Problemi sa browserima

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
17.07.2010
Poruka
7
Pomozite! Nemam vise ideja sta da radim. Stvar je u tome sto ni jedan browser (IE,Opera) ne prepoznaje internet konekciju. Ostali programi koji koriste konekciju rade bez problema (ovo pisem preko Real Player browsera).Da li sam negde nesto iskljucio ili izbrisao, nemam pojma. Proverio sam sva podesavanja po browserima, internet podesavanja i "sve sto mi je palo na pamet". Zadnji program koji sam koristio bio je neki registry cleaner, da li je moguce da sam izbrisao nesto?
 
Član
Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
1.407
Moguće je. Napravi ovo: skini sa interneta IE, Operu (šta ti treba), deinstaliraj pa onda ponovno instaliraj. Trebalo bi da radi. Za brisanje koristi CCleaner. Jako je jednostavan i imaš podršku za jezik.
 
Član
Učlanjen(a)
08.04.2010
Poruka
54
Sta imas, (imas li) od firewalla i AV? Ako imas mozda si im slucajno zabranio konekciju, a ako nemas onda verovatno imas neku stetocinu tipa virus.
 
Član
Učlanjen(a)
17.07.2010
Poruka
7
Ponovo sam instalirao IE i nekim cudom je proradio. Opera je i dalje mrtva. Instalirao sam Chrome i Mozilla i oni su mrtvi. Inace,IE je kod mene sekundarni browser, obicno koristim Operu. Sto se tice AV, koristim Avast i cesto pretrazujem za virusima. Sve u svemu: Hvala vam! Ako ima jos nekog sa nekom idejom nek se javi, ja sam do daljnjeg prinudjen da koristim IE.
 
Član
Učlanjen(a)
19.06.2009
Poruka
405
probaj sistem restore iz safe moda.
Samo moras znat datum na kojem si briso registry ili kad si skužio da ti neradi browser
 
Član
Učlanjen(a)
17.07.2010
Poruka
7
To je to! Hvala blade! Sistem restor je popravio stvar. Hvala jos jednom.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag
Top