manje da je naš Bog i Otac Sveto TROJSTVO množina u jednini. Možeš li ti da svatiš da takvu bogohuli nisi kadar podržati Biblijom. A ako nije po Bibliji i sa Biblijom opet te pitam čije je to?
Dezinformišeš neutvrđenje tvojom neistinom.
Nigde u Bibliji nije napisano kako se Bog otrkiro u TRI LICA! niti si iz Biblije saznao da u jednog Boga postoje više ličnosti. Kolega ti bez prestanka huliš!
Zašto Adventista ne može napisati nešto što Biblija naučava, nego samo dogmu bez osnove, neistine i dezinformacije? Sramota je što se nazivate Hristovom Crkvom i njegovim sledbenicima kad ništa ne radite još manje govorite što je Isus Hrist govorio.
Zar je moguće da niste svesni šta radite?