samsung galaxy ace 2 potrebna pomoc

D75

Član
Postovani forumasi molim za pomoc.Imam telefon koji je naveden u naslovu poruke intresuje me kako se ruta tel dali je dobar za isti to rutanje i sta dobijam sa rutanjem sta gubim sa istim.tel ima na sebi android 4.1 i znam da ima svoju memoriju od 1 gb to je sve sto znam o njemu da imam i mikro sd karticu od 2 gb.Intresuje me kako mogu na isti ubacivati neke zahtjevnije igrice sa google play?Da takodje mi je u mnogo navrata trazio azuriranje softvera kad pokrenem isti jednostavno ga ne odradi do kraja ne znam u cemu je problem.Hvala unaprijed svima na ukazanom vremenu i pomoci.
 
Skini sa ovog linka program i ubaci ga u telefon.

How To Root Samsung Galaxy Ace 2
  • Turn off your Samsung Galaxy Ace 2.
  • Power your device back on my pressing the Volume Up, Home and power buttons simultaneously. This will take you to recovery mode.
  • Select the option ‘install update from external storage‘.
  • Locate the root package that you previously placed onto your sdcard.
  • Once selected, the root package will being flashing to your Samsung Galaxy Ace 2.
  • After the flashing is complete, reboot into Android.
Done!
 
Imam taj telefon, kao prvo veoma sam zadovoljan sa njim, sam sam ga nadogradio sa 2.3.6 na 4.1.2 android, i uradio root telefona, bez obzira što je pod garancijom, ovaj moj ima 768 mb RAM, ne znam je li govorimo o istom modelu (GT 8160),http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_ace_2_i8160-4559.php , moraš biti oprezan jer nije root fajl isti, možeš ga "brikovati" (brick), i onda imaš problem, inače sa root-om imaš pristup svim aplikacijama u telefonu koje su tvornički zaključane odnosno ne mogu se deinstalirati, a još možeš instalirati programe koji traže root pristup (titanium backup, lucky patcher...), kao i instalirati custom ROM, ovdje imaš puno toga http://forum.xda-developers.com/galaxy-ace/ace-2-develop, ako ti treba bilo kakva pomoć pitaj, prije nego nešto uradiš što ne treba. Evo ti još jedno malo šire uputstvo http://theunlockr.com/2013/06/24/how-to-root-the-samsung-galaxy-ace-2-running-jelly-bean/
 
Poslednja izmena:
Imam Samsung Ace S5830 i tokom razgovora prekine vezu, baterija je puna i signal mreze isto dobar. Tako nekoliko puta i kasnije sve normalno. Ostale funkcije rade odlicno. Dali ko zna zbog cega tako radi ?
 
Probaj da apdejtujes softver.ili potrazi na netu,ja sam skoro flesovao isti takav,na youtube imas sve objasnjeno,ali moras voditi racuna o oznaci " I " jer programi od drugih ne pasu. ako se olucis za fles: ovde je sve objasnjeno.
. srecno!
 
Zafaljujem ˝offenbach˝ apdejtovao sam ga i zasad radi bez prekida mada koliko ce ga to drzat ne znam. Uglavnom ne prekida. Pozz
 
Natrag
Top