Član
- Učlanjen(a)
- 03.06.2010
- Poruka
- 14.301
Ajde mi lepo dokazi iz biblije, da su ''rodovi merilo istinite nauke crkve''!?
I dokazaću ti. Dokazaću da fariseji nisu imali ispravnu nauku. Uzeću njihov primjer.
I samim tim nisu dali ispravan rod.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ajde mi lepo dokazi iz biblije, da su ''rodovi merilo istinite nauke crkve''!?
Pod izgovorom borbe protiv terorizma sada se velike religije ujedinjuju a glavni cilj im je borba protiv Božjeg naroda koji drži zapovijesti i ima vjeru Isusovu.
Kiril naziva rat protiv terora svetim ratom iako oni koji ga vode nisu ni blizu svetosti.
Prave se ludi kao da Bog ne osuđuje miješanje religije u politiku. S kojom se kurvaše carevi zemaljski.
Paranoja.. Niko vas ne dira i nece!
Sem toga, ne postoji "mesanje u politiku", vec postoji "uticaj na politiku", i to je tako oduvek bilo. Crkva NIKADA NIJE UCESTVOVALA U VLASTI, NEGO JE NA NJU "UTICALA".
A takav "uticaj", svi mi kao pojedinci ostvarujemo, kada glasamo na izborima, mi "uticemo na vlast", i biramo svoju sudbinu.
Ovde se namerno izvecu cinjenice, i stvari se predstavljaju iskrivljeno, a to je propaganda protestanata.
Kao da u Bibliji ne piše da će da se pobiju sa onima koji drže Božje zapov. i vjeru Isusovu.
Opet formalni nivo razmišljanja, nije šija nego vrat. Pa ko utiče taj vlada makar i jednim djelom. Niko i ne msili da vlada npr. Obama nego ljudi iza njega iz sjenke.
To je nešto drugo, jer ljudi se ne miješaju direktno u odluke iako je odgovornost na narodu za poteze ljudi koji su na vlasti. Crkva se itekako miješa u politiku zato i piše da se kurvaju sa carevima time dokazuju da nisu Božja crkva.
Šta vrijedi ako ne možeš da dokažeš svoje. Zaboravio si da tvoj sagovornik ima razum i da traži dokaze.
Znaci "narod vlada" jer utice na vlast.
Jel Tripo, jel ti vladas ovom zemljom, posto ucestvujes na izborima?
"Nivo razumevanja deteta..."
Prvo sto ne vlada ni obama ni narod, nego neko treci..
Crkva postupa na isti nacin kao i ljudi na izborima "utice", ali ne moze ona vladati i nikada nije. Gde si ti video da je neki crkveni velikodostojnik seo na presto?
I kad kazes "kurvanje", zaboravljas na "kurvanje" svoje crkve sa "carevima zemaljskim" i uticaj na politiku koju vrse adventisti, ajde molim te bar jednom u zivotu se urazumi i normalno diskutuj, budi posten.
Imas razum, blago tebi
Da imas, onda se ne bi ismejavao i inatio, sto je tipicna odlika osobe bez razuma.
Jel to moguce, ako nije, ja ti vise necu ni pisati, odgovaram jer mislim da ima nade. Ali se izgleda varam.
Niko se od naših ne kurva, zeznuli su te mormoni oni imaju jake veze u politici.
Mire, u poslednje vreme ce postojati samo jedna crkva koja ce drzati sve zapovesti Bozje sa subotom, dok ce svi drugi biti u Vavilonu i drzati zapovesti ljudske, sa nedeljom koja ce silom biti nametnuta od Antihrista i antihriscanske versko politicke koalicije.
To su naravno Adventisti, koji su jedina crkva koja ima biblijska obelezja prave Bozje crkve.