iGO NextGen Navigacija

Učlanjen(a)
29.05.2011
Poruka
19
Zdravo društvo,

Zna li neko zašto mi iGO Next Gen izađe iz aplikacije svaki put kada pritisnem "back" dugme od Androida umesto odgovarajućeg dugmeta od iGO aplikacije?

Pozdrav.

Učlanjen(a)
20.05.2015
Poruka
4
trenutno možeš da uvećaš detalje promenom dpi.

-------------------------------------------------------

konkretno za kursor

[map]
3dcarsizemin=5000
3dcarsizemax=8000
3dcarsizemul=22000

probaj nije sigurno da odgovara ovako

Hvala puno na ekspresno brzom odgovoru (kao i uvek :)). Nažalost nije upalilo. Dve stvari mi nedostaju:

1. opcija da se menja "car size" direktno slajderom (kao u iGO Primo-u), mada je tamo na default 100% bila sasvim pristojne veličine. U NextGen-u je nekako sitna. :(

2. Da li možda imate rešenje kako namestiti da već pređen put ne ostaje iza nas (strelice/auta) i dalje crven na prikazu mape? (još jedan detalj koji mi je lepši na Primo-u)

Što se ostalog tiče, palac gore za novu verziju naše omiljene aplikacije za navigaciju i naravno za sav vaš uložen trud i pomoć. Hvala još jednom puno!

Ne sumnjam da će biti još dosta poboljšanja i sa nestrpljenjem ih očekujem. :)

Učlanjen(a)
09.10.2011
Poruka
274
@Are5
Da li "car size" menjas iz profila ili iz podesavanja>izgled navigacije>izgled karte>model automobila? Ako nemas fajl user_profiles, ubaci ga u ux folder i iz profila menjaj vozila i "car size" (ni ja nisam provalio dok mi clan @navigas nije objasnio). Pozz.

Učlanjen(a)
15.08.2014
Poruka
946
1. opcija da se menja "car size" direktno slajderom (kao u iGO Primo-u), mada je tamo na default 100% bila sasvim pristojne veličine. U NextGen-u je nekako sitna. :(
@Are5
Da li "car size" menjas iz profila ili iz podesavanja>izgled navigacije>izgled karte>model automobila? Ako nemas fajl user_profiles, ubaci ga u ux folder i iz profila menjaj vozila i "car size" (ni ja nisam provalio dok mi clan @navigas nije objasnio). Pozz.
Drugar @akineki je lepo primetio. Zato ću za ostale članove samo pojasniti : pogledati post #170 na strani 17 i dopunu na sledećoj slici :

14ag9ww.jpg

Nadam se da će i drugaru @Are5 odgovarati promenjena veličina strelice. Na poslednjoj slici je strelica veličine150%. Default veličina (treća slika) je označena kao 100%. Inače, 150% je max iznos uvećanja. Mislim da je sasvim dovoljno.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
20.05.2015
Poruka
4
@navigas @akineki Hvala vam puno! Sreća, sreća, radost, duga, jednorozi! :)

Ako uspete još da mi pomognete da ne ostaje crveno obojeni deo već pređene rute (dakle sve što je iza strelice), nego samo onaj koji nismo prešli (kao što je u iGO Primo-u) bio bih vam zahvalan.

Subjektivno mišljenje, ali nekako je lepše i logičnije tako.

Učlanjen(a)
08.09.2015
Poruka
7
...Verzija radi bez ikakvih problema na veoma slabom i tehnički skromnom telefonu Huawei Y300.
Hvala vam svima na trudu. Instalirao sam tvoju verziju bez problema na dva tableta (Lenovo YOGA 2 i Samsung Galaxy tab 7.0). Obe instalacije su na uređajima a ne na SD kartici. Najpre sam se obradovao kako sve lepo izgleda i RADI, ali to je bilo dok sam probao sa navigacijom u lokalu... kada sam zadao da me vodi do Soluna, trebalo je oko 20-30 sec da preračunaju rutu. To se, takođe, dešava kada usput treba da iz bilo kog razloga ponovo preračunava rutu.

Vratio sam na "predhodnu" verziju (bez izmena u "skin"-u) i tu istu rutu na oba uređaja radi ekspresno.

WOB

Član
Učlanjen(a)
11.08.2009
Poruka
859
U spojleru je link za nextgen sa tomtom i here mapama SFRJ i celokupnim sadrzajem potrebnim za ostale zemlje Evrope. Izmena mapa je jako lepo i prosto implementirana, prisutna je i rasterska mapa Beograda koja radi. Koristen je defaultni skin uz nekoliko izmena koje smatram da su korisne ...testirao sam dugo pre nego sto sam uploadovao i intervencije definitivno nisu naudile odzivnosti aplikacije.

Nema potrebe ni za kakvim uputstvima sem toga da arhivu treba raspakovati i kopirati na INTERNU MEMORIJU, potom iz foldera "install" instalirati aplikaciju i prilozenim sys.txt-om zameniti onaj koji ce kreirati aplikacija tokom instalacije. Ako se desi da vam zvuk ne radi samo restartujte uredjaj i proradice.
Oni koji vec imaju instaliran nextgen treba da pre zapocinjanja instalacije pobrisu svoj device.nng iz ruta interne memorije, uklone postojeci nextgen folder i deinstaliraju aplikaciju. Prethodna recenica se odnosi na one koji nisu sigurni u sebe a oni drugi znaju kako mogu da postupe.

Umesto da kacim skrinsote malo kasnije cu snimiti i nabaciti klip na YT kako biste mogli da vidite kako to sve radi.

EDIT: ...U stvari nema razloga da se cimam oko klipa, evo Leo je probao i nema primedbi.
Ne radi mi zvuk i nakon restarta uređaja (telefona)
Pomoć

Natrag