Internet TV (Skripte i Aplikacije)

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
930
Haha sam sebi sam uskocio u kasiku, sad krenuo da proveravam aplikacije i neke ne rade :D Ali mislim da ce proraditi, ako ne bude tako do sutra lete mi iz racunara, dok ne dodju nove :D

Dok ne prorade otale, a mozda i rade jer meni VLC brljavi, ima ova nova:

10406935_669644353118253_6138488660889812417_n.png

7yx55HD.jpg

Kod:
http://www34.zippyshare.com/d/1400940/18/BEIN%20SPORT%20HD%20BY%20ENDRIT%20FIXED.rar

Poslednja izmena:
VIP IPTV
Učlanjen(a)
25.11.2011
Poruka
2.099
Ja stvarno ne vidim smisao ovih aplikacija u kojim se nalaze strimovi koji su već napravljeni za SimpleTV. Aplikacije i skripte se valjda prave ako se nešto mjenja od parametara a ovo je spakovano u tako lošu bat skriptu da se nisu ni potrudili da urade nešto novo. Ostavili su svo smeće koje su našli u mojim skriptama na wiziwig, mislim šta mu u skripti znači goto vrh, kad vrh i ne postoji. Uvijek zaborave da dodaju -o- na kraju rtmpdump a da ne govorim za ovu hrpu VLC lokacija koje smo davno riješili sa uzimanjem lokacije VLC iz registrija:

Kod:
for /f "tokens=1-2*" %%A in ('reg query HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\VideoLAN\VLC /v InstallDir ^| find "REG_SZ"') do set vlc="%%C\vlc.exe"

Učlanjen(a)
24.04.2014
Poruka
13
Hvala za sve dobri skripte

Pohvala za sve ex yu skripte

Skripta MojaTV.lua e navistina nesto extra no nesnam zasto kanali se menjaju sami os sebe jel jos nekoj taj problem.

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
03.07.2010
Poruka
139
Ako moze i meni scripta za MojaTV, hvala velika !
Pozdrav svima. Evo jedne .lua skripte za Vlc (moja prerada) koja ucitava liste sa HasBahCa_IPTV. Moguce je ubaciti jos toga ako editirate skriptu. Trenutno ima dobrih kanala.
Instalacija:
1) Install VLC
2) Postavite script MojaTV.lua u:
- Windows (all users): %ProgramFiles%\VideoLAN\VLC\lua\sd\
ili
- Windows (user): %APPDATA%\VLC\lua\sd\
- Linux (all users): /usr/share/vlc/lua/sd/
- Linux (current user): ~/.local/share/vlc/lua/sd/
- Mac OS X (all users): VLC.app/Contents/MacOS/share/lua/sd/
3) Open VLC, then go on Media Browser => Internet => MojaTV

Kod:
http://www.4shared.com/zip/_TviwhYRce/MojaTV_lua_vlc.html