Internet Radio i Televizija - Kutak za druzenje

Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
2.685
CineStar TV Premiere kanali stižu u Srbiju

29. avgust 2016

Novi filmski kanali sa vrhunskim filmovima i odličnim glumcima

Filmski kanali CineStar TV Premiere1 i 2 u HD rezoluciji stižu u Srbiju i biće dostupni SBB korisnicima od 01. septembra. Sa više od 100 televizijskih filmskih premijera i bioskopskih hitova godišnje CineStar TV Premiere kanali predstavljaju pravi izbor za sve filmofile.

CineStar TV Premiere 1 i 2 su filmski kanali koji pružaju odabir između najboljeg filmskog i serijskog sadržaja - najveće holivudske hitove, najatraktivnije filmske naslove evropske kinematografije, ekskluzivne specijalne emisije i odlične serije.

Neki od premijernih hitova koji će se emitovati tokom jeseni su Sicario, nominovan za prestižnog Oskara, poslednji nastavak The Hunger Games, Heist, akcioni triler sa legendarnim Robertom De Nirom, kao i komedija Burnt sa Bredlijem Kuperom u ulozi strastvenog šefa kuhinje. Gledajte i naučno-fantastični triler Self/less sa Rajanom Rejnoldsom i Benom Kingsleyjem u glavnim ulogama. Upustite se u svet londonskih gangstera uz Hardijev film Legend.

Osim navedenih prikazivaće se i veliki hitovi kao što je Oscarom nagrađena drama The Imitation Game, još uzbudljiviji treći nastavakTaken s odvažnim Lijamom Nesonom, zatim neponovljiva akcija The Expendables 3 sa Silvesterom Staloneom i Džejsonom Stathamom.

Ne smemo izostaviti ni vrhunsku ratnu dramuFury sa Bred Pitom, potom zanimljivu dramu po istinitoj priči Kidnapping Mr. Heineken sa genijalnim Entonijem Hopkinsom, biografsku dramu Rush o nezaboravnom rivalstvu Nikija Laude i Džejmsa Hanta, napeti akcioni trilerJohn Wick sa Kjano Rivsom u opasnoj glavnoj ulozi, kao i neizostavnog dobitnika Oskara filmZero Dark Thirty, te brojne druge svetski popularne filmske naslove.



Poslato sa Huawei P8 lite pomoću Tapatoka
 
Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
2.685
Novi kanali na D3 i D3i

29. avgust 2016

Od 1. septembra stižu novi kanali! D3 i D3i programska šema biće obogaćena novim kanalima i još većim brojem kanala u HD rezoluciji.

Tri nova kanala u Start paketu – BN na poziciji 226, RTL CROATIA WORLD na poziciji 229 i SRPSKA NAUČNA TELEVIZIJA na poziciji 236.

Uživajte i u novom DISCOVERY ID XTRA HD na poziciji 149 u HD paketu. Umesto standardne verzije kanala, pratite DISCOVERY SCIENCE od sada samo u HD formatu na poziciji 155 u HD i Hit paketu na D3 platformi, odnosno u HD i Plus paketu na D3i platformi. A u istom paketu kao i do sada, gledajte NAT GEO WILD, koji će biti dostupan samo u HD formatu na poziciji 153.

Usled uvođenja novih kanala doći će do promena pozicija nekih kanala.

Na novim pozicijama će se nalaziti FOX kanali - FOX HD 115, FOX MOVIES HD 118, FOX 243

FOX MOVIES 246. Gledajte i VIASAT HISTORY HD / NATURE HD na 158, SHORTS HD na 175, RTCG SAT na 228, AXN na 255, 24KITCHEN na 322, DUNA WORLD na 373, kao i FASHION TV na poziciji 326.



Poslato sa Huawei P8 lite pomoću Tapatoka
 
Član
Učlanjen(a)
16.06.2010
Poruka
511
Obradova nas SBB danas....


2h33bjp.png
 
Natrag
Top