Ko je Zver iz Knjige Otkrivenja?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Lavić nije mogao podnijeti da ja citiram ono što je napisao, pa uvrijeđen nastavlja na jednom drugom forumu svoje poslanje dokazivanja da je papa zvijer. Lavić to, između ostalog, dokazuje i postavljajući razne "kanalizacijske uratke" i fotografije. Evo jednog Lavićeva primjera na tom drugom forumu:

jozeph-ratzinger.jpg

Pogledajte fotografiju u drugom redu lijevo. Crvena strelica i dodano, Ratzinger. Zaista, samo imbecil (ispričavam se zbog izraza ali drugi za ovo ne postoji) može na jednom mjestu i iz istog povijesnog perioda prikazati "Ratzingera dječaka" i "Ratzingera 60-to godišnjaka"!

OK za imbecile iz kanalizacije, ali što s imbecilima koji "piju" ono što ovi prvi "proliju"? Jadna im majka.

Primjetite sada fotografiju s podignutom rukom mladog svećenika Ratzingera, koja je postavljena uz podignute ruke nacista.Evo odakle je uzet taj "izrezani Ratzinger":

benedict-correction.jpg

Ovo je ta fotografija. To je fotografija sa jednog "blagoslova mladih" iz 1951. godine. Ovakve gadosti ljudi mogu činiti iz dva razloga. Prvo, ne znaju za manipulaciju pa čine gadost iz neznanja. I drugo, znaju da je manipulacija, ali svejedno čine gadosti. Ovo drugo je strašno. Ovo drugo znači da se čovjek svom dušom i svim duhom svojim predao sotoni.

Nedavno smo i ovdje na forumu imali slučaj kada je Laodikeja "Jurivakinu fotošopiranu tijaru" pokazao kao dokaz da papa nosi broj zvijeri (666), pa je prema tome i zvijer. Zaista, što se to s ljudima događa?

P.S. Ispričavam se uredniku zbog uzastopnog posta. Ako ne može stajati zasebno, neka se spoji s prethodnim.

Poslednja izmena:
UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.322
Negdje sam na internetu pročitala , kad je uveden bar kod u upotrebu javila se Grčka Pravoslavna Crkva i usprotivila se tome govoreći kako je upravo taj bar kod žig Zvijeri. Nitko nemože reći dase u bar kodu nevidi broj 666. Sveta Pravoslavna crkva je imala dobar osjećaj . Taj će žig dase prenese i na ljude , pošto ćenas lagano i sigurno čipirat , i imatće kontrolu nad cjelim čovječanstvom .
Ovaj video naj bolje govori , o prvom čovjeku i njegovij kušnji . Nama u naše vrjeme je kušnja dalićemo biti označeni žigom zvjeri, to jest čipirani
ČIP SUDBONOSNA KUŠNJA

ŠTO JE ŽIG ZVIJERI IZ KNJIGE OTKRIVENJA?

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Negdje sam na internetu pročitala , kad je uveden bar kod u upotrebu javila se Grčka Pravoslavna Crkva i usprotivila se tome govoreći kako je upravo taj bar kod žig Zvijeri. Nitko nemože reći dase u bar kodu nevidi broj 666. Sveta Pravoslavna crkva je imala dobar osjećaj . Taj će žig dase prenese i na ljude , pošto ćenas lagano i sigurno čipirat , i imatće kontrolu nad cjelim čovječanstvom .
Ovaj video naj bolje govori , o prvom čovjeku i njegovij kušnji . Nama u naše vrjeme je kušnja dalićemo biti označeni žigom zvjeri, to jest čipirani
ČIP SUDBONOSNA KUŠNJA

ŠTO JE ŽIG ZVIJERI IZ KNJIGE OTKRIVENJA?

Da, i onda kazu da Papa nosi broj 666 i da je zver , a on jadan s tim nema nikakve veze...
Ovaj video to i dokazuje...

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Hvala Gospodu sto ce mnostvo papista uskoro cuti istinu i obratiti se Bogu.

Prema tome, same optuzbe i blacenje pojedinaca poimenice je besmisleno - jer mozda ti pojedinci upravo budu u carstvu nebeskom a oni koji su ih blatili za zivota izgubljeni prilikom Hristovog dolaska.

UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.322
Za urednika Jurijaku pitanje ??? Zbog čega je izbrisan moj jučerašnji odgovor na Slapov

Lavić nije mogao podnijeti da ja citiram ono što je napisao, pa uvrijeđen nastavlja na jednom drugom forumu svoje poslanje dokazivanja da je papa zvijer. Lavić to, između ostalog, dokazuje i postavljajući razne "kanalizacijske uratke" i fotografije. Evo jednog Lavićeva primjera na tom drugom forumu:

jozeph-ratzinger.jpg

Pogledajte fotografiju u drugom redu lijevo. Crvena strelica i dodano, Ratzinger. Zaista, samo imbecil (ispričavam se zbog izraza ali drugi za ovo ne postoji) može na jednom mjestu i iz istog povijesnog perioda prikazati "Ratzingera dječaka" i "Ratzingera 60-to godišnjaka"!

