Hteo bih malo da ozivim autodijagnostiku pa otvaram temu u kojoj cu postavljati programe. Za pocetak opcom na hrvatskom i bosanskom sa kompletnim upustvom na nasem jeziku. Kod: Zao nam je, ali morate biti registrovani/prijavljeni da vidite ovaj sadržaj! evo i vagcom beta verzija na srpskom Kod: Zao nam je, ali morate biti registrovani/prijavljeni da vidite ovaj sadržaj! Fiat ecu scan 2.50 verzija na srpskom full pokrece se iz foldera nema instalacije i registracije full verzija Kod: Zao nam je, ali morate biti registrovani/prijavljeni da vidite ovaj sadržaj! Gasenje lampica servisnih intervala i oil na srpskom upustvo Kod: Zao nam je, ali morate biti registrovani/prijavljeni da vidite ovaj sadržaj! Princip rada i servisiranje Autoklima Kod: Zao nam je, ali morate biti registrovani/prijavljeni da vidite ovaj sadržaj!
ima naravno samo sto treba i uredjaj za to peugeot planet i lexia za citroen. sam uredjaj je od 150 do 200 eura.
Potreban ti je interfejs OP-COM i racunar nebitno laptop ili dekstop. Interfej pa do 50e nebi trebalo vise i imas dijagnostiku za sva opel vozila
op kom.za opela, on ti je za neku neprofi upotrebu. ali ako neznas s tim nediraj bolje nista da nezajebes
Ako nisi do sada imao iskustva sa Autodijagnostikom,budi oprezan u radu i prvo neznam dokle doseze tvoje znanje o Autodijagnostici jer samo i malo vise radoznalosti ti moze napakovati mnogo nevolja?????
Imam dijagnostiku za pezo-citroen vozila, Lexia3-PPlanet. Hteo bih da imam DiagBox v. 7.25, da li je tacno da se interfejz mora reprogramirati? Gde mi preporucuje te da to uradim, hvala na odgovoru.