Problemi sa zahtevnijim igricama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
11.06.2010
Poruka
25
Nisam znao gde da postavim ovo pitanje,mislim na koju temu,pa sam napravio novu.

Imam problem sa ovim zahtevnijim igricama.Neće ni jedna skoro da funkcioniše kako bi trebala,koči,kasni slika,kasni zvuk itd.Pomislio sam da imam problem sa grafičkom karticom i hteo bih vaše mišljenje šta bih mogao da kupim da ne bih imao problema.Konkretno imam problem sa: Assasin's creed (sa svim delovima);Call of Duty (Black ops i MW);TDU 2;Crysis;Fifa 12;PES 12;Need for Speed The run;Prototype;...

Svestan sam da su ovo zahtevne igre i zato mi treba vaša pomoć da rešim moj problem.
Karakteristike mog kompjutera su (to što znam):3GB RAM,Intel(R) Pentium(R) 4CPU 2,81GHz.(Za grafičku ne znam gde mogu to da vidim ,mislim karakteristike grafičke kartice)

Ako neko zna da mi pomogne neka mi se javi,hvala unapred! :)
 
Član
Učlanjen(a)
17.10.2009
Poruka
203
Pa jedino graficka moze da te zeza jer su ti procesor i ram dobri, ja imam 3GBram i procesor radi na 2,20GHz, tako da tebi nebi smelo da koci na tim igrama pogotovo na call of duty svi delovi sem black opss on je u vecini slucajeva radila lose.
Koja ti je graficka kartica?
 
Član
Učlanjen(a)
06.10.2009
Poruka
783
Desni klik na My Computer - Manage - Device Manager - Display Adapters. Vidi tu koja je graficka u pitanju pa javi.
 
Član
Učlanjen(a)
04.01.2011
Poruka
886
Instaliraj najnovije drajvere za graficku,kod mene je tako zezalo dok nisam instalirao drajvere sad sve lepo radi.....pozz....
 
Član
Učlanjen(a)
17.10.2009
Poruka
203
Nemoguce, morao bi bar Cod mw3 da radi. Ja sam njega igrao na maximum sve, a imam slabiji procesor od tebe isto rama jedino mi je graficka 9500gt. ali bez obzira kod jednog ortaka radi bez problema na Geforce 8600Gt... Probaj ti opet drajvere za graficku da instaliras ali skini ih sa nvidia sajta.
 
Član
Učlanjen(a)
01.08.2011
Poruka
12
Ili ti trebaju novi drajveri za graficku ili je ta nesto neispravna, moguce kao sto je kod mene bio slucaj da ti se kuler odvojio od procesora, nadji neki program pa proveri temperaturu.
 
Član
Učlanjen(a)
11.06.2010
Poruka
25
Ali kako da nađem drajvere baš za moju grafičku karticu?Odem na Nvidia sajt i kliknem na Download Drivers.I tamo imam da izaberem GeForce ali ne mogu da izaberem da piše 8600 GT?Ima samo gde piše 8 series,da li je to to?I da vas još nešto pitam kakvu ulogu ima matična ploča i da li je bolje da se ima Intel Core 2 (Duo) i šta to znači?I šta treba da se kupi da ne bude 32-bitni sistem jer ja taj imam,i da li to ima neku ulogu?

Hvala na brzim odgovorima :)
 
Član
Učlanjen(a)
01.08.2011
Poruka
12
Maticna je tako reci osnova celog racunara jer bez nje ne moze nista da radi jer se sve na njoj prikljucuje.Dual core znaci da ima dva jezgra znaci 2x2.8 GHz bolje da je dual core nego singl core.Mogu te igrice da rade i na 32bit i na 64-bit to ti sigurno nije problem.Drajvere skidas bas kao sto si krenuo ides na 8 series i izaberes koji ti je operativni sistem.
 
Član
Učlanjen(a)
11.06.2010
Poruka
25
Aha,sad shvatam.Skinuo sam tako,otišao sam na 8 series i instalirao sam drajvere i opet koče igrice.Ja mislim da je problem ili u grafičkoj kartici ili u tome što mi je procesor singl core,i da otvorio sam kućište i video sam kod grafičke kartice da ima jedna mali ulaz pa jedan veliki i opet jedan mali.Drugi i treći ulaz (taj veliki što je u sredini i onaj mali na kraju) imaju svoje ležište a ovaj prvi mali nema.Da li je to možda problem.
-Hvala na razjašnjenju! :)
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag
Top