OK za imbecile iz kanalizacije, ali što s imbecilima koji "piju" ono što ovi prvi "proliju"? Jadna im majka.

Primjetite sada fotografiju s podignutom rukom mladog svećenika Ratzingera, koja je postavljena uz podignute ruke nacista.Evo odakle je uzet taj "izrezani Ratzinger":

benedict-correction.jpg

Ovo je ta fotografija. To je fotografija sa jednog "blagoslova mladih" iz 1951. godine. Ovakve gadosti ljudi mogu činiti iz dva razloga. Prvo, ne znaju za manipulaciju pa čine gadost iz neznanja. I drugo, znaju da je manipulacija, ali svejedno čine gadosti. Ovo drugo je strašno. Ovo drugo znači da se čovjek svom dušom i svim duhom svojim predao sotoni.

Nedavno smo i ovdje na forumu imali slučaj kada je Laodikeja "Jurivakinu fotošopiranu tijaru" pokazao kao dokaz da papa nosi broj zvijeri (666), pa je prema tome i zvijer. Zaista, što se to s ljudima događa?

P.S. Ispričavam se uredniku zbog uzastopnog posta. Ako ne može stajati zasebno, neka se spoji s prethodnim.

Ako je neko bolestan ,i sam je priznao bolest , gdjesam ja pogrešila dase to izbrisalo

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Za urednika Jurijaku pitanje ??? Zbog čega je izbrisan moj jučerašnji odgovor na Slapov

Ako je neko bolestan ,i sam je priznao bolest , gdjesam ja pogrešila dase to izbrisalo
Svako za sebe može reći što god hoće, ali drugi to ne mogu, pogotovu kada je riječ o uvredljivim kvlaifikacijama. Dakle, post ti je izbrisan jer je vrijeđao sagovornika, a to nije dozvoljeno na ovom forumu. Koliko puta to moram ponavljati?

UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.322
Svako za sebe može reći što god hoće, ali drugi to ne mogu, pogotovu kada je riječ o uvredljivim kvlaifikacijama. Dakle, post ti je izbrisan jer je vrijeđao sagovornika, a to nije dozvoljeno na ovom forumu. Koliko puta to moram ponavljati?

Da u redu , ja samo nisam nikog uvrjedila , jasam samo pitala , gdjese naš lavioć još više razbolijo!
Ja i dalje ostajem da treba molit za bolesnile .

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Da u redu , ja samo nisam nikog uvrjedila , jasam samo pitala , gdjese naš lavioć još više razbolijo!
Ja i dalje ostajem da treba molit za bolesnile .

Ako mislis na Taramanu on je dobro, Bog ga je izlecio, jer smo se svi za njega molili.
Jednostavno to se povuklo.. To je Bozja ruka na delu..
Zato neka je Hvala Bogu Isusu Hristu za njegovu milost, a ako neke stvari treba jos razumeti, Bog ce mu po svojoj milosti udeliti i mudrosti i znanja i razuma, i dati mu duhovnu pobedu da shvati.
Zato cu ja govoriti pa kome Bog zeli otkriti(ali necu nametati nikom), jer sve sto govorimo ne treba da govorimo sami od sebe, vec trba da nas vodi Bozja rec a mi da smo usta njegova, i njegove misli da kroz nas teku..
A Bog odlucuje kome ce otvoriti um i koliko ko moze primiti..
To je i Taramana shvatio, i hvala Bogu za to.
Ja znam da je taj covek miloscu Bozjom spasen i da ce biti spasen i za vecnost, zajedno sa nama, a tamo cemo se sresti, bez obzira sto neke stvari razlicito razumemo..

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Amin, zato je data druga prilika za one koji u ovom životu ne postignu Hrišćanski ideal savršenstva i spremnosti za ulatak u carstvo nebesko i ne ispune uslove koje reč Boja daje za spasenje u prvom vaskrsenju.

Oni ce morati da prođu kroz sedam poslednjih zala i da prime sud, jer greh i onaj koji čini greh moraju biti osuđeni mora se staviti jasna linija između freha i pravde, ali će se u drugom vaskrsenju ovima dati druga prilika da sagledavajući svoj život i gledajući sreću spasenih - ipak na kraju budu spaseni.

Zato ne treba nikoga odbaciti kao beznadežan slučaj, jer će na kraju svi biti spaseni, oni koji iskoriste tu drugu priliku u skladu sa svojom slobodnom voljom.

Natrag