U oči mi bezočno lažeš, i još me pozdravljaš. Ipak ti hvala za pozdrav.
Stvarnoslap
upravo je suprotno - da ti ovde sve vreme u oči lažeš ne samo mene - već sve na forumu, i hvala Bogu što nisam jedini koji to vidi, jer tvoje laži su tako providne, da ih može prozreti jedno dete iz vrtića.
Ponavljam - nikada nisam napisao "da su
ONI OKUPLJENI OKO ELLEN WHITE VEROVALI DA JE BOG ODBACIO SAV POKVARENI SVET U SMISLU CELE PLANETE ZEMLJE" to ste tvrdili ti i Stvarnoslap sve vreme.
Ja sam u kontekstu događaja objasnio "da su oni
OKUPLJENI OKO MILERA u čijoj je grupi bila i Ellen White i neki od kasnijih pionira Adventne crkve" verovali da će Hristos doći 22 oktobra 1844 godine kako je Miler objavljivao, i da će tada verni ući u nebo, i da se završava vreme milosti.
Takođe - objasnio sam da je Miler ispravno protumačio vremensko proročanstvo o 2300 proročkih godina iz knjige proroka Danila 8 i 9 poglavlja, da se ono završava 22 oktobra 1844 godine, ali da je pogrešno razumeo šta će se na kraju ovog perioda dogoditi - misleći da Svetinja o kojoj se govori u ovom proročanstvu predstavlja zemlju, i da ona treba da se očisti vatrom prilikom Hristovog drugog dolaska.
Takođe - da je nakon velikog razočarenja onima koji su ostali Bog otkrio Milerovu pogrešku, i dao svetlost o tome šta predstavlja Svetinju i njeno očišćenje.
Da Isus nije trebao da dođe na zemlju kao Svetinju, već da proročanstvo iz knjige proroka Danila 8 i 9 poglavlje govori o očišćenju nebeske Svetinje, odnosno - da je Isus tada ušao u drugi odeljak nebeske Svetinje - u Svetinju nad Svetinjama, da obavi završno delo posredovanja za svet.
Oni okupljeni oko Milera su nakon velikog razočarenja odbacili ovu svetlost koju je Bog dao, i Ellen White piše o njima "da su bili odbačeni" jer su svojim neverstvom onemogućili Isusu da za njih obavi posredničko delo i da izvrši spasonosno delo očišćenja.
Dakle, ja nisam mogao napisati da su "
ONI OKUPLJENI OKO ELLEN WHITE" jer Ellen White nije bila nekakav lider, osnivač Adventne crkve..i tome slično, tako da ni u kom slučaju niko nije mogao biti okupljen oko Ellen White.
--------------------------------
Teramana, ili bolje "
Tarapana"
Značenje:
Zbrka, ludilo, gužva, metež, haos, zbrka, gubitak orjentacije u vremenu i prostoru se jednom recju zajedno kaze - tarapana.
Izvor: Vujaklija / Šta znači.com
Na ostalo je već dat odgovor.