Ko je po bibliji Ilija koji ce doci u poslednjem vremenu

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Naveo bih još jednu pojedinost koja ukazuje na ovu biblijsku istinu o pojavi proroka u poslednjem vremenu, koga Hristos opisuje kao onoga koji će doći u Duhu i sili proroka Ilije.

Naime, jedno proročanstvo koje je izrečeno u periodu između 18 i 19 veka govori - da se u velikoj ili Keopsovoj piramidi u Egiptu nalaze informacije o poslednjem vremenu, i o proroku koji treba da se pojavi na početku novog milenijuma, i da će se on pojaviti u zemlji koja će biti podeljena, i kojoj je to obećano.

Veliku ili Keopsovu piramidu, kao i neke druge poput Kefrenove i Mikenove piramide - konstruisao je veliki arhitekta, lekar, i prvi carev savetnik Imhotep, u bibliji poznat kao Josif, koga su braća prodala Egipćanima.

Ova ( kao i druge pomenute piramide ), sadrži tačne matematičke proporcije kosmičkih razmera - merene zemaljskim merama.
Njena visina iznosi 147 metara, a osnova piramide je duga 230 metara.
Zemlja od sunca je udaljena 147 milijardi kilometara.

Ako se od ove velike ili Keopsove piramide povuče linija koja je dužina srazmerna visini piramide pod uglom od 52 stepena u pravcu severnog pola - vrh piramide biće na Aljasci, a drugi kraj na platou Naca u Južnoj Americi.
Kada se iz središta osnove izračuna trećina ukupne visine trougla - ta tačka će biti 2.606 kilometara od osnove, negde u sredini okeana.
Tačno na ovoj liniji paralelno sa osnovom - nalazi se Beograd sa Srbijom ( kao zemlja iz gornjeg proročanstva koja će biti podeljena, i iz koje će se pojaviti najavljeni prorok koji će doći u Duhu i sili Ilijinoj - na početku novog milenijuma.

Rezime:

Visina velike ili Keopsove piramide 147 metara

- Od rođenja prvog vesnika crkve Adventista Ellen G White 1827 godine, do mog rođenja kao poslednjeg vesnika koji treba da najavi vreme kraja i Hristov drugi dolazak u slavi 1974 godine - prošlo je 147 godina.

- Od vremena kada je po biblijskom proročanstvu zver iz otkrivenja zadobila smrtnu ranu 1798 godine, do rođenja sestre moje majke 1945 godine - prošlo je 147 godina.

Visina Kefrenove piramide iznosi 143 metara

- Od vremena kada je po biblijskom proročanstvu zver iz otkrivenja zadobila smrtnu ranu 1798 godine, do vremena upoznavanja moje bake i dede i početka zajedničkog života 1941 godine - prošlo je 143 godine.

Visina Mikenove piramide iznosi 66 metara:

- Od Tungunske katastrofe 1908 godine, do mog rođenja 1974 godine - prošlo je 66 godina.

- Od rođenja sestre moje majke 1945 godine, do početka izlivanja Božjih sudova na zemlju 2011 godine - prošlo je 66 godina.

U ovome se pokazuje Božji neverovatni plan - da budućnost koju je on zacrtao bude otkrivena i na ovakav način, kroz graditeljsko umeće koje je dao putem svojih slugu u prošlosti, sa akcentom na Josifa koji je ovu budućnost urezao i u kamenu, po reči samog Isusa Hrista koji kaže "AKO OVI UMUKNU - KAMENJE ĆE PROGOVORITI" što je odraz moderne biblijske arheologije.
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
16.12.2012
Poruka
954
Dragi brate Laodikeja,

Meni je uvek bilo veoma drago što mogu da čitam tvoje poruke kada iznosiš biblijsku istinu iz Božje reči.

Ali ova numerologija nije Božji način obraćanja ljudima.

To je sotonska ideologija!

Odbaci tu ideologiju. I govori istine iz Božje reči koje mogu dati spasenje onima koji te slušaju.

Ako ne želiš da odbaciš numerologiju, zato što smatraš da je to način na koji će Bog potvrditi tebe kao proroka, moram da ti kažem da si prihvatio Sotonine sugestije.

Zašto bi se hrišćanin uopšte bavio numerologijom? Nemamo li istine koje treba da proučavamo i da iznosimo svetu koji ne poznaje istinu?
 
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Brate, ne poznaješ Božje puteve kojim on vodi poslednje događaje u ovom poslednjem vremenu.
Skokni do moje stranice adventnomnarodu.blogspot i hristosdolazi.blogspot jer je tu objašnjeno sve u vezi dela koje je Bog danas pokrenuo u svojoj crkvi.

