Najveća prevara u istoriji čovečanstva???

Član
Učlanjen(a)
19.09.2009
Poruka
12
anstajn je najveci lopov jer je ukrao rad o relativitetu od svoje zene (srpkinje)
 
Član
Učlanjen(a)
24.10.2009
Poruka
434
Zezali se mi ili ne, ali biće kako je neko još čitao ovu našu malu teoriju (mislim na start teme), pa je tako HRT prikazao dokumentarac u kome se sve što smo ovde analizirali i dokazivali potvrdjuje: da nije bilo sletanja, da su Amstrong i Oldrič sve snimili u studiju u Londonu, da je sve režirao Stenli Kjubrik, te da je to rajdeno po nalogu H. Kisindžera, a da su svi učesnici snimanja pobijeni, pa i sam Kjubrik je likvidiran zbog toga (mada mi nije jasno što triestak godina kasnije?), a o tome svedoči jedan od direktora CIA.
Nešto o tome je bilo i kod M. Marića u Ćirilici, pa kog interesuje nek malo gugla i nadje i tu emisju HRT i emisiju M.Marića.
Vidiš ti, snajka, šta radi CIA?
 
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Evolucija je najveća prevara u istoriji čovječanstva, a Darvin je najveći prevarant.
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
07.12.2009
Poruka
1.053
anstajn je najveci lopov jer je ukrao rad o relativitetu od svoje zene (srpkinje)


Ovo je neverovatno. Kada čovek samo pomisli da je sve video i čuo...

Ajnštajn ukrao od Mileve Teoriju o relativitetu!

Zaista, da nije žalosno bilo bi smešno.... Gde je kraj ljudskoj gluposti?

Ovo je jos jedan od milion razloga zašto se domaćim nacionalistima smeje ceo svet tj. bar oni koji su čuli išta od istih.

Ovo je luđe čak i od onih ludačkih teorija (biblijski narod, Leni Kravic je srbin itd..itd..)
 
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
U,pa ako nije tako onda je Ajnstajn ispao bas velikodusan poklonivsi Milevi ceo novcani iznos Nobelove nagrade...:)
Salu na stranu...Ono sto sigurno znamo je da nije bila samo pasivni posmatrac a o toj teoriji da je ona majka teorije relativiteta mislim da mozemo samo da nagadjamo...
 
Član
Učlanjen(a)
24.10.2009
Poruka
434
Da je bio loš matematičar, to sam čitao. Ali da je ukrao nešto od žene... To mi je novo. Koliko sam pročitao, ona je njemu pomagala u radu (verovatno izračunavala nešto po formulama koje je dao, kao i količinu jaja, hleba i koliko mogu da odvoje za kiriju od njegove službeničke plate u zavodu za patente) a da je baš smislila teoriju relativiteta... Uostalom, cela ta teorija - rad je na nekoliko stranica i dugo je čamila nezapažena. Verovatno je onda neko ko bi drugi nego Morgan ili Rotšild, što je već tad planirao let na mesec istu izvukao na videlo kad im je zatrebalo, kako bi ubedili buduće kosmonaute, Oldriča i Amstronga, kao bebe, da će u svemiru ostati mladi, jer po toj teoriji što si dalje od zemlje i gravitacije vreme sporije teče. Drugačije ne vidim kako se ovo uklapa u našu temicu?
 
Član
Učlanjen(a)
06.06.2010
Poruka
320
Mislim da ste opet malo promashili temu ali ok :)
Idemo od ovog "aktuelnijeg" pa da se vratim na temu ...
Koliko je meni poznato, Mileva je na spisku zenskih dobitnika Nobelove nagrade iako je nije dobila formalno. Unapred se izvinjavam sto nisam stigao sve postove na ovu temu da prochitam pa cu mozda da ponovim nesto vec napisano- Albert nije dobio Nobelovu nagradu za teoriju relativiteta vec za dokaz fotoelektricnog efekta. U knjizi Gospodina Djordja Krstica " Mileva i Albert Ajnštajn – ljubav i zajednički naučni rad" se navodi da je Mileva Alberta uslovlila na razvodu za taj novac, mnogo pre no shto ga je dobio. A i dosta zajednichkih prijatelja je svedochilo o tome da je su zajednichki radili na svakom projektu.
Prema tome, verujem da je Mileva bila od velike pomoci i uticaja na njegove nauchno-istrazivachke radove.

Sto se tiche Amerikanaca i njihovog odlaska na Mesec, ne ulazeci u to da li su imali ili nisu imali tehnoloshko znanje da sve to izvedu, svako iole normalan se mora sloziti sa chinjenicom da su u "kosmichkoj trci" izgubili od Rusa.
Veliki politichki plus za komunistichki SSSR naspram kapitalistichke Amerike.
Isto tako, moramo prihvatiti i tu chinjenicu da je se bash '60-ih godina lomilo javno mnjenje u americi oko uredjenja tog zapadnog dzina. Malo je hvalilo da uprkos svemu, Amerika bude komunistichka zemlja. Toliko o politichko-istorijskim prilikama a sad da se vratim na samo jedno pitanje.
Rusi odoshe prvi - ok
Ameri ubrzo, puff .. na Mesecu... - ok :)
Zashto i rusi nakon toga nisu sleteli na Mesec ? :D
Saopshtenje im je bilo - " ne zanima nas Mesec " hahahahaha
Da li su rusi mogli da otkriju prevaru ? Mislim da su mogli.
Da li je bilo u interesu komunista da javno raskrinkaju i posrame kapitalistichkog predstavnika ? Naravno da - osim...osim ako ni oni nisu fingirali svoj let pa su sve to ostavili tako kako jeste uz interni komentar " jbte, pa ovi ameri su mashtovitiji i bezobrazniji.." :))
Josh jedno se pitanje postavlja - borbeni avioni- od '68 godine nisu povecali brzinu a ni sam motor bog zna koliko , odnosno gorivo. Samo dizajn i malo aerodinamike. Dok su im nazzi- nemci bili zivi, neshto i napravishe. nakon toga nishta! I previshe para ulozeno u maglu. Skidam kapu shto eto napravishe tu svemirsku stanicu...
I previshe sa skeptik po pitanju napredka chovechanstva u tom pogledu. Jednostavno, to nije u interesu multi-korporacija. Odkupili su autorska prava oko svih vaznijih tehnoloshkih patenata, furacemo naftu sve dok mogu da izvuku novac i (tachka) ...
Hvala bogu sto ne drze veliki stochni fond inache bi ( da im je to interes) i dalje furali vozila na volovski pogon :dance2:yes3
 
Natrag
Top