Garmin uređaji, mape

Učlanjen(a)
23.05.2014
Poruka
266
Hvala nens ovaj je otkljucao .., ja probao sa jednim drugim unlockerom pa nije htelo (plava trouglasta ikona ) u svako slučaju završeno ,hvala još jednom Pozzzz !
 
VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.656
Zvanične mape su takve kakve sam naveo. Ako hoćeš da kupiš.

Ove druge su "krojene", Zavise od spretnosti onoga ko to radi, ili od par poznatijih likova sa raznih foruma. Balkan/Adria sam naveo kao orjentaciju, odgovor je dat na konkretno pitanje.
Totalnom laiku ne treba da komplikujem stvari. Da je postavljeno dodatno pitanje, raširio bih tematiku.
O samom postupku ukrajanja već sam pisao, mrzi me da tražim postove.
 
Učlanjen(a)
05.12.2014
Poruka
113
garmin 2595 lm da li moze da se ubaci srpski jezik za navodjenje uredjaja ima hr i ostale evropske ali nema srpski
 
VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.656
Nije ti palo na pamet ili nisi probao najjedostavnije prosto legalnim putem?
Garmin WebUpdater ili Garmin Express?
 
Član
Učlanjen(a)
15.04.2011
Poruka
1.374
Prijatelj mi je dao dva navigaciona uredjaja, tomtom i garmin. Tomtom sam nadogradio lako ubacivsi memorijsku karticu i instalirao sam kompletnu Evropu (najnoviju mapu), ali imam problem sa garmin nuvi 55 lm navigacijom. Preko Garmin Expressa sam nadogradio na najnoviju verziju sw samu navigaciju i nadogradio sam nape na najnoviju verziju (sadrzi cenralnu evropu). Kako da vec postojecim mapama dodam detaljne mape Srbije, Crne Gore, Bosne, Makedonije, Hrvatske (Adria Route)? Vrlo malo mesta imam na samom gramin uredjaju, tj oko 175mb, a imam memorijsku karticu koju mi je garmin uredjaj video u pocetku, a sada je vise ne vidi (ili ja mislim da je ne vidi). Kartica se vidi kada se stavi u citac memorijskih kartica. Bez problema sam ubacivao dodatne mape na symbian telefonu, ali se ovde ne snalazim.

Da li neko moze da mi pomogne?
 
Natrag
Top