iGO Primo NextGen Mape

Učlanjen(a)
10.09.2012
Poruka
349
Može li neko da mi objasni u čemu je moj mali problem? Instalirao sam iGO Israel sa celim njegovim paketom, skinut sa druge teme koja je zaključana, i za razliku od starog iGO-a na prošlom telefonu nemam opciju biranja između više varijanti kratke ili brze, ili ... rute, već mi od svake nudi samo jednu varijantu. Npr. nudio mi je ZELENA 1, ZELENA 2, ZELENA 3, a sada samo ZELENA. Da li je to do aplikacije jednostavno, ili treba da dopunim neki folder ili u čemu je već problem? Hvala unapred!!!
Da li imaš fajlove sa ekstenzija .HNR
U folderu MAP?
 
Član
Učlanjen(a)
22.02.2010
Poruka
4
Biće da si mi pomogao. Sad sam proverio i vidim da ih nemam, a sećam se da sam ih ranije imao. Hvala punooo!!!

P.S. Nije pomoglo ubacivanje .hnr fajlova :(
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
27.06.2009
Poruka
40
Pozdrav imao bih ja jedno pitanje skoro me je kolega upozorio da recimo konkretno kada oce da izabere mesto pored Novog Sada Futog ili Veternik ili Stepanovicevo ili Budisavu ........ Nece da mu da spisak ulica????
Konkretno koristi se verzija Igo Turkey 9.6.29.431282 probao sam i par kasnijih verzija pa izmedju ostalih i iGO Primo Israel 9.6.29.636868 Svugde isti problem sa Contrastovom mapom ne daje spiskove ulica u ovim navedenim mestima. Da li bi iko znao u cemu moze biti problem?
Da napomenem da te iste ulice ima recimo kada odaberem mesto Novi Sad ali recimo ima ista ulica u tri mesta i da onda ima i tri postanska broja ali ako izaberem ulicu on uvek otvori ulicu u Novom Sadu nema izbora da li je to u nekom drugom mestu.
Tek kada izaberem poprecnu ulicu ( sto bi dovelo do zakljucka da vec znam sa kojim ulicama se ukrsta ciljana ulica koja mi treba, onda mi navigacija recimo ni ne treba posto vec znam kuda idem) onda izabere ulicu koja mi treba.
 
Učlanjen(a)
03.01.2016
Poruka
178
Biće da si mi pomogao. Sad sam proverio i vidim da ih nemam, a sećam se da sam ih ranije imao. Hvala punooo!!!

P.S. Nije pomoglo ubacivanje .hnr fajlova :(
Ma nije to do hnr fajla, cak sta vise mislim da za Srbiju nema hnr. :) Da li ti to radi za rutiranje samo u Srbiji ili u svakoj drugoj drzavi? Vidi nadji prethodnu verziju karti, ubaci njih znaci sve fajlove koje dobijes za Srbiju kod mene to izgleda ovako http://prntscr.com/amjs7x ubaci ih i probaj da vidis sta se desava, naravno probaj i druge drzave! Ako ti i dalje pravi problem ili je do cele navigacije ili data.zip nesto ne valja! Ja nemam taj problem!
 
Član
Učlanjen(a)
01.12.2010
Poruka
446
Ja pokušavam da skinem ovo ali već 5 puta mi prijavljuje neuspelo skidanje zbog nepoznate greške.

EDIT Sa telefona zeza, ali evo skida se na racunar.
 
Poslednja izmena:
UREDNIK
Učlanjen(a)
07.03.2011
Poruka
3.001
Link je OK.
Najjednostavnije je skidati sa JDownloaderom.
 
Natrag
Top