Zvezdaš "napumpao" Diaru i Klea

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Zvezdaš "napumpao" Diaru i Klea

Najbolji strelac Partizana Senegalac Lamine Diara je iznerviran stigao na vakcinaciju od virusa H1N1, a povod za to dao mu je izvesni radnik na benzinskoj pumpi. Napadački tandem Kleo - Diara došli su svojim limuzinama da napune rezervoare, ali su umesto traženog evrodizela dobili super benzin, prenosi Kurir.

00019048.jpg

- Baš nisam imao sreće. Lepo kažem da mi sipa evrodizel, a on započeo priču sa Kleom pa ga nešto savetuje te "Kleo nije trebalo da odeš, trebalo je da ostaneš", ovo-ono i dok on priča, ode mi u rezervoar benzin. Isto je majstor uradio i Kleu - priča Diara i nastavlja da objašnjava maler koji ga je zadesio: - Navijač je Zvezde, priznao mi je. Ali, mislim da nije namerno to uradio. Malo je, kako vi to ovde kažete... ćaknut. Zbog njega mi je sad auto kod majstora. Valjda će sad da izvlače gorivo iz rezervoara.

Da Kleo vlada srpskim kao njegov saigrač iz špica verovatno bi se i on pred vakcinaciju požalio prisutnima u ordinaciji dr Seada Malićevića. Ovako je bez reči napustio mesto, stoički podnevši mali bol od uboda igle. Diara je nastavio da pravi skečeve i posle vakcinacije.
- Dobro sam, želeo sam da se zaštitim od novog gripa i ništa me ne boli. U Senegalu još nisu saznali za ovaj grip. Dok sam bio kod kuće nisam čuo da bilo ko spominje grip, a i kada bi došao tamo, ne bi se niko vakcinisao. Država nema para kao ovde da kupi vakcine za svoje ljude - zaključio je Diara.

Sportal.rs

Natrag