Onaj veći deo teksta obrisah jer smo tu saglasno a odavde gde ide tvrdnja da sveti ostaju u mileniju na nebu i da je zemlja pusta to ćemo proveriti.
Ovo je tvoje verovanje:
Čuli smo tvoje verovanje i dokaze a malo samo strpljenja i molim te posle svake od mojih tvrdnji koje će uslediti postaviću pitanje u vezi onog što ponudih a ti potom odgovori. Znači ja sad nudim 23 dokaza i posle svakog ti daješ odgovore na pitanja koja proističu iz mog argumenta a demantuju tvcoju tvrdnju.Ništa te ne košta da to pošteno obavimo i naravno nije pitanje spasenja već razumevanja proroštva.
PRVI dokaz o življenju na zemlji u milenijumu:
8:22 Od sada dokle bude zemlje, neće nestajati setve ni žetve, studeni ni vrućine, leta ni zime, dana ni noći.
Bogdaje svoju reč da od potopa dok god BUDE KUGLE ZEMLJANE neće nestajati setve ni žetve na zemlji piše li tako?
Reci mi da li će biti kugle zemljane u milenijumu, HOĆE!
Ko će da seje? Može vetar da duva i eto ga posejano i insekti i ptice....ALI, ko će da ŽANJE u vreme milenijuma kad neće nestajati žetve u milenijumu a zemlja je PUSTA?
Ovo je tvoje verovanje:
Zemlja će za vreme od 1000 godina biti pusta i nenastanjena:
ZEMLJA PUSTA:
"Погледах на земљу, а гле, без обличја је и пуста; и на небо, а светлости његове нема.
Погледах на горе, а гле, тресу се и сви хумови дрмају се.
Погледах, а гле, нема човека, и све птице небеске одлетеле.
Погледах, а гле, Кармил је пустиња и сви градови његови оборени од Господа, од жестоког гнева Његовог.
Јер овако говори Господ: Сва ће земља опустети; али нећу сасвим затрти.
Зато ће тужити земља, и небо ће горе потамнети, јер рекох, намислих, и нећу се раскајати, нити ћу ударити натраг.
Од вике коњика и стрелаца побећи ће сви градови, отићи ће у густе шуме и на стене ће се попети; сви ће градови бити остављени и нико неће у њима живети.
А ти, опустошена, шта ћеш чинити? Ако се и облачиш у скерлет, ако се и китиш накитом златним, и мажеш лице своје, залуду се красиш, презиру те милосници, траже душу твоју" ( Jeremija 4. 23 - 30 )
"Gle, Gospod će isprazniti zemlju i opusteti je, prevrnuće je i rasejaće stanovnike njene.
I biće sveštenik kao narod, gospodar kao sluga, gospođa kao sluškinja, prodavac kao kupac, koji daje u zajam kao koji uzima u zajam, koji uzima dobit kao koji daje.
Sasvim će se isprazniti zemlja, i sasvim će se opleniti. Jer Gospod reče ovu reč" ( Isaija 24. 1 - 3 )
Nakon 1000 godina Hristos se sa spasenima vraća na ovu zemlju, nebeski grad Jerusalim se spušta na zemlju, i održava se poslednji sukob između Hrista i sotone, pri čemu sotona i neverni bivaju uklonjeni vatrom.
Bog nakon toga stvara novu zemlju ( 21 i 22 poglavlje otkrivenja ).
Čuli smo tvoje verovanje i dokaze a malo samo strpljenja i molim te posle svake od mojih tvrdnji koje će uslediti postaviću pitanje u vezi onog što ponudih a ti potom odgovori. Znači ja sad nudim 23 dokaza i posle svakog ti daješ odgovore na pitanja koja proističu iz mog argumenta a demantuju tvcoju tvrdnju.Ništa te ne košta da to pošteno obavimo i naravno nije pitanje spasenja već razumevanja proroštva.
PRVI dokaz o življenju na zemlji u milenijumu:
8:22 Od sada dokle bude zemlje, neće nestajati setve ni žetve, studeni ni vrućine, leta ni zime, dana ni noći.
Bogdaje svoju reč da od potopa dok god BUDE KUGLE ZEMLJANE neće nestajati setve ni žetve na zemlji piše li tako?
Reci mi da li će biti kugle zemljane u milenijumu, HOĆE!
Ko će da seje? Može vetar da duva i eto ga posejano i insekti i ptice....ALI, ko će da ŽANJE u vreme milenijuma kad neće nestajati žetve u milenijumu a zemlja je PUSTA?
Poslednja izmena: