Čitajte mu s usana

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.990
Čitajte mu s usana

Cosmopolitan 09.11.2010 09:44



Pokreti njegovih usana otkrivaju o čemu u tom trenutku razmišlja, ma što on u međuvremenu govorio...

Zlobno se smeška

Kada se čovjek nasuprot vama previše cereka, stječete dojam da vam se ruga. Ali znanost kaže drugačije. Naime, kad se kesi, muškarac bi se ustvari rado glasno smijao, ali ako vas još dobro ne poznaje, nema dovoljno samopouzdanja. Cerekanje je sasvim dobar znak za buduće ugodno druženje.

Pući usne

To nikako nije dobar znak. U mislima je negdje drugdje ili se pak sprema reći nešto što vam neće odgovarati, npr. da je zaboravio na dogovor za kino ili nije stavio meso u pac. Bore oko usana upućuju na to da će uskoro procijediti nešto što vam se neće svidjeti, bolje nego da to zadrži za sebe. Ili možda ne?

Skriva usta

Nešto, možda čak i vi, čini ga nervoznim. Pokrivanje organa govora jasan je znak da nešto taji. Prema tome, kad vidite da mu je jezik svezan u čvor, pronađite način da ga otpetljate...

Grize usnu

O, da... Frajer je uzbuđen! Spremite se za napad jer, sudeći prema znakovima, uslijedit će svaki tren. Pojam žvakanja vezan je uz nešto što nam je fino pa je ovaj znak najbolje poistovjetiti sa željom za sočnim poljupcem.



 
Natrag
Top