Božiji zakoni

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Taramana, on je nasa brana, stit od pagana i od vala.
Kada vestica na metli poleti, ti se odma Taramane seti, on ce da joj zapreti i da Boga pomoli, jer vesticu on ne voli..
Papa sedi u svom stanu, jede svoju omiljenu hranu, a predvece kad mrak padne vestici ce sa prozora da mahne. :)

Eto, ne znam sta da pisem, pa uzivajte u pesmici.. a bas ste inspirativni :)

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ono što Taramana piše je za pesmu lirsko - epske vrste, u kojoj ima sve osim elemenata koje se zasnivaju na realnosti.

Izvinjavam se zbog greške ( Jozef Smit je osnivač Mormonske crkve ).

Taramana, predpostavljam da si pripadnik Pentakostalne crkve, pa želim da te pitam - da li su i osnivači Pentakostalizma ( tačnije Charles Fox Parham i Vilijam Sejmur ) vešci ili Masoni, jer propagiraju mnogobožačke i veštičije padanje u tranas pod uticajem Božanske ili demonske sile, identično kao u mnogoboštvu, istočnjačkim filozofijama, i kod veštica.

Inače - Mason se kvalifikuje kao vrhunski mag ili mađioničar, u prenesenom smislu veštac?

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Ono što Taramana piše je za pesmu lirsko - epske vrste, u kojoj ima sve osim elemenata koje se zasnivaju na realnosti.

Izvinjavam se zbog greške ( Jozef Smit je osnivač Mormonske crkve ).

Taramana, predpostavljam da si pripadnik Pentakostalne crkve, pa želim da te pitam - da li su i osnivači Pentakostalizma ( tačnije Charles Fox Parham i Vilijam Sejmur ) vešci ili Masoni, jer propagiraju mnogobožačke i veštičije padanje u tranas pod uticajem Božanske ili demonske sile, identično kao u mnogoboštvu i istočnjačkim filozofijama.

InačeMason se kvalifikuje kao vrhunski mag ili mađioničar, u prenesenom smislu veštac?

Ko i uvek i ovog puta si omašio...jadničak.
Nereče ti ko vam dozvoli da ukinete poglavarstvo?

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
To je proisteklo iz tvojih izjava, a ti sam znaš ko si i čije ideje propagiraš.

U vezi ostalog - odgovoir sam već priložio.

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Odgovor koji odgovara na tvoje postavljeno pitanje.

Kumim te daj ga da čujemo ko je taj lik što dozvoli da se ruši poglavarstvo IMENOM I PREZIMENOM markiraj mi ime te osobe što vam to dozvoli,što ranije nereče da znaš ko je ta lisica pa otkri i nama da i mi znamo,slušamo Lakiću:

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Odgovor je dat, ali se on mora sagledati u kontekstu onoga što Bog danas čini u okrilju svoje crkve u cilju duhovnog probuđenja i reforme.
U tom smislu oni koji odbacuju reformu i probuđenje koje Bog želi da sprovede u svom narodu - mogu u svojoj pameti donositi bilo kakve odluke koje nisu u skladu sa pismom i da one nemaju nikakve veze sa Bogom, to ne znači da Adventna crkva nije Božja, jer Bog će u ovom vremenu sprovesti u svom narodu probuđenje i reformu i pozvati ostatak na poslednje veliko delo objave jevanđelja svetu, a oni koji ovo probuđenje i reformu ne sprovedu u svom ličnom životu - biće odbačeni, odnosno - pridružiće se duhovnom vavilonu.

Dakle, svaka odluka koja se danas donosi a koja nije u skladu sa pismom je pokrenuta od pojedinaca koji stoje nasuprot Bogu i onome što on čini u cilju duhovne reforme i probuđenja.

To mogu biti i sami čelnici Adventističke crkve - to ne menja stvari da je Adventna crkva Božja, jer crkvu čine ljudi koji služe Bogu celim srcem, i taj ostatak unutar Adventne crkve koji ne pravi kompromise koji se već danas čine, Bog će upotrebiti u poslednjem delu objave jevanđelja svetu.

Zato ću ja ponoviti u celini ono što sam već napomenuo u mom odgovoru - a glasi: "da se ja ograđujem o svaku odluku koju Adventna crkva donese a koja je suprotna pismu ( a sigurno ih ima i biće ih ), ali to ne znači da Adventna crkva nije Božja, jer ljudi pojedinci u svojoj slepoći se mogu pokvariti, ali Bog ne odbacuje svoj narod - već želi da među tim narodom sprovede duhovnu reformu i pripremi ga za vreme kraja i Hristov dolazak u slavi..Amin!"

Moj odgovor:

http://serbianforum.org/threads/boziji-zakoni.615375/page-17#post-1711589

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
To da li se ti ograđuješ ili komšija stavlja ogradu mene ne zanima kao ni šta misli generalna konferencija pitao sam kratko pitanje KO JE ODOBRIO UKIDANJE POGLAVARSTVA i ti nikako da odgovoriš imenom i prezimenom ko je ta dobrica?

Toliko te strah da će ispasti kako je veštica prava veštica i buntovnik a ti naslednik tog duha po tvojoj reči i onda je to loš položaj zato se ne imenuje figura koja ukinu poglavarstvo a u pitanju je masonka ito bogata jer je služila svom bogu koji neće biti vezan.

Dakle imenom i prezimenom ko je ukinuo poglavarsvo u HAC?

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
To da li se ti ograđuješ ili komšija stavlja ogradu mene ne zanima kao ni šta misli generalna konferencija pitao sam kratko pitanje KO JE ODOBRIO UKIDANJE POGLAVARSTVA i ti nikako da odgovoriš imenom i prezimenom ko je ta dobrica?

Toliko te strah da će ispasti kako je veštica prava veštica i buntovnik a ti naslednik tog duha po tvojoj reči i onda je to loš položaj zato se ne imenuje figura koja ukinu poglavarstvo a u pitanju je masonka ito bogata jer je služila svom bogu koji neće biti vezan.

Dakle imenom i prezimenom ko je ukinuo poglavarsvo u HAC?

Kako dokazujes da je ona ukinula poglavarstvo?
Ja mislim da ako je ona govorila sa govirnice, to ne znaci da je ukinula poglavarstvo? Gde je ona ucila protiv poglavarstva?
Ja bi da se ovo razjasni, jer je važno...

Pitao si "ko je odobrio ukidanje poglavarstva", ja nigde nisam procitao da je to odobrila EGW.

Natrag