iGO NextGen Navigacija

WOB

Član
Učlanjen(a)
11.08.2009
Poruka
859
Ro4r27.png

Da li je neko probao?
 
Učlanjen(a)
13.04.2012
Poruka
10
Da li bi neko mogao da postavi neki download link ka ovoj novoj aplikaciji. Voleo bih i ja da je probam:)
 

WOB

Član
Učlanjen(a)
11.08.2009
Poruka
859
Preuzeo sam je od OZUT-a, sa drugog foruma i evo je na mom Cloud-u, ako neko želi.


Nisam je probao, ali piše da nije dirana i data folder bi trebalo da je iGO, tako je upisano i sys.txt unutar APK, ali nije aktivirano.
Obzirom na to, verovatno kada se pokrene APK, instalacija data foldera će biti u internoj memoriji, u /Android/data/com.nešto.nešto.xx
Probajte, možda i ne radi :):):)
 
Učlanjen(a)
22.06.2011
Poruka
285
Da. Nije razbijena aplikacija ali ipak ima razloga testirati fajlove jer su sveži. Evo ja sam utvrdio da sa njenim data.zip i sa njenim ux folderom Gena_iCarNav radi odlično, svi su meniji vidljivi i brža je. Odo' da proverim kako se ponaša Avic aplikacija u istoj situaciji.

EDIT: ja od sad koristim data.zip iz ove verzije, nikakvih problema s njim nema a veći je od Avicovog. Ne verujem da to nema baš nikakvog značaja.
Još sam primetio da je u .apk integrisan neki .so u vezi tts a to će braća rusi sigurno umeti da upotrebe.
 
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
09.10.2011
Poruka
274
Ne znam sta bi moglo da me natera da ponovo isprobavam razne nove verzije i ubacujem modifikovane fajlove, zarad neprimetnih poboljsanja. Jedino, ako, kao sto @marxista kaze ima osetnijih poboljsanja u brzini i funkcionalnosti navigacije. Meni iGO_Avic sa pongo skinom i ux folderom, koji sam skockao prema svojim potrebama radi savrseno, i ne mogu ponovo sve da ispitujem i testiram u nedogled.
Jedine dve stvari koje sam primetio i koje nisam "provalio" su da se prilikom koriscenja Here mapa u Prioritetima puta pojavljuje opcija - "Trake za zajednicku voznju (HOV)", dok ih kod upotrebe TomTom mapa, u opcijama - nema.
I druga stvar, u podesavanjima>izgled navigacije>izgled karte - "Pozicija kursora u kokpitu, stoji u procentima od 50 do 85 posto. Nisam primetio vizuelno nikakvu razliku u promeni vrednosti, niti da ima nekih promena kada se iz ux foldera obrise cursor_position.zip.
 
Učlanjen(a)
22.06.2011
Poruka
285
Ulovio sam razliku između verzija data.zip iz AvicSync i BasarSoft i radi se o podršci za veće rezolucije, ovo je dodatak:
ui_nextgen/res/common/xxxhdpi/

...nikoga ja ne ubeđujem da probava nešto što ne želi ali verujem da će do ovog saznanja za koji sat doći i ostali i da će ovaj data.zip biti predlagan i od njih. Skineri će sigurno prilagoditi svoje skinove i ovim većim rezolucijama a tada će ovaj data.zip biti neophodan. Naravno, ovo je samo moje lično mišljenje.
 
Učlanjen(a)
09.10.2011
Poruka
274
Nisi me razumeo. Ne radi se o tome da nesto sto je novo i bolje nije dobro, naprotiv! I ja sam pobornik toga, vec da ovo sve polako pocinje da prerasta u "ludilo". Mislim na ove silne izmene, dodatke, modifikovane sys.txt, data.zip, ux foldere, skinove itd. Naime, sto se tice navigacija, sve teme na ovom forumu, kao i na nekim drugim, procitao sam od prve do poslednje strane. I ne samo to, nego sam mnogim svojim drugarima i prijateljima pomogao da instaliraju i podese navigacije na razno raznim telefonima i tabletima. U moru onoga sto je bilo sa starijim verzijama Igo Primo, Barasoft, Israel, brandinga, themechangera, mapchangera, menjanja rezolucija... da te glava zaboli, cak sam sve bio batalio i presao na Here maps sa Play prodavnice, bas zbog jednostavnosti. I onda se pojavi novi Nextgen, rekoh super, to je to, novi korisnicki interfejs, nema vise problema sa rezolucijama ekrana, funkcionalna bez suvisnih opcija itd. Kad ono, malo po malo, polako se vracamo na pricu sa pocetka ovog izlaganja, sve zahtevnija, natrpana svakakvim dodatcima, vise ne tako brza... Pojavi se AvicSync Pioneer verzija, sve skockam, podesim, radi OK., kad evo nam opet nekog update-a. I tako u nedogled! Ako cenis da ovaj novi data.zip moze da unapredi verziju koju koristim, naravno da cu to i da probam. Na koje vece rezolucije si mislio, zar to ne moze da se podesi u sys.txt u dpi, i kakva su tvoja iskustva po pitanju Pozicije kursora u kokpitu i cemu sluze ove HOV trake u Here mapama?
 
Poslednja izmena:
Natrag
Top