NLO i Biblija -leteci tanjiri i vanzemaljci u Bibliji

Učlanjen(a)
18.02.2014
Poruka
1.805
Otkud znaš ?Sve što ponude, da nije laž . Nestanak avijona nije mala stvar , već skoro mjesec dana nema nikakvog traga. Odkud treba vjerovat ako nađu neku Paletu daje iz tog avijona . Nalaze razno razne stvari , i koje kakvo smeće , i onda ćemo reć toje od avijona. Ne da ja vjerujem dasuga oteli Vanzemaljci , ko zna kakve pokuse vrše Rusi i Amerikanci , pokus Harp?????

Što sad kažeš - kada su pronašli avion?
I nadalje ostaješ pri tome da su to svemirci?
Ili mijenjaš nauk?
--------------------
ALI - to gornje - neće te spasiti - ili upropastiti.
ALI - krivovjerje tvoje TTT dogme - to će te upropastiti,
ma koliko ti dobra bila, dobra djela činila,
jer - ako ne poznaješ TKO je Bog - nema ti spasa.

2. Solunjanima 1,8

u ognju žarkome
i osveti se onima
koji ne poznaju Boga
i ne pokoravaju se evanđelju Gospodina našega Isusa.

----------------------------------------
Sam Gospodin Isus
osvetit će se onima koji ne poznaju da je Bog Jedini JAHVE!
Zapamti što sam ti reko.

UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.322
Što sad kažeš - kada su pronašli avion?
I nadalje ostaješ pri tome da su to svemirci?
Ili mijenjaš nauk?
--------------------
ALI - to gornje - neće te spasiti - ili upropastiti.
ALI - krivovjerje tvoje TTT dogme - to će te upropastiti,
ma koliko ti dobra bila, dobra djela činila,
jer - ako ne poznaješ TKO je Bog - nema ti spasa.

2. Solunjanima 1,8

u ognju žarkome
i osveti se onima
koji ne poznaju Boga

----------------------------------------
Sam Gospodin Isus
osvetit će se onima koji ne poznaju da je Bog Jedini JAHVE!
Zapamti što sam ti reko.

Čovječe, ja nisam raspravljala o Bogu ni o vjeri nego o nestanku aviona. Dali ga je ko oteo, Amerikanaci, Rusi, Vanzemaljci? Meni je to tako svejedno, to je samo jedna obična tema i ništa više. Ja nisam ne vjernica, ja samo vjerujem u Isusa i Rimokatoličku crkvu, i sve crkve koje poštuju Isusa. Moja crkva vjeruje da se Bog nikada neće nikome osvećivati. Zbog ćega bi se on nama osvećivo? Zato što vjerujemo da je Isus Bog? (Jest jedini Bog JAHVE)

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Svemir je mogao da nastane prirodnim putem, nema potrebe za nekom inteligencijom za koju ne postoji objasnjenje, cak i da postoji takvo bice ne znam kakve to ima veze sa hriscanstvom.

Nista ne nastaje samo od sebe, i nista ne moze pokrenuti zivot ako nema prauzroka koji je planski pokrenuo procese, i stvorio elemente koje je svrstao u savrsen red - bilo da se radi o makro ili mikro kosmosu.

U pogledu na tvrdnju da jesve nastalo prirodnim putem, pitanje koje se postavlja je sledece - da li bacanjem bombe na otpad ili u stampariju - mogu nastati funkcionalan Boing 747 ili enciklopedija.

Bozansko stvaranje i te kako ima veze sa Hriscanstvom, jer Bog koji je stvorio svet i coveka - stvorio ih je u pocetkus sa odredjenom svrhom i ciljem, a to je - da covek zivi vecno na zemlji koju je on stvorio, a koja je u pocetku bila rajsko mesto.

Posto je pojava greha na ovoj planeti poremetila ovaj prvobitni Bozanski plan, Bog je stvorio plan spasenja - kako bi coveka spasio od greha i ponovo od ove planete stvorio rajsko mesto na kome nece biti greha pa ni smrti koja je posledica greha, i na kojoj ce covek ziveti vecno u zajednici sa tvorcem i nebeskim bicima.

Učlanjen(a)
18.02.2014
Poruka
1.805
Čovječe, ja nisam raspravljala o Bogu ni o vjeri nego o nestanku aviona. Dali ga je ko oteo, Amerikanaci, Rusi, Vanzemaljci? Meni je to tako svejedno, to je samo jedna obična tema i ništa više. Ja nisam ne vjernica, ja samo vjerujem u Isusa i Rimokatoličku crkvu, i sve crkve koje poštuju Isusa. Moja crkva vjeruje da se Bog nikada neće nikome osvećivati. Zbog ćega bi se on nama osvećivo? Zato što vjerujemo da je Isus Bog? (Jest jedini Bog JAHVE)
Rimo Katolička C vjejruje u Vječnost Muke u Vječnom Ognjenom Jezeru.
Ti ni sama ne znaš što ti tvoja C naučava.
A TO je ispravno - Tako piše u Bibliji.
A da li ti priznaješ 10 BZ?
Recimo 2. - a TU tvoja KC ne priznaje!
Kome ti daješ veće povjerenje?
Crkvi - ili - Bibliji - Božjoj riječi?
Izlazak 20,5

Ne klanjaj im se niti im služi. Jer ja, Jahve, Bog tvoj, Bog sam ljubomoran. Kažnjavam grijeh otaca - onih koji me mrze - na djeci do trećeg i četvrtog koljena,
----------------------------------
Kako je Ime tvome Bogu?
Biblijsko - ili - kako te KC uči?
Jel se Osvećuje, Kažnjava?
----------------------------------

A ŠTO će Gospodin Isus napraviti?