Ovo što ja iznosim nema veze sa numerologijom, već sa Božjim vodstvom događaja u istorijskom vremenskom toku.

Bog te blagoslovio, i dao ti da prepoznaš ono kako on deluje u ovom vremenu na probuđenju i spasenju svoje crkve, pa i ovog sveta..

 
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.259
Voleo bih da je tako, jer biti pozvan od samog tvorca - je velika odgovornost, ali donosi i velike blagoslove i slavu Bozju.

Jeste donosi slavu :)


Da se i ja samoproglasim za proroka :) , evo ovako:


Rodjen sam na dan rodjenja Svetog Jovana Krstitelja, datum mog rodjenja je 07. 07.
- SEDMICA u numerologiji jeste broj savrsenstva, a Biblija kaze da ima 6 dana stvaranja, a 7. je ''pocinak''.

Od rodjenja mog rodjaka Viljema Milera 1782. do 2016. proslo je tacno 234 godine: 2+3+4 = 9
- DEVETKA je u numerologiji broj magije , duhovno najsnazniji broj. Broj proroka.


Moje ime numeroloski: Miroslav: 9+4+5+3+6+7+1+1 = 36 = 3+6 = 9
- DEVETKA je u numerologiji magijski broj. Broj proroka.

Da saberemo sad:

(Datum mog rodjenja) 7 + 9 (Broj imena) = 16 = 1+6 = 7


Opet dolazimo do SEDMICE, sto definitivno ukazuje na BOZJE POSLANJE!


Moji rodjaci su pioniri dela na ovim prostorima, i poznato prezime u Adventistickom svetu.

Kombinacija prezimena Miler (prezime moje majke) + (moje slavno prezime)= Ukazuje na Bozje poslanje!

Sumirajmo:

Ja sam rodjen sa posebnom Bozjom namerom, da objavim poslednju Adventnu poruku, da reformisem Adventnu crkvu, i da ukazem ljudima na svetost njegovog 7. dana u vreme kada Papstvo bude izdalo dekret o ''obaveznom drzanju nedelje''...

To sve ukazuje neprestano ponavljanje broja 7 kao i broja 9 - koji oznacava idealistu humanistu i duhovno prosvetljenu osobu!


*Laodikeja , nazdravlje!
Imas konkurenta :)

:roll::bfghb::bfghb::bfghb:
 
Poslednja izmena:
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Mire, nisam ja sam sebe proglasio prorokom, već sam u više navrata doživeo lično pozvanje od Gospoda - istovetno onako kako su to doživljavali biblijski proroci, od kojih sam neka opisao i ovde na forumu.

Povezanosti moraju biti višestruke, i protezati se do isto tako važnog događaja u istoriji, a u mom slučaju postoje desetine takvih primera koja još nisam ni izneo, osim ovih koja su iznesena.

Sam zaključi po zakonu verovatnoće - da li je moguće da se desi stvar iz sledećeg primera, a takvih primera je mnoštvo.

- Od rođenja moje bake 1922 godine, do rođenja moje majke 1948 prošlo je tačno 26 godina.

- Isto tako, od rođenja moje majke 1948 godine, do mog rođenja prošlo je 26 godina.

- I na kraju, od mog rođenja 1974 godine, do 2000 godine kada sam kršten biblijskim krštenjem u Adventističkoj crkvi - prošlo je 26 godina.


Ako si pronašao nešto u svom ličnom životu, onda se moli Bogu pa neka ti Bog otkrije, jer uloga svakog čoveka u kome Bog prepozna određene darove je bitna.

Biblijski Josif koji je konstruisao veliku piramidu i neke druge, po kosmičkim merama - nije bio mason.
Ako je po tebi on bio mason, onda slobodno baci svoju bibliju, jer onda je i Bog mason, a on je vodio Josifa kroz ceo njegov život, od trenutka kada su ga braća prodala u Egipat, do njegove službe u Egipatskoj vladi, pa sve do njegove smrti.

Ja piramide ne "volim" ( kako si mi ti lažno pripisao ) i ne smatram ih nečim značajnim - i čak verujem da nisu bile ništa posebno značajno u samoj Egipatskoj kulturi u religijskom - a ponajmanje okultnom smislu, već su kasniji Egiptolozi filozofirali, i piramidama pripisali religijske okultne primese.
To su bile obične grobnice faraona.

Mnogobožački hramovi posvećeni Bogu sunca..itd - su sasvim nešto drugo, što nema veze sa piramidama.

