FARMA 2 (2010) - Pobednik

FARMA 2010 - Pobednik

  • Dragan Marinković - Maca

    Votes: 29 36,7%
  • Dragana Milošević

    Votes: 13 16,5%
  • Ivan Fece - Firči

    Votes: 8 10,1%
  • Jasmina Kostić - Mina

    Votes: 11 13,9%
  • Miloš Bojanić

    Votes: 18 22,8%

  • Total voters
    79
LEGEND
Učlanjen(a)
05.05.2009
Poruka
4.736
MILOŠ, MINA, DRAGANA: PUČE TIKVA!

v173655p1.jpg





Šta je Milošu Bojaniću u glavi kada su “mlade devoje” Mina i Dragana u pitanju, bilo je jedno od pitanja koje se pokrenulo na Farmi ove nedelje. Od kako ga je Zorica u žaru jedne od svađa nazvala pedofilom koji je oženio mladu ženu, ostali farmeri su krenuli da savetuu Minu I Draganu da “nije lepo” da sede na Miloševom krevetu dok leži “samo u gaćama”. Pitanje je pokrenuto I od strane “Zadruge” na “narod pita” večeri, kada je Mina rekla da ne zna da li Miloš njih dve gleda drugačije, odnosno da ne zna šta je njemu u glavi.

“To sve rade da bi me uništili, a vas dve od mene napraviste pedofiličara”, ljutio se Miloš na Minu i Draganu. “Ti Mina mene bacaš u vatru, a vadiš svoje dupe”, rekao joj je folker.

“Kako ja pedofil, šta sam radio – davao im čokolade, vodio ih u štalu!? Ja sam ih jedini dočekao kada su došle, što ih ostali nisu dočekali”, pitao se Miloš.

Mina i Dragana su kasnije primetile da je “Lošmi” nervozan, razočaran i malo ljut. Nemanja je možda najbolje sumirao Miloševo “trenutno stanje” – “Posle one večeri i pitanja gledalaca, mislim da se Miloš razočarao u samoga sebe”.

Što se tiče nedeljnih tajnih zadataka Mina i Zorica su provaljene da su krale cigare, odnosno izbegavale Raku, Sajko se udvarao Dragani tako što joj je poklonio buket sveća i zvao da zajedno idu da zakivaju svinjac, ljubio je pred spavanje, a ni Raka se nije proslavio svojom “tajnovitošću”. “Ma tako je providan što ne odlazi u štalu…”, rekao je Maca i dodao i da je i Miloš provaljen u “ispiranju mozga” muvanjem po štali.

Najbolje odrađene zadatke imaju Miloš, Mina, Maca i Dragana koji su dobili poklone – najinteresantniji su Draganin – šampanjac i Milošev - čarape (verovatno “yugo boss”).

(MONDO)
 
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Ko je uopšte VIP na Farmi?

Ko je uopšte VIP na Farmi?

U poslednje vreme mnogo se spekuliše ko je zaslužno na Farmi i da li je zaista VIP. Opis nekog kao „Very important person“, odnosno veoma važne osobe očigledno je nekim farmerima važnije od toga kakvi su ljudi.

Tako je Nemanja Stevanović prvi započeo priču da li je njegova bivša devojka, Dragana Milošević VIP i čime je zaslužila da uđe u drugu sezonu Farme. Nemanja je rekao da je Dragana u ovaj rijeliti šou došla time što je dve godine bila u njegovom krevetu, a u tom stavu podržao ga je i Maca.

Ipak, neki su zaboravili da je i Maca slavu stekao učešćima u nekoliko rijeliti šou programa, pa se zapravo postavlja pitanje ko je on ustvari. Nismo ga skoro videli kako glumi u nekom filmu ili seriji da bi mogao da opravda svoje zanimanje VIP glumca. Dakle, može se reći da je priučeni voditelj i učesnik rijeliti programa u Srbiji.

Nemanja Stevanović, Milena Ćeranić i Nikola Sarić takođe su slavu stekli učešćem u rijelitiju, a postavlja se pitanje kakav su VIP sa po jednom ili dve pesme koje su snimili.

Irena Ibrahimović, Milica Nastić i Mirjana Božović takođe se ne mogu pohvaliti da su svojom karijerom zaslužile ovu „titulu“. Zapravo one su ne toliko uspešne manekenke i misice.

Čak je i Aleksandra Jeftanović postavila Sajku pitanje da li je više VIP u ovom trenutku Firči, koji 20 godina nije bio u našoj zemlji ili Dragana Milošević koja plesom prati najveće srpske zvezde svakog petka pred milionskim auditorijumom.

Ono što je činjenica jeste da su i Dragana, Irena, Milica i Mirjana svesne svog statusa ali kada im je ponuđen ulazak želele su da iskoriste svoju šansu. Tu nema ništa sporno niti za zameriti.

Ceca, Čola, Karleuša ili Bajaga ne žele ovakvu vrstu eksponiranja pa zato moramo da se zadovoljimo onima koji žele. Čini se da nisu sporni oni koji znaju svoj status, ali su iz svojih razloga ušli u ovaj šou već oni koji su umislili da su VIP, a nemaju da plate flašu šampanjca.

Da podsetimo, pobednica VIP Velikog brata je Mirjana Đurović Mimi koja javnosti nije bila poznata pre ulaska u taj rijeliti. Takođe pobednica VIP izdanja ovog šou-a u Velikoj Britaniji je takođe anonimna devojka koja je u kuću ubačena kao uljez i jedina nepoznata devojka. Dakle, ipak gledaoci izgleda više cene kakve osobine neko ima nego da li je VIP.

Izvor: S media
 
Član
Učlanjen(a)
17.04.2010
Poruka
47
Moj favorit je izasao SAJKO.
Ako pobedi Bracale, e onda je pink otisao u ...
 
LEGEND
Učlanjen(a)
05.05.2009
Poruka
4.736



Juice - Farma Drama - SPOT



[YOUTUBE]-EfY6M8zX7A[/YOUTUBE]​
 
Natrag
Top