2. Solunjanima 1,8

u ognju žarkome
i osveti se onima koji ne poznaju Boga

-------------------------------------------
Vjeruješ li ti Riječima Gospodina Isusa?

---------------------------------------------

NLO nisu od svemiraca, vanzemaljaca, čovjekolikih bića sa drugih planeta.
Takovi ne postoje.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
Sto se tice naseg NLO i Malezijskog aviona ,malezijske vlasti menjaju iskaz o zadnjim recima pilota ili kopilota i najavljuju tuzbu svih medija koji "lazu"o malezijskoj NLO zaveri!
Meni samo nije jasno,kad vec imaju radarske snimke nesrecnog aviona kako se okrece u kontra smer,zasto potragu za nestalim avionom usmeravaju u pogresnom pravcu i tako 3 dana za redom,da bi na kraju priznali i usmerili poteru u kontra smeru???
Ali kad neko ima autoritet kao Gebels ili pak Sotonski stab za dezinformacije sa cetom djavoljih advokata i zastrasenim narodom,nista nas ne treba zacuditi.
Uskoro moze da se ocekuje da se nadju neke "holivudske"olupine aviona za koga ce sve strane potvrditi da je malezijski.
Pitaje je samo vreme koje je potrebno za "NAGODBU" svih strana.
Naprimer Kinezi su poceli da isplacuju obestecenja porodicama putnika,iako jos nema ni jednog dokaza da su mrtvi ili zivi,kao ni olupine od aviona.Kinezi se vise cak i ne bune,ali morace da zataskaju (plate),i drugim ocevidcima!!!

Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
Sotona se služi jednom velikom prijevarom - ukazanjem tzv. "letećih tanjura" odnosno "NLO-a". A iza svega toga stoje demoni pod posebnim planom pripravljanja ljudi i navikavanja ljudi na letjelice, na pojave natprirodnog, na razvijanje znatiželje i interesa za te sotonske fenomene, a sve u sklopu šireg, strateškog plana uvjeravanja ljudi da nas posjećuju bića s drugih planeta i svjetova, tako da se sotoni otvori put (prvo kroz svijest i uvjerenje ljudi na metalnom polju) za prikazivanje svoje posljednje - najveće prijevare, kad će se pojaviti u sjaju i slavi kakvu nikada nisu vidjele ljudske oči, sa letjelicama kakve nikada znanost nije vidjela i predstavljat će se Kristom, a sve to s ciljem da uvjeri ljude da je on promjenio svetkovanje Subote Jehovine u tzv. "dan Gospodnji" - papsku nedjelju!

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
Nista ne nastaje samo od sebe, i nista ne moze pokrenuti zivot ako nema prauzroka koji je planski pokrenuo procese, i stvorio elemente koje je svrstao u savrsen red - bilo da se radi o makro ili mikro kosmosu.

U pogledu na tvrdnju da jesve nastalo prirodnim putem, pitanje koje se postavlja je sledece - da li bacanjem bombe na otpad ili u stampariju - mogu nastati funkcionalan Boing 747 ili enciklopedija.

Bozansko stvaranje i te kako ima veze sa Hriscanstvom, jer Bog koji je stvorio svet i coveka - stvorio ih je u pocetkus sa odredjenom svrhom i ciljem, a to je - da covek zivi vecno na zemlji koju je on stvorio, a koja je u pocetku bila rajsko mesto.

Posto je pojava greha na ovoj planeti poremetila ovaj prvobitni Bozanski plan, Bog je stvorio plan spasenja - kako bi coveka spasio od greha i ponovo od ove planete stvorio rajsko mesto na kome nece biti greha pa ni smrti koja je posledica greha, i na kojoj ce covek ziveti vecno u zajednici sa tvorcem i nebeskim bicima.

Mnogo tvrdnji, 0 dokaza.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
I organska i neorganska materija su i suvise slozene da bi neko mogao reci da su nastale same po sebi.
Verovanje da je sve nastalo samo od sebe ili nekom evolucijem jeste samo jedna nova vera za cijeg se tvorca uzima Carls Darvin,a pripadnici te nove vere zovu se ateisti.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
I organska i neorganska materija su i suvise slozene da bi neko mogao reci da su nastale same po sebi.
Verovanje da je sve nastalo samo od sebe ili nekom evolucijem jeste samo jedna nova vera za cijeg se tvorca uzima Carls Darvin,a pripadnici te nove vere zovu se ateisti.
Pa, ima nas sve više! Ali ne samo ateista. Mnogi, čak ogroman broj vjernika, racionalno posmatra svijet i vjeruje u teoriju evolucije, ali ne samo u onu Darvinovu, (o porijeklu vrsta) nego onu vrstu evolucije kakvu danas zastupa moderna nauka, a koja obuhvata ne samo Zemlju i život na njoj nego cjelokupni Svemir. Drugo, moderna nauka i oni koji vjeruju u nju, ne smatra da je sve nastalo samo od sebe, a nije nikada to ni smatrala. I organaska i neorganska materija, nastale su sticajem određenih klimatsklih i drugih okolnosti i hemijskih procesa koji su nastajali u tim okolnostima, a ti procesi su se odvijali milijardama godina. Dakle, nije bilo nikakvog "BAF" i materija (ili život) je tu!

Poslednja izmena:
Natrag