U/P Skeneri i kako skenirati

VIP IPTV
Učlanjen(a)
25.11.2011
Poruka
2.099
Obzirom da skener ništa ne pronalazi vjerovatno misli da mu je blokirana IP adresa radio sam ja i sa i bez proksi , kombinacija hiljade i slaba nafaka. nema uspjeha dok ti neko od bogova sa Olimpa na PP ne pošalje jedan primjer validnog servera, i skenera sa kojim je skenirao i način na koji je zadao pretragu i neke dobre kombo liste tako da imaš jedan primjer u kompletu za koji znaš da radi pa da čovjek može vježbati i sam se nadograđivati a ovako je sve u prazno dovoljno je jedan pogrešan znak ili * i sav rad uzalud. Ovi momci koji rade ove programe i drugi koji vrše programiranje i slično njima netreba puno . Ja sam liječnik po struci kad mi pacijent dođe sa bolom u nekom dijelu tijela nakon par pitanja meni bude jasno šta ga boli i na koja snimanja( skeniranja) da ga pošaljem da potvrdim dijagnozu a mom komšiji Damiru možeš pričati danima šta te boli on neće shvatiti jer je automehaničar, al po zvuku motora zna dal radi ispravno ili mu nešto fali. Malo duži post al ko zna poentu shvatiće. Molio bih nekog ko ima strpljenja da mi se javi u PP pa pošalje naprijed navedeno a ja ću njemu ubuduće davati online dijagnoze pošteno pozdrav veliki za sve članove i goste.

Napravit ću ja video za sve ove alate ako me neko ne prestigne pa ću vam objasnit neke osnove. Ovo što pričaju da nešto ne radi kao prije nije istina, sve radi. Sve se može izvući kao prije.

Mada možeš to uradit i sâm. Uzmeš npr. moj skener, u notepad otvoriš U&P Servers.txt uzmeš sve servere (CTRL+A), skineš losmijev skener i otvoriš u notepad servers.ini ubaciš (CTRL+V) sve servere u njega.

U notepad klikneš Edit > Replace...

Replace What: http://
Replace With: *ttp://

Iz dictionary.ini obrišeš sve i staviš samo h

Edituješ config.ini liniju:

match_word(trigger)=http

Promjeniš u:

match_word(trigger)=Denied

Snimiš i pokreneš PRT_by_losmij.exe

Kad završi u working.txt imaš sve servere koji rade.

Za ostale neko drugi nek' objasni jer žurim. :D

Doktore, što se tiče proksija to skener pretvara u još veću glupost. Bez obzira da li ti provjerio da li su proksiji validni to nije nikakva garancija da će 100% naći onu domaću listu koju svi traže.

Koliko ja znam proksi ti treba za servere koji blokiraj IP adresu poslije nekoliko pokušaja sa iste IP adrese 10, 20, 50, 100, 200, 300, 500 ili koliko već. Ako skeniraš onako bezveze i servere za koje i ne znaš šta ima na njima onda pustiš da odradi bez proksija, kao što sam rekao s vremena na vrijeme provjeriš da li taj isti server možeš otvorit u browseru tj. da li ćeš dobit ono Access Denied ili šta već. Pratiš kad ti banuju IP a primjetit ćeš i tako što će skeniranje usporit, osim ako neki nisu stavili da se ne zadržava dugo čak i kad ti je IP adresa banovana (socket_timeout). E tad koristiš proksi, inače gubiš vrijeme još više.

To sa * je samo primjer koji je došao uz skener. Kod mene npr. toga uopšte nema. Ljudi su uz skenere dali primjer kako koji radi i u kojem obliku se ubacuju serveri a u kojem combo lista.

Čisto da se zna, ti možeš da uzmeš kombo listu i da dodaš bilo koji server u prefiks tih imena ili čega već, primjer:

Kod:
http://camerta.com:8000/get.php?username=mujo&password=mujo&type=m3u
http://camerta.com:8000/get.php?username=haso&password=haso&type=m3u
http://camerta.com:8000/get.php?username=fata&password=fata&type=m3u

Kod:
http://textmechanic.com/text-tools/basic-text-tools/merge-text-line-line/

Guglaš url downloader, nađeš neki koji može da ih skida sa batch ili da se ubaci Combo.txt sa url-ovima i fino će ti ubacit svaki server (listu) u svoj folder. Ne treba ti nikakav skener. Na isti princip i rade ovi skeneri.
 
UREDNIK
Učlanjen(a)
28.02.2016
Poruka
674.105
Ako skenirate npr britanske restrimere izbacite domaca imena tipa marko, nikola, milica,...
Time cete smanjite broj upita na server i sansu da vas banuju.
Nema potreba da povecavate global timeout da bi usporili skeniranje nego uvijek skenirajte vise servera.
Time povecavate sanse da nadjete nesto i ne 'silujete' samo jedan server.


npr:
server_1
server_2
server_3
server_4

user_1&pass_1
user_2&pass_2
user_3&pass_3
user_4&pass_4
user_5&pass_5

Skeniranje ce da izgleda ovako:
server_1/user_1&pass_1
server_2/user_1&pass_1
server_3/user_1&pass_1
server_4/user_1&pass_1
server_1/user_2&pass_2
server_2/user_2&pass_2
server_3/user_2&pass_2
server_4/user_2&pass_2
server_1/user_3&pass_3
..........................................
Ovde se vidi da se na server 1 kacite nakon 4 upita i tako stalno, tj kad se svi serveri ostali izlistaju za datu kombinaciju uses/pass.
Ako stavite na primjer 50 servera i neka je oko 0.5 sekundi potrebno za jedan upit onda se kacite na isti server svakih 25 sekundi i time izbjegavate ban i nemate potrebu da koristite proxy. Ovo se odnosi na vecinu servera koji imaju SYN flood DDoS protekciju, za neke ipak mora proxy jer trajno banuju ko pogrijesi vise puta u toku dana.

Da radite multithreading sto vecina hoce da se odradi, pola servera bi uvelo DDos zastitu jer bi im serveri cesto padali.
 
Poslednja izmena:
VIP IPTV
Učlanjen(a)
17.10.2016
Poruka
1.028
poslao ti.......primer........kako izgledaju par dobre liste.....kako trebas postaviti taj server.......kako sam da kreiras kombo za taj server da bi uspesno skenirao.......pokusaj i rezultata mora biti.....

Boki, mogu li i ja dobiti primjer kombo listi?

Unapred zahvaljujem
 
Učlanjen(a)
30.06.2013
Poruka
337
Capture loms.PNG Servers Denis.PNG working.PNG service.png
Mada možeš to uradit i sâm. Uzmeš npr. moj skener, u notepad otvoriš U&P Servers.txt uzmeš sve servere (CTRL+A), skineš losmijev skener i otvoriš u notepad servers.ini ubaciš (CTRL+V) sve servere u njega.

U notepad klikneš Edit > Replace...

Replace What: http://
Replace With: *ttp://

Iz dictionary.ini obrišeš sve i staviš samo h

Edituješ config.ini liniju:

match_word(trigger)=http

























































Promjeniš u:

match_word(trigger)=Denied

Snimiš i pokreneš PRT_by_losmij.exe

Kad završi u working.txt imaš sve servere koji rade.
odradio ovaj dio kako pise i u working.txt nema ama bas nista.
kako jedna slika govori obicno vise od hiljadu rijeci:
Capture loms.PNG Servers Denis.PNG working.PNG
da li ovaj working.txt je obicni fil usparan u notepad ++ kao standardni txt file.
kako kod drugih ovo radi najvjerovatnije ja nesto pogresno radim ili mi nedostaje nesto na laptopu. python 2.7.13 instalisan...orginal lskn folder i mac generator od Denisa bez nekih promijena. obadva programa su dozvoljena u windows defenderu.
svaki tips dobro dosao.
 
Učlanjen(a)
16.02.2010
Poruka
112
Ako si odradio kako je D3n1s napisao mora biti u txt negdje griješiš probaj ponovo, ali je zlatno pitanje ako neko zna objasniti šta dalje sa serverima koje je prebacio u working txt .Ako neko zna dalji postupak i ima dobru kombo listu šifri ili mac adresa ili nešto drugo (što dalje treba) nek pošalje u pp hvala svima na pomoći.
 
Učlanjen(a)
07.02.2017
Poruka
7
ako smijem ja napisati nešto,svi skeneri rade,a čim su javni,i mislim da ih skenira dosta ljudi,i na taj način neće se doći do liste koja duže radi....tako,dok ta euforija skeniranja ne prođe,moramo se snalaziti na drugi način....
 
Natrag
Top