{Arhiv} stari postovi - rešeni problemi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad gledam filim, slušam muziku, bilo koji zvuk se kratko ledi, zastajkuje uz ono metalno rrrrr.
Ponovo sam instalirao drajver zvučne kartice ali se isto ponavlja.Molim one koji znaju ili imaju slične probleme da mi pomognu u rešavanju ovog problema.
 
trebao bih pomoc iz excela,naime citao sam neka uputstva za rad u excelu medjutim nisam nasao ono sto me zanima,trebao bih jednostavnu funkciju sabiranja izvesti tko da npr. broj iz celije a1 saberem sa brojem iz b1,c1 ako su brojevi(12,2,10)ali tako da zbir ne bude 24 nego 6 to jest broj u svakoj celiji rastaviti na dijelove i svaki broj zasebno uzimati u obracun zbira,unaprijed hvala(primjer =a1+b1+c1=1+2+2+1+0)
2

Ovu formulu postavi u ćeliju D1 i onda je poslije iskopiraj (svuci) do nekog Dn: =IF(SUM(A1;B1;C1)=6;SUM(A1;B1;C1);""). Znači, ako je suma brojeva u ćelijama A1;B1;C1=6, rezultat u ćeliji D1 će biti ispisan, a ako nije ćelija D1 će biti prazna. Sretno.
Ako želiš da ti izbroji koliko imaš redova u koloni D sa rezultatom 6, onda ispod zadnje ćelije u koloni D upišiovu formulu:=COUNT(D1:Dn;"=6")
Dn-zadnja ćelija tvoje tabele u koloni D (npr. Imaš rezultate u koloni D od D1 do D10- Dn=D10
 
Poslednja izmena:
nece ni sa ovim programom
hteo sam da uradim bootabil flesku sa windowsom pa mi se ukocio nesto kompjuter i prekidao instalaciju pa sad ne mogu da formatiram flesku
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag
Top