Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Nema na cemu kolega. Tu sam uvek da pomognem.
Cudno, proverio sam na mail.ru i fajl stoji i dalje, ali postoji neki problem. Ako se resi do veceras odradicu ponovo upload i okaciti ponovo
Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока
Kolega treba mi samo pomoc kako da smanjim rezoluciju u iGO, pretpostavljam u sys...Juce nissm imao vremena da uradim ponovo upload, ali cu se potruditi veceras da ga sredim.
Za spajanje sa ekranom u kolima ti ja ne mogu pompci kolega. Da smo blize mozda bismo zajedno resili problem, ali ovako na daljinu tesko
KolegaJuce nissm imao vremena da uradim ponovo upload, ali cu se potruditi veceras da ga sredim.
Za spajanje sa ekranom u kolima ti ja ne mogu pompci kolega. Da smo blize mozda bismo zajedno resili problem, ali ovako na daljinu tesko
Kolega treba mi samo pomoc kako da smanjim rezoluciju u iGO, pretpostavljam u sys... Treba mi rezolucija tipa 320x240 ili 400x240 ili 480x272 mozda cak i 800x480, samo da ne bude 1024x768 kolika je rezolucija S3. Telefon sam spojio sa ekranom u autu, ali nece da prihvati 1024x768. Samo promena rezolucije da li u sys ili data... Nazalost ne znam koja je rezolucija ekrana pa moram da eksperimentisem.Juce nissm imao vremena da uradim ponovo upload, ali cu se potruditi veceras da ga sredim.
https://pastebin.com/CHxWLQt1