Dakle, verujem da Egiptolozi, i okultna društva - poput masona - sami kreirali filozofiju piramida, pripisavši im okultne konotacije.
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.259
Ako si pronašao nešto u svom ličnom životu, onda se moli Bogu pa neka ti Bog otkrije

Naravno da sam nasao, isto ono sto si i ti nasao i sto nazivas ''zakonom verovatnoce'', da je neverovatno da se tako nesto desi, ali po ljudskom ogranicenom poimanju, dok ako sagledas svari racionalno to je moguce. Ja tome ne pripisujem znacenje koje to nema, ne pada mi na pamet da to cinim.

Ja bi sad mogao da tvrdim DA SAM JA ILIJA, jer sam rodjen na dan rodjenja Svetog Jovana Krstitelja, a on dolazi u SILI ILIJINOJ! > ali to bi bila laz!

Dakle ovakve insinuacije, povezivanje i slicno, nisu validne , sem ako ne postoji ''cudo od Boga'' kojim se takvo poslanje i ''potvrdjuje''.
Biblijski Josif koji je konstruisao veliku piramidu i neke druge, po kosmičkim merama - nije bio mason.

''Po kosmickim merama''?
Josif nikakve ''kosmicke mere nije koristio'' vec su u pitanju bili obicni silosi za zito.
A kasnije su se gradile piramide koje su sluzile i kao grobnice, jer je Josif svog oca sahranio u piramidi koja je sluzila prvobitno za zito. Kasnije su njegove kosti prenesene u Izrael..
Ta praksa je nastavljena i nakon josifa...

Povezivati svoj zivot, rodjenje i zivotna iskustva sa duzinom hodnika piramida, i njihovim merama, je van svake pameti. To je radio i C.T.Russell kada je izracunao 1914. i ti sad radis isto. Duh koji te nagoni da tako cinis, prosudi sam od koga je.

Pogresio je Russell kada je racunao , gresis i ti, a navodi vas isti sotonski duh.
Ako je po tebi on bio mason, onda slobodno baci svoju bibliju

Nije Josif bio mason, ali masonski duh te pokrece koji je upravo sotonski, da donosis ovakve zakljucke i da ''racunas datume'', da sebi pripisujes nekakvo poslanje, koje se nicim ne moze potvrditi , osim tvojom fikcijom i mastom.

Ja sam ti gore dao primer, kako se cak i moj zivot moze ''uklopiti'. Sve se moze uklopiti, rodjenje, zivotni dogadjaji, ime.. Bukvalno sve mogu da ukolpim i da tvrdim da sam ja ''rodjen sa odredjenom Bozjom namerom''. Ja takav poziv nisam dobio od Boga, pa bi bilo suludo da ja sam za sebe ''svedocim i ''zakljucujem'' , sem ako mi Bog to ne objavi licno, i to proprati manifestacijom svoje sile..

Tebi se nije javio Bog Laodikeja, ti si sve to umislio, svojim proracunima, u to sam sasvim siguran. A ako ti se neko i javio, s obzirom na tvoju prethodnu umesanost u okultno, pitanje je ko je taj koji ti se javlja i daje ti datume!

A buduci da se nista i nije desilo sa datumima koje si ti postavio, i buduci da se ama bas nista ne slaze sa hronoloskim redosledom dogadjaja u prorocanstvima, zakljucujemo da je sve sto si rekao laz.
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.259
Da te pitam sad precizno, cime potvrdjujes svoje poslanje?
Jel ti Bog dao neki znak, kojim ces to potvrditi?
Da li ti je dao dar poznavanja ljudskog srca, da mozes znati sta covek milisli, uvid u njegov um, i na taj nacin da mu pomognes?

Proroci su uvek potvrdjivali svoje poslanje, nekim dokazom.
Sta ti od dokaza imas da ponudis, a sto nemam i ja?

Koja je tvoja uloga u Bozjem planu, sem nekih ''datuma'' i nekih ''podudarnosti'' koje iz svog sopstvenog zivota nudis?

Ti da si Bogom poslan, do sada bi vec mene koji sam iskren covek, obratio u adventizam i poveo pravim putem i to manifestacijom Bozje sile, koja bi me osvedocila. A ne pukom pricom i fikcijama...

Ja kad sam otisao u masnastir, dobio sam od tamosnjeg proroka tacne informacije, sve mi je rekao ''ko sam , sta sam, odakle sam.. neke licne stvari samo meni poznate'' - cime ti potvrdjujes svoje poslanje???
 
Poslednja izmena:
Natrag